Hoofdstuk 15

25.3K 937 35
                                    

Laura's POV

Ik word wakker van luid geklop op mijn deur, al gapend ga ik naar mijn deur en doe hem open. "Heey," zeg ik met een grote glimlach als ik zie dat het Jason is. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en begint dan te lachen, "Wat is er zo grappig?"
"Heb je jezelf al eens bekeken in de spiegel?" Wat is hij toch lief..
"Nee, bedankt voor het compliment." Hij glimlacht en drukt een kus op mijn lippen. "Onze ouders zijn weg, dus je bent welkom in mijn kamer," hij knipoogt waardoor ik moet lachen.
"Is goed, ik kom zo wel," zeg ik en doe de deur dicht. "Vriendelijk," hoor ik hem nog zeggen en ik glimlach terwijl ik naar mijn badkamer ren. Ik douche, doe mijn make-up en loop daarna naar mijn kast. Wat zal ik vandaag eens aandoen? Na een tijdje zoeken in mijn kast doe ik een zwarte short aan en een wit shirt waar in zwarte drukletters 'SO WHAT!?' opstaat, ik doe mijn haar in een staart en loop dan met een grote glimlach naar Jason's kamer toe.

Ik klop op de deur en na een paar seconden gaat de deur open, Jason staat grijnzend naar me te staren en ik loop naar binnen. Hij heeft een rode t-shirt aan en een simpele jeansbroek. "Niet zo snel," zegt hij terwijl hij me tegenhoud en lacht. Hij drukt zich tegen me aan en ik doe kleine stapjes naar voor waardoor we niet op de grond vallen, ik lach als ik op het bed ga zitten en hij komt naast me zitten, hij pakt een dienblad van de grond waar eten op ligt en twee glazen fruitsap.
"Heb jij dit allemaal in die 5 minuten gemaakt?" Vraag ik terwijl ik een croissant pak en die opeet. Hij lacht en kijkt me met een grijns aan, "5 minuten? Ik heb zeker 40 minuten gewacht tot je kwam. Ik dacht eerst dat je weer lag te slapen."
"Oh echt?" Ik begin te lachen en drink wat van mijn glas met fruitsap. Heb ik er echt zolang over gedaan? "Sorry."
"Maakt niets uit, ben al blij dat je gekomen bent en nog eens goed hebt nagedacht over onze relatie," hij drukt een kus op mijn wang waardoor hij een beetje bloost. Dit is zo schattig, wat is hij lief als hij bloost! "Ik vind het echt lief dat je dit doet." Ik druk een lange kus op zijn lippen en eet dan weer verder.

"Welke film wil je kijken?" Vraag ik terwijl ik even in zijn boekenkast kijk die vol met dvd's staan, "Waarom heb je eigenlijk zoveel dvd's? Tegenwoordig kun je ze ook gewoon downloaden via het internet."
"Weet ik, maar als je laptop dan stuk gaat ben je ze allemaal kwijt.. En het klinkt misschien raar, maar ik heb graag al mijn dvd's in de originele vorm." Eigenlijk best slim van hem, misschien ga ik ook wel een dvd collectie beginnen. "Wil je horror zien of niet?" Vraagt hij na een tijdje als ik niets antwoord en daar gewoon wat sta te staren.
"Horror is goed, alleen niets over geesten." Ik vind geesten echt eng, ik heb een hele tijd toen ik kleiner was niet alleen naar het toilet gedurft. Mijn vader of moeder moest altijd voor de deur wachten of ik begon te gillen.
"Is goed. Ga dan maar zitten, prinses." Ik ga op het bed zitten terwijl Jason een film in de dvd-speler stopt, als hij naast me komt zitten ga ik tegen hem aanleunen en hij legt zijn arm om me heen.
Veel van de film hebben we niet gezien, we waren meer aan het zoenen of als ik dan even keek zat ik heel de tijd te gillen en moest Jason lachen. "Leuke film," zeg ik lachend en hij knikt. "Ja, het spijt me dat we niets buiten kunnen doen." Ik snap het wel, vorige keer toen we naar zijn vrienden waren had een vriendin van Rosa ons gezien en toen maakte Jason ruzie met zijn moeder..
"Maakt niet uit, ik vind het hier ook leuk," zeg ik met een grote glimlach. Hij grijnst en gaat bovenop me liggen, onze handen zijn verstrengeld en zitten naast mijn hoofd, hij drukt een lange kus op mijn lippen en fluistert allemaal lieve dingen in mijn oor waardoor ik moet blozen.

Na een lange tijd zo te liggen gaat hij van me af en gaat naast me zitten, ik ben ondertussen weer dicht tegen hem aangekropen. Het voelt goed om weer bij hem te zijn, ik heb hem gemist ook al waren we nog niet lang samen. Ik heb nooit in ware liefde gelooft, maar ik weet toch echt wel zeker dat mijn relatie met Jason nog lang gaat duren. "Gaan we pizza bestellen?" Vraag ik als mijn maag begint te knorren.
"Is goed, ik ben zo terug." Hij verlaat de kamer en laat me alleen achter. Ik glimlach bij de gedachte als ik weer aan die dag denk toen hij in zijn bloot bovenlijf aan het voetbalen was en me helemaal bezweet tegen hem aanduwde. Het was vies, maar dan op de één of andere manier ook weer leuk. Ik kom uit mijn droom als Jason de kamer weer binnen komt met twee grote pizza dozen. "Alsjeblieft," hij geeft me een doos en komt dan naast me zitten op het bed. Ik doe de pizza doos open en zie dat de pizza in de vorm van een hart is gebakken. "Oh, Jason! Dit is prachtig en zo lief!" Ik omhels hem en hij lacht terwijl hij zijn armen voor een paar seconden om me heen houd. "Bedankt," zeg ik nog eens en eet dan met een grote glimlach mijn pizza op.

Een paar minuten nadat onze pizza op was moest ik naar mijn kamer vluchten omdat onze ouders vroeger thuis waren dan verwacht. Best irritant eigenlijk, want we waren net aan het zoenen toen we opeens Jason's moeder hoorde roepen dat ze weer thuis was, 2 minuten daarna was mijn vader ook thuis. Ik pak mijn mobiel en stuur een berichtje naar Jason, ik vond deze dag echt perfect! Hij was zo lief!
Heey, ik wilde je nog even bedanken voor deze leuke dag! Het was perfect en zo lief, hou van je! xx -L
Daarna val ik meteen in slaap, droomend over Jason.

Ik wil jullie nog eens bedanken voor de comments en de votes! <3 OMG en ondertussen is dit verhaal al 2.3k keer gelezen, echt heel erg bedankt!! :) Vergeet ook niet mijn ander verhaal te lezen! xx

Aangepast op 24/12/2014

In love with my brother (voltooid)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن