Hoofdstuk 21

20K 854 58
                                    

Ik wil sorry zeggen voor alle spelfouten! Mijn laptop is al redelijk oud en met momenten moet ik dan ook 5x op dezelfde toets duwen om iets te laten gebeuren of te typen... Ik heb het vorige hoofdstuk zelf ook eens gelezen en het was echt totaal niet een goed stuk ofzo, het spijt me echt! :/ En omdat er in minder dan een dag het nieuwe hoofdstuk 251 keer gelezen is, is er nu speciaal een nieuw hoofdstukje! :D Hope you like it! xx

Laura's POV


Ik word wakker van de zon die door mijn gordijn schijnt, een hatelijk gevoel als je net aan het dromen bent over je vriendje! Nadat mijn vader het hele verhaal over gisteren had gehoord zijn we meteen vertrokken en heeft hij niets meer tegen mij of Jason gezegt. Hij is denk ik wel dankbaar dat Jason me heeft 'gered,' maar natuurlijk heeft dat zijn vriendschap met de Rodenburgh's stop gezet. Ik vind het best wel jammer voor hem, omdat ze praktisch familie voor hem waren en hij zag dan ook Laurens als mijn toekomstige man. Rosa daarin tegen heeft wel met ons gepraat. Ze heeft me nog wat ijs en een speciaal zalfje voor blauwe plekken gegeven, ze heeft ook Jason en mij een kus op onze wang gegeven, wat best raar is. Nou in ieder geval moeten we allemaal nog eens met elkaar praten over de hele situatie, ik ga Jason echt niet gaan opgeven voor hun.

Ik wrijf met mijn handen in mijn ogen en sta op, tijd om aan deze dag te beginnen. Nadat ik mezelf gewassen heb loop ik naar mijn kast. Ik pak mijn the hunger games sweater, donker blauwe skinny jeans en zwart topje uit mijn kast en doe het aan. Net zoals bijna altijd vlecht ik mijn haar en doe ik mijn zwarte vans aan. Nu ik helemaal klaar ben voor de dag loop ik langzaam mijn kamer uit en ik zie meteen Jason staan. Ik glimlach en loop naar hem toe, hij legt zijn handen op mijn heupen en drukt een kus op mijn lippen. "Good morning, babe." Samen lopen we naar beneden en gaan naast elkaar aan tafel zitten. "Goedemorgen, mam," zegt Jason tegen Rosa. "Goedemorgen, schat." Ik glimlach en begin mijn spiegelei op te eten. "Waar is papa?" Vraag ik, want gek genoeg is hij niet in de woonkamer of in de keuken waar hij bijna altijd zit. "Hij is gaan praten met mevrouw en meneer Rodenburgh over wat er gisteren allemaal is gebeurt." Dus daar is hij. Hij gaat de vriendschap dus helemaal niet opgeven, hoe had ik ooit zo dom kunnen zijn om dat te denken.. "Wat gaan jullie vandaag doen?" Vraagt Rosa na een lange stilte. "Ik ga samen met Alex, Matt en Niels naar de bioscoop," zegt Jason. "Ze nemen waarschijnlijk ook allemaal een meisje mee zodat ze ze kunnen 'beschermen' tijdens een eng stuk." Ik moet lachen en Rosa kijkt me met een glimlach aan. "Moet je dan Laura niet meenemen?" Jason kijkt me aan en glimlacht, "Wil je dat?" "Ja, graag." "Dat is dan geregeld," zegt Rosa. Waarom heeft Rosa me nu geholpen om een date met Jason te hebben? Ze was toch ook tegen onze relatie of niet? Ach, wat maakt het uit.. Ik bespreek dit wel een andere keer met haar.

Vote/comment/follow! <3

Aangepast op 26/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now