Lukas and Emma

6K 182 2
                                    

"Tak hele chlapečku, když budeme dělat tu pololetní práci, budeš se ode mně držet co nejdál a taky se budeme scházet někde venku. Nechci mít doma špínu a k popelnicím taky nelezu. Takže první schůzku budeme mít dneska v 5 v babiččině kavárně." Zastavila se Emma po cestě ke své skříňce u Lukase. Ten se pousmál a přikývl.
"Chudáčku. Tak moc tě lituji být na pololetní práci s takovou špínou. Já jsem naštěstí s Jamesem." Řekla Alison. "S kým jsi?!" Vyštěkla Emma. "S Ja..." "Nemusíš to opakovat, já tě slyšela! To byla mluvnická otázka! Opovaž se ho jenom dotknut." Skočila Emma Alison do řeči. V tu chvíli někdo Emmu plácl přes zadek. Emma poskočila a pak se s úsměvem otočila. Byl to James, James je její kluk. "Chudáčku. Doufám, že mě s tím zvířetem nezačneš podvádět." Poznamenal James a vyzdvihl Emmu nahoru a opřel ji o skříňky, mezitím co ji líbal. "Neboj se." Řekla Emma mezi polibky. Lukas to jen z rohu chodby znechuceně pozoroval.
"Na tu se ani nedívej, u takových holek kluk jako jsi ty, nemá šanci." Poplácal Lukase po zádech jeho nejlepší kamarád Tyler. "Možná. Ale i kdyby měl, tak s ní nebudu, pokud bude chtít takové věci." Řekl znechuceně Lukas a vydal se s Tylerem do třídy matematiky. Tyler je Lukasuv nejlepší kamarád a je gay, zrovna v tuto chvíli má zálusk na jednoho kluka ve fotbalovém týmu, ale kluci z týmu nesmí být gayové, nebo je vyhodí, takže má smůlu.
... Flashback ...
"Lukasi vrať mi to!" Volala na vysokého hnědovlasého kluka malá blonďatá holčička. "Poskoč si pro to Emmo." Zasmál se kluk. "Ty Harante." Strčila do něj holčička a kluk spadl do písku. Holčička si rychle vzala svoji barbínku a upravila ji vlasy, aby vypadala hezky. Jakmile bylo hotovo, rozešla se domů. "Emmo počkej! Nemyslel jsem to tak! Prosím!" Volal na ni chlapeček a utíkal za ní. Když ji konečně dohonil, byli už před jejím domem a ona klapala na dveře. Chlapeček se zatvářil smutně. "Ahoj Emmo a Lukasi vy už jste zpátky?" Zeptala se překvapeně maminka od Emmy. Než Lukas něco řekl Emma rychle pokračovala: "Ne my jsme přišli jen požádat, jestli bys nám nedala peníze na zmrzlinu." Když tohle Lukas uslyšel vesele přikývl a maminka od Emmy se usmála, když vytahovala 30 korun na zmrzlinu. "Tak sis to přeci jen rozmyslela." Řekl s úsměvem Lukas, když maminka od Emmy zavřela a oni se vydali na zmrzlinu......
... End of Flashback ...
"Lukasi jsi tu s námi přítomen?" Zeptala se učitelka Lukase, když se koukal do prázdna a učitelku nevnímal, on stále jen přemýšlel a neodpovídal. "Země volá Lukase. Lukasi prosím ozvi se nám." Zkusila to učitelka znovu a celá třída se rozesmála, na toto Lukas už zareagoval. "Ano, paní učitelko? Omlouvám se, jenom jsem se zamyslel." Řekl hned, když se vrátil do reality. "Tak nám vypočítej déčko." Řekla učitelka a Lukas začal počítat. Tohle učivo uměl už v osmé třídě, a tak si mohl dovolit nevnímat

Tatínkova holčička [Dokončeno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat