Sister

2K 97 0
                                    

"Emmo?" Otevřel Lukas dveře s kartáčkem v puse. "Ahoj. Můžu jít dál?" Usmála se na něj smutně. "Jo jistě." Ukázal ji, ať jde dovnitř a zavřel za nimi. "Děje se něco?" Zeptal se a šel do lednice odkaď vytáhl dva džusy. "Nemáš něco s větším procentem alkoholu?" Usmála se na něj Emma, a tak Lukas se zase vrátil do lednice. Schoval džusy a vytáhl pivo pro sebe a frisco pro Emmu. "Děkuji." Otevřela frisco a napila se. "Můžu tady zůstat přes noc?" Usmála se. "Klidně, ale co když tě tady někdo uvidí?" Usmál se Lukas. "Neuvidí." Řekla Emma, zatáhla žaluzie a zamkla dveře. "Proč jsi vlastně šla za mnou a ne za Betty, Cheryl nebo Vee?" Zeptal se Emmy Lukas a taky se napil svého piva. Emma po něm vrhla jen pohled, který říkal, jestli to myslí vážně. "Jsi unavený?" Zeptala se ho a šibalsky se na něj usmála. "Ani ne, proč?" "Uvidíš." Položila Emma Frisco i Lukasovo pivo na stůl, Lukase chytla za ruku. Táhla ho někam pryč. "Nebojíš se, že nás někdo uvidí spolu?" "Je mi to dneska úplně jedno. Už jsme skoro tam." Vešla Emma s Lukasem do obrovské budovy. "Ahoj Jackie. Dej mi prosím klíče od střechy." Opřela se Emma o pult na racepci a usmála se někam dolů. Z pod pultu se narovnala asi jedenadvacetiletá holka, která vypadala jako Emma. "Kdo to je?" Kývla hlavou směrem k Lukasi. "Lukasi tohle je moje ztracená sestra Jackie. Jackie tohle je Lukas." Usmála se Emma na oba a Lukas zamával rukou směrem k Jackie. "Buď si ho hodláš vzít, a nebo shodit z té střechy, když mě mu představíš jako ztracenou sestru." Usmála se Jackie na Emmu a podala ji klíč od střechy. "To se ještě uvidí." Zasmála se Emma a vzala Lukase do výtahu. Vyjeli do nejvyššího patra, tam vyšli ještě jedny schody. Emma odemkla dveře a vyšla s Lukasem na střechu, na které byl bazén a ona sama byla porostlá trávníkem. "Sedni si někam k bazénu." Řekla Emma Lukasovi a zamkla za nimi. "Proč jsi mi neřekla, že si mám vzít plavky?" Podíval se na Lukas na Emmu. "Protože je nepotřebujeme." Usmála se Emma a začala se vyslékat, když si všimla jak se na ni Lukas dívá, zasmála se. "Neříkej mi, že jsi ještě neviděl nahou holku. Opovaž se odpovědět ne, vím, že je to lež. Minimálně dvě jsi viděl a já jsem kluků viděla až moc, takže se trochu odvaž. Nebo se prostě můžeš koupat v tom oblečení. Spodní prádlo si, ale můžeš nechat." Mrkla na něj Emma a sama už ve spodním prádle skočila do bazénu. Lukas protočil oči v sloup a nakonec taky skočil do bazénu. "Takže, co se stalo?" Připlaval Lukas k Emmě. "Nic. Jen jsem potřebovala vypadnout z domu a jít za někým z minulosti." Potopila se Emma a Lukase stáhla pod vodu taky.
... Flash back ...
"Ahoj." Zastavila uprostřed ulice blondýnku černovláska, která vypadala jako ona, až na jinou barvu vlasů a byla nejspíš starší. "Kdo jsi a proč vypadáš já za takových 5 let?" Vyděsila se blondýnka a o krok ucouvla. "Rodiče ti o mně neřekli, že mě to vůbec neudivuje. Jsem Jackie a jsem tvoje sestra. Vím, že je to těžko uvěřitelné, ale na rodila jsem se 5 let před tebou, a jelikož tví vlastně naši rodiče nebyli na dítě ještě připraveni, dali mě odložit." "O můj bože ty jsi skutečná! Vždycky jsem si myslela, že ta holka na těch fotkách je jen nějaké vymyšlené dítě nebo prostě cizí atd. Chápeš? Ale o můj bože! Já jsem Emma a budeš bydlet tady nebo tak?" Objala Emma Jackie a usmála se na ni. "Jo budu bydlet v tom obrovském proskleném domu, kde budu taky pracovat na recepci." Usmála se i Jackie. "Tak to je perfektní. Přijdu za tebou co nejdříve, ale teď musím do školy, za chvilku začíná, takže já jdu. Ahoj." "Ahoj." Zamávaly si a každá se vydala jiným směrem.
... End of Flash back ...
"Proč jsi taková?" Otočil se Lukas na Emmu. "Nechci už být ta, která byla vždy ze všech zlomená. Chci být ta, kvůli které budou zlomeni ostatní." Řekla Emma a po tváři ji stekla slza. Lukas ji okamžitě setřel a pozitivně se na ni usmál. "Ale to neznamená, že musíš být mrcha, která s lidmi manipuluje a chodí s oblíbenýma kluky. Stačí aby jsi byla šťastná s těmi, které miluješ a oni milují i tebe." Posadil se Lukas. "Manipulativní mrcha, vím, že je to hnusné, ale baví mě to, je to taková závislost jednou zkusíš, a pak už nemůžeš odolat." Posadila se Emma. "Nevzdala bys ses toho ani pro mě?" Naklonil se Lukas k Emmě a začal ji líbat.
....
"Hej Lukasi kámo, kde jsi? Tady ve škole je pořádný divadlo. Včera Emma utekla z domu a nikdo neví, kde je a kde jsi vůbec ty?" Ozval se z telefonu Tyler, když Lukas zvedl telefon, který probudil jeho i Emmu. "Jen jsem zaspal, už jdu." odpověděl Lukas klapl to. "Tak ty jsi utekla jo?" Podíval se Lukas na Emmu a ta jen s úsměvem pokrčila ramena. Rychle se oba dva oblékli, sjeli výtahem dolů, kde se rozloučili s Jackie a odevzdali klíče od střechy.
Nedomysleli to a tak do školy vešli naráz. Všichni se na ně okamžitě otočili a tvářili se hodně zmateně. Emma se skousla do rtu, pohodila vlasy a středem davu prošla ke svým rodičům. "Jsem v pořádku už můžete odejít." Usmála se na ně a zamávala jim. Lukas se radši ztratil všem z očí a zamířil k Tylerovi, který jej pozoroval se zvednutým obočím.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now