Betty and Lukas

2.4K 118 0
                                    

"Halloween, miluji halloween. Lidé, kteří nosí dlouhé rukávy, aby skryli jizvy od řezů, ukáží ruce a říkají, že je jen součást masky. Každý se konečně může stát aspoň na den někým jiným. Kdybych si mohl vybrat jediný den v roce, kdy chci mít narozeniny, byl by to halloween." Vyprávěl Lukas Tylerovi, když šli ke svým skříňkám. "Ale tohle bych vynechal." Ukázal Tylerovi pozvánku na obrovskou Halloweanskou party u Emmy. "Půjdeš tam se mnou, zlato?" Zeptal se Tylera jeho přítel a Tyler se na něj otočil. "Vůbec se mi tam nechce." Odpověděl mu Tyler a zkřivil tvář. "Prosím nechci tam jít sám a jako člen fotbalového týmu tam musím jít." Usmál se na Tylera Alex a udělal na něj psí oči. "Tak fajn. Těm tvým psím očím prostě nejde odolat." Usmál se Tyler a opřel se o skříňku. "Děkuji. Jsi nejlepší v sedm tě vyzvednu." Řekl Alex Tylerovi a následně ho políbil. Lukas se při pohledu na ně rozzářil jako sluníčko. "Můžeš se přestat tak culit štve mě to." Bouchl do Lukasovi ruky Tyler, ale ten se začal culit ještě víc. Lukas protočil oči v sloup a šel do třídy. Tylerovi jeho úsměv zmizel hned, když uviděl Emmu, Veronicu, Betty a Cheryl. Lukas chytil Betty za ruku a přitáhl ji k sobě. "Co to má znamenat?" Zeptal se ji vyděšeně. "Ona za mnou přišla a Cheryl souhlasila. Třeba, když to nejde tobě zvenku, půjde to mi zevnitř." Usmála se na něj, políbila ho a šla zpátky k holkám. Když Emma uviděla Betty s Lukasem popadl ji smutek, ale ten stejně jako všechny ostatní city ihned odehnala a dělala, že nic neviděla.
... Flash back ...
"Lukasi!" Skočila brunetka hnědovláskovi kolem krku. "Ahoj Betty." Usmál se Lukas a objal Betty. "Nemůžu uvěřit, že jsi zpátky." Sevřela ho v objetí ještě víc. "Nemohl jsem tu nechat tebe a Emmu samotnou." Usmál se na Betty Lukas." No trochu se nám to tu dobu změnilo." Řekla mu a postavila se vedle něj. Před nimi zrovna procházely 3 holky. 2 z toho byly blondýny a 1 hnědovláska. "To je Emma?" Zeptal se Betty Lukas překvapeně. "Jo a Alison a tu třetí neznám, je tady nová." Řekla sklesle Betty. "My ji ale vrátíme do normálu. Zase to bude moje ujetá Emma, že ano?" Betty se beznadějně usmála a řekla: "Můžeme to alespoň skusit."
"S čím jsi to potřebovala pomoc?" Zeptal se Betty Lukas, když si sedl k ní na postel. "S ničím jenom jsme se dlouho neviděli, a tak jsem tě chtěla vidět." Usmála se a sedla si vedle něj. "Pokročil jsi nějak s tou Emmou?" Zeptala se Lukase a při každém jeho slově sledovala jeho rty. "No nic moc. Nevím, ale připadá mi, že si mě už ani nepamatuje. Co si myslíš ty?" Otočil hlavu směrem k Betty. Jakmile si všiml pohledu na jeho rty, usmál se a začal ji líbat. Pomalu s polibky ulehali do postele a svlékali ze sebe oblečení.
... End of Flash back ...
"Co to děláš?" Zeptal se Betty Lukas nenápadně mezi polibky. "Vždyť jsme si řekli, že by nám to neklapalo." Pokračoval Lukas. "Vím to, ale takhle by mohla začít žárlit a mohli bychom mít konečně úspěch. Tak spolupracuj." Usmála se Betty.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat