Shopping

1.9K 100 0
                                    

"Jdeš s Alexem na ples?" Otočil se Lukas na Tylera. "Ne. On musí jít s nějakou holkou. Je to příkaz trenéra." Zavřel Tyler skříňku a poodstoupil od skříněk. "Snad nežárlíš." Zasmál se Lukas a taky zavřel svou skříňku. "Ne, protože tam jdu taky. To znamená, že ty jdeš taky." Usmál se Tyler na Lukase. "Tak na to zapomeň. Na takové věci nejsem stavěný." "To určitě. Teď jsi byl někde s Emmou, takže se z toho plesu nevykroutíš." Ušklíbl se Tyler. "Co? Já s Emmou? Odkud jsi spadl. Myslím, že jsi slepý nebo co, protože je zcela jasné, že by si o mě neopřela ani kolo a já oni tak samo." Řekl Lukas zcela klidně, i když v mysli vyšiloval. "Víš, že když lžeš rozšíří se ti zorničky." Zasmál se Tyler a Lukas po něm hodil vraždící pohled. "Fajn přijdu." Řekl nakonec u vchodu Lukas, pak se cesty Lukase a Tylera rozešli.
"Škoda, že Betty nemohla vybrali by jsme ji nějaké nádherné šaty." Usmála se a zamířila ke kase. "Máte tady ty moje šaty?" Zeptala se povýšeně prodavačky. "Samozřejmě. I s boty a doplňky." Podala ji s úsměvem prodavačka. "Ty už máš šaty?" Zeptala se naštvaně Veronica a Emma s úsměvem kývla. "Ukaž se nám v nich." Vypískla nadšeně Cheryl. Tak Emma vlezla do kabinky, když z ní vylezla měla na sobě krásné krajkové šaty s kaskádovitou volánkovitou stranou. Šaty mají výstřih ve tvaru V s otevřenými zády a přírodním pasem, zapínání mají na zip. "Páni." Řekly obě dvě naraz. "Já vím vypadám úžasně. Teď půjdeme vybrat něco vám. Možná budete aspoň z poloviny tak krásné jako já." Usmála se a zase se v kabince zavřela a převlékla zpět do oblečení ve kterém přišla. "Vee věřím, že ty to zvládneš sama. Já pomůžu Cheryl. Když tak pak ti pomůžeme." Usmála se Emma a chytla Cheryl. "Tak vybereme ti tu ty nejlepší šaty." Usmála se Emma na Cheryl a začaly prohledávat stojany s šaty. "Co třeba tyhle?" Vytáhla Cheryl krátké červené koktejlky s krajkovaným vrchem vzadu ve tvaru V.
...Flash back...
"Obleč si tyhle šaty perfektně k tobě sedí." Vytáhla Emmě Betty ze skříně krátké červené koktejlky s krajkovaným vrchem vzadu ve tvaru V. "Fajn." Usmála se Emma a oblékla si je. "O můj bože!" Řekla Betty stojící za Emmou před zrcadlem. "Tyhle šaty jsou perfektní!" Usmála se Betty. "To nemůžu byly od Lukasovy matky." Začala si Emma sundávat šaty, ale ano můžeš, nikdo neví, že byly její a navíc to bude jako skvělá památka, že na ni myslíš." Zapnula Betty Emmě šaty zpátky. "Tak fajn."
"Tak a teď jdeme na ples a vyhrajeme královnu a krále plesu." Chytla se Emma s Betty za ruku. "Ty budeš ten král." Usmála se Emma. "To se ještě uvidí." Zasmály se.
"Ahoj. Pojď si zatančit." Přišel za Emmou kapitán fotbalového týmu James, je to nejoblíbenější kluk na škole. "Fajn." Řekla Emma a nadšeně se podívala na Betty, která ji ukázala, že ji drží palce. Po půl hodině tancování se James naklonil k Emmě a zašeptal ji do ucha: "Pojďme se vypařit." Emma s úsměvem přikývla ze šatny si vzala svůj kabátek a James odešla z plesu. Betty hned poznala, že je něco špatně a to taky bylo. Ukázalo se to hned druhý den, kdy Emma přišla s Jamesem ruku v ruce, měla na sobě oblečení, které by si v životě na sebe nevzala a všichni se k ni chovali jako ke královně.
... End of Flash back ...
"Ne tyhle šaty ti nejdou k vlasům ani pleti." Zalhala Emma a vytáhla jiné šaty, smaragdové plesové šaty se saténovou spodničkou, lehce spadenými rameny a pevným saténovým pasem.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang