Old relationships

2.2K 109 2
                                    

"Tak tahle probíhá party? Lidé se baví, opíjejí a to je všechno?" Zeptal se Tyler Alexe a ten přikývl. "A ještě nahoře je pokoj lásky." Zašeptal Tylerovi Alex do ucha s úsměvem. "Tak se pojďme trochu opít." Vzal Tyler dvě skleničky a nalil do nich vodku. "Čau kámo." Pozdravil Alexe nějaký kluk z týmu. "Pojď se na něco kouknout. Tylere ty pojď taky." Chytil Alexe a Tylera ten kluk za ruku a odvedl do nějaké místnosti, kde bylo tak 10 lidí i s nimi. Hrála se tam hra, že se vždy vybrali dva, kteří museli jít na 10 minut do skříně.
"Výborně dva nováčci." Usmála se Emma na ně. "Ty jsi Tyler, že?" Přišla k Tylerovi a ten vyděšeně přikývl. "Jakmile vyjde Vee s Jayem, půjdeme tam my dva." Položila Tylerovi ukazováček na hruď. Jakmile Veronica a Jay vyšli, táhla Emma Tylera do skříně a ten pohledem prosil Betty a Alexe, ať mu nějak pomůžou, ale ti se na něj jen smutně podívali, že to nejde.
"Takže." Zavřela Emma za nimi skříň. Tyler stáhl rty do tenké linky. "Neboj neublížím ti, tedy pokud budeš spolupracovat." Usmála se a opřela se o něj. "Takže co máte s Lukasem v plánu teď, oddělili jste ode mně Alison a Emily, Betty se s Lukasem zase líbali. To teď mám začít žárlit a říct Lukasi jak moc ho miluji?" Zasmála se a trochu se od něj oddálila. "No jelikož já nejsem součástí jakéhokoliv jeho plánu, vždy se dozvím až výsledek a nevím, podle mě si nic z toho neplánuje, ale myslí za pochodu, takže nejspíš v tuto chvíli ani on sám neví svůj plán." Pokrčil Tyler ramena. "Takže teď už můžu jít, rád bych si užil tenhle večer se svým přítelem." Ukázal Tyler na východ a začal odcházet, ale Emma ho však zastavila. "Máme ještě 3 minuty." Usmála se a začala ho líbat. Opřela ho o zeď a chvíli před uplynutím času je otočila tak, že ona byla opřená o zeď. "Hrdličky končíme." Otevřela Veronica dveře od skříně. Jakmile Alex uviděl Tylera líbat Emmu, spadl mu úsměv z tváře, věděl, že ti dva spolu na začátku roku byli a tak ho tohle zamrzelo.
... Flash back ...
"Ahoj lásko." Přišla blondýnka, za svým přítelem a pověsila se mu na krk. "Ahoj." Usmál se na ni a následně ji políbil. "Dneska mám volný barák. Nechceš se stavit." Usmála se a prsty mu projela po hrudi. "S radostí." Usmál se a chytil ji kolem pasu. Rozdělili se až u přírodovědné učebny, na rozloučenou se políbili a blondýnka vešla do třídy.
....
"Tak už jsi tady, pojď nahoru." Otevřela blondýnka černovláskovi. "Dobře." Políbil ji a vyběhl nahoru. Blondýnka zavřela dveře a pak ho následovala. Jakmile vyběhla nahoru, už seděl u stolu. Sedla si naproti němu a začali jíst. Jakmile jim číšníci donesli poslední chod, tak jim dala dnešní výplatu a poslala je pryč.
"Co říkáš na lepší dezert." Sedla si na černovláska obkročmo a začala ho líbat. Ten se zvedl a přenesl ji na postel. Pomalu se vysvlékali, a jakmile byli jen ve spodním prádle černovlásek se od ní odtáhl. "Promiň to nejde." Dal si hlavu do dlaní. "Udělala jsem něco špatně?" Objala ho blondýnka zezadu "Ne Emmo, ty ne. To já." Podíval se na ni a pak vstal. Začal se oblékat. "Jde o to. O to, že" Koktal. "O co jde Tylere?" Zeptala se ho už naštvaně Emma. Vstala a překřížila ruce na prsou. "O to, že jsem gay!" Vyjekl Tyler a Emma zůstala stát jen s otevřenou pusou, mezitím co Tyler odcházel.
... End of Flash back ...
Tyler vyšel ze skloněnou hlavou a rovnou zamířil k Alexovi. Emma si poupravila rtěnku a vítězně si šla sednou zpátky na gauč, kde políbila svého přítele. "Klapalo by nám to spolu." Naznačila rty směrem k Tylerovi, ale ten se otočil na druhou stranu. "Nepůjdeme radši jinam?" Zeptal se Alexe sklesle Tyler. Alex přikývl, a tak se vydali dál od nich. "Promiň." Omluvil se Tyler Alexovi. "Ne v pohodě. To já promiň. Neměl jsem tě vůbec tahat, na tuhle blbou party, jen jsem si to tady chtěl s tebou užít." Podíval se na Tylera Alex. "Tak si to pojďme užít. Mám prázdný barák." Usmál se Tyler na Alexe povzbudivě, chytil ho za ruku a táhl zpět k jeho autu.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now