Car crash

3.8K 155 1
                                    

Ráno, když Emma, Emily a Alison jely do školy, řekla jim Emily něco, co se včera doslechla od nějaké holky, co chodila s Lukasem. "Včera mi Ashley řekla, že rodiče od Lukase zemřeli při autonehodě, protože byli na sračky a on od svých adoptivních rodičů utekl, a tak teď spí ve škole." Holky se zasmály. Emma spolu s nimi, i když věděla pravdu o rodičích od Lukase, nic neřekla a nechala si je myslet, že byli rodiče při té autonehodě opilí.
... Flash back ...
Emma a Lukas šli nadšeně z kavárny domů. Když však přišli maminka od Emmy vypadala smutně. Poslala je nahoru, že musí dole něco vyřešit. Děti nahoru šly Lukas pustil nahlas hudbu a byl v pokoji, mezitím co Emma poslouchala, co policie její mamince říká. "Je nám to líto. Rodina Fitzgeraldova zemřela při autonehodě. Řidič dodávky za volantem usnul a vjel do protisměru a bohužel naboural právě do jejich auta. Paní Fitzgeraldová podlehla svému zranění na místě a pan Fitzgerald na cestě do nemocnice. Omlouváme se, že tuto těžkou věc musíte říct chlapečkovi vy. Zítra pro něj přijde sociální péče. Postaráte se o něj do té doby?" Postavila se policie ze sedačky a Emina maminka sebou švihla o sedačku. "Ne!" Vykřikla Emma ze schodů. Všichni se na ni otočili a ona si až pak uvědomila, co vlastně provedla. "Nemůžeš ho nechat mami odvést!" Pokračovala, když už začala. "Je mi to líto zlato nemůžu ho nechat u nás." Objala Emmu její maminka, ale ona se z obejmutí vytrhla a utekla do pokoje. Maminka vyprovodila Policii a pak šla rovnou za Lukasem...
... End of Flash back ...
"Pojďme to trochu rozšířit." Řekla Alison a všechny vytáhly telefony otevřely Twitter a přidaly na svou zeď status: "Hádejte, proč bydlí Lukas ve své skříňce. Protože to viděl u svých mrtvých ožralých rodičů." Poustnuly to zároveň, zrovna ve chvíli, kdy přijely ke škole. Vystoupily z limuzíny a šly do školy. V školních chodbách jim všichni uhýbali, aby se jich nedotkli, mohlo by to pro ně skončit špatně. Byly už u svých skříněk a otevíraly je, tu Eminu najednou někdo zabouchl. "Co to sakra děláš! Mohl jsi mi ublížit!" Vyštěkla a otočila se na toho drzouna, byl to Lukas. "Proč jsi to udělala? Víš, jak to doopravdy bylo." Ukázal ji mobil s jejím tweetem. "Netuším, o čem to mluvíš." Ušklíbla se na něj. "Obtěžuje tě zlato?" Přišel za nimi James, když chtěl Lukas ještě něco říct. "Ne to je v pořádku. Zrovna je a odchodu." Ušklíbla se na Lukase Emma a zamávala mu. Lukas se otočil a odešel od nich.
... Flash back ...
"Lukasi je mi to moc líto." Přišla do pokoje Emina maminka, zrovna když Lukas utěšoval Emmu. Lukas se vyděšeně na ní otočil. Ona ho chytla za ramena a pokračovala. "Nějaký pán usnul za volantem a naboural do tvých rodičů." Lukas vyděšeně otevřel pusu a vykulil oči, maminka od Emmy pokračovala. "Tví rodiče to bohužel nepřežili. Zítra si pro tebe přijde hodná paní a odvede tě k tvé náhradní rodině jo?" Lukas začal brečet, ale na poslední otázku přikývl. Emina maminka se pousmála a Lukase obejmula.
... End of Flash back ...

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now