Old friend

2.5K 109 1
                                    

"Ahoj." Přišla Emma s Veronicou za dvěma holkami. Jedna byla brunetka a druhá zrzka. "Ahoj." Usmála se zrzka, brunetka ji ignorovala. "Betty chtěla jsem ti nabídnout, sezení se mnou a Vee u stolu a svou kamarádku můžeš vzít sebou. Dneska jdeme nakupovat, můžete jít s námi. Koupím vám něco na sebe." Usmála se na ně falešně a rukou ukázala na jejich tělo. "Co říkáš?" Naklonila Emma hlavu na stranu. "Jasně, že chceme? Kam máme přijít?" Vypískla zrzka, než stihla Betty něco namítnout a tak se jen usmála. "Jen na nás počkejte před školou. Pojedeme hned po škole." Řekla Emma otočila se a s Veronicou vzádech odešla.
"Můžeš mi říct co to má znamenat?" Zeptala se Veronica Emmy naštvaně. "Nemůžeme být samy dvě, potřebujeme minimálně 1 další a věř mi, když je trochu poupravíme, budou to sexy kočky jako my. Ne budou úplně jako my, ale budou mít k nám poprvé v životě hodně blízko." Usmála se Emma na Veronicu a zavřela skříňku. "Hlavně musíme stihnout pak tu schůzku s Alexem." Řekla Veronica Emmě, když si sedly do lavic vedle sebe. "Neboj se, všechno stihneme. Ty dvě vyhodíme u nich doma o půl šesté a pak pojedeme na ledové brusliště.
... Flash back ...
Smutná holčička seděla v rohu pokoje, ve kterém si ostatní děti hrály, smály se a byly veselé, proto si nikdo osamocené, smutné holčičky nevšímal. Holčička truchlila nad ztrátou svého nejlepšího kamaráda. Jeho rodiče umřeli při autonehodě a jelikož tady neměl u koho být, odvedla ho sociální péče. "Co se děje?" Přišla najednou za holčičkou malá brunetka. "Nic." Fňukla holčička a utřela si slzy. "Hele Emmo, když se nic neděje, tak se nebrečí. Takže co se děje?" Sedla si brunetka naproti Emmy. "Fajn. Mého nejlepšího kamaráda odvedla sociální péče pryč, protože mu umřeli rodiče." Řekla Emma smutně, ale už neplakala. "Tak buď moje nejlepší kamarádka. Nejspíš se mu nikdy nevyrovnám, ale můžeš to zkusit." Usmála se na Emmu brunetka. "Cože?" Vyděsila se Emma. "Zkus to se mnou. Pokud tě budu nudit, můžeš se se mnou přestat bavit a vrátit se do svého rohu, ale pokud tě nudit nebudu, aspoň se trochu rozveselíš." Usmála se pozitivně brunetka na Emmu. "Tak fajn. Když tak naléháš Betty." Pokrčila Emma rameny a Betty ji objala.
... End of Flash back ...
"Fajn jste tady super. Takže ty jdi dozadu." Ukázala Emma na černovlásku. "A ty Betty půjdeš nalevo ode mě." Řekla a všechny začaly nastupovat do auta. Po několika hodinovém nakupování a zkrášlování. Odvezly Veronica a Emma Betty s Cheryl domů. Poté jely na schůzku s Alexem a ještě nějakým klukem.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now