Actors

2.1K 112 0
                                    

"Ahoj Lukasi. Co tady děláš?" Zděsila se Emma, když uviděla Lukase sedícího v její kuchyni. "Neozvala ses mi s tím natáčením." Usmál se Lukas. "Jo tak." Řekla smutně Emma a Lukas se zatvářil zmateně. "No nemám na to teď moc času, ale všechny herce, pomůcky a pozemky už mám domluvené." Falešně se usmála Emma. "Dobře tak já asi už půjdu. Zkus si na to udělat čas. Musíme to dodělat co nejdříve." Usmál se Lukas a odešel pryč. Emma se kousla do rtu "Možná k němu pořád něco cítím." Zamumlala si s úsměvem a vyběhla do svého pokoje, kde vzala mobil a napsala Jacobovi, že je doma sama. Ten však nemohl přijít, protože s Lydií dělal ten projekt a tak se Emma rozhodla, že všem hercům napíše, ať se za 15 minut nejpozději dostaví k pronajatému zámku. Zavolala Gustavovi, aby pro ni přijel, a jelikož Lukas nechodí tak rychle, nabrali ho do limuzíny a odvezli ho k zámku.
"Vážně si nám pronajala celý zámek?" Otočil se Lukas překvapeně na Emmu a ta s úsměvem pokrčila rameny. "A to je kdo? "Zeptal se, když uviděl desítky lidí před zámkem. "Nejsou to tvojí fanoušci nebo tak něco?" Podíval se Lukas na Emmu vyděšeně a Emma se zasmála. "Ne. Tohle je Cole Sprouse, ten bude hrát mého přítele." Ukázala na černovlasého kluka maximálně do 25 let a Lukas si s ním potřásl rukou. "Tohle je Laura Leighton a Doug Savant, budou hrát mé rodiče a tohle J.R. Bourne, ten bude hrát tvého otce, ti ostatní budou jen takové ty vedlejší role." Ukázala Emma na hromadu lidí a pak se s Lukasem otočila na druhou stranu. "Wood Allen, Michalél Slovis režisér a kameraman a pak ještě spousta dalších lidí." Usmála se Emma a Lukas si se všemi potřásl rukou. "Fajn tak začneme hned první scénou zařval scénárista a všichni odběhli na svá místa. Emma Lukasovi vše během převlékání vysvětlila.
... Flash back ...
"Takže toto je naše nová tvář Emma Hangmi a bude hrát hlavní roli našeho filmu Shatter me." Řekla producentka filmu a Emma všechny pozdravila mávnutím. "Ahoj já jsem Cole a budu hrát Adama." Přišel za Emmou kluk s černými rozcuchanými vlasy a velkým úsměvem na tváři. "Emma. Emma Hangmi jak už asi víš." Usmála se na něj Emma na oplátku. "Nechtěla by jsi někdy zajít na kafe, chtěl bych tě poznat." Usmál se na ni andělským úsměvem, kterému prostě nejde odmítnout. "Fajn." Povzdechla si Emma. "Možná z nás budou i nejlepší kamarádi." Chytil Emmu Cole kolem ramen, ale ta se od něj odsunula. "Možná." Zasmála se a odešla od něj.
"Páni ty jsi vážně přišla." Zasmál se Cole, když si k němu Emma v kavárně přisedla. "Vanilkové latté zdarma nejde odmítnout." Usmála se Emma a pověsila si kabelku na židli. "A kdo řekl, že platím?" Zasmál se Cole. "Já." Ušklíbla se Emma a Cole protočil oči v sloup. Byl to vážně skvělý herec.
... End of Flah back ...
"Kdy zajdeme zase na kafe?" Přišel za Emmou Cole. "Platíš?" Zeptala se Emma a Cole s úsměvem zakroutil hlavou na náznak, že ne. "Ale nelži, já vím, že platíš. Tak co třeba zítra?" Zasmála se Emma. "Fajn." Chytil Emmu Cole kolem ramen, ale ta se mu vysmekla. Lukas se nad tímto zasmál, už v ní zase viděl tu jeho dětinskou Emmu, kterou už tak dlouho neviděl.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum