Secrets

2.1K 119 3
                                    

"Hele Cheryl dostala jsem super nápad. Dneska spím u Vee, a tak mě napadlo, jestli nechceš taky přijít" Zašeptala Emma Cheryl. "Jasně, proč ne?" Usmála se na Emmu Cheryl. "Prosím slečno Ingenuo a Hanmi nevyrušujte." Otočila se na ně učitelka od tabule. "Prosím paní učitelko vy nevyrušujte nás." Usmála se na učitelku Emma. Ta se jen otočila zpátky na tabuli a pokračovala v psaní zápisu. "Takže můžeme s tebou počítat?" Otočila se Emma zpět na Cheryl a ta přikývla. Emma Betty nepozvala, i když zrovna ji by pozvat potřebovala, ale jelikož je Betty až moc chytrá, aby ji na její plán skočila, musela ji bohužel vynechat.

"Pojďme si zahrát tajemnou hru." Usmála se Emma a vytáhla telefon. "A jak se hraje?" Zeptala se Cheryl a Emmě její úsměv rozšířil ještě více, protože bylo stoprocentně slyšet, že už je opilá. "Řekneme si naše 2 největší tajemství, protože sdílení tajemství je to, co přátele právě tolik sbližuje." Usmála se Emma. "Fajn." Přikývla Veronica s Cheryl a Emma si zapla nahrávání zvuku na svém telefonu, aby měla všechny jejich tajemství u sebe. "Tak začni ty Cheryl." Usmála se Emma a posadila se do svého křesla, kde se opřela a ruce položila na držátka. "Ale neřeknete to nikomu?" Zasmála se Cheryl, protože v jejím stadiu opilosti se nesmát ani nešlo. "Ne, zítra si to určitě už nebudeme ani pamatovat." Řekla opilecky Veronica a Emma přikývla. "Fajn takže moje největší tajemství je, že jsem se odpanila mrkví, protože jsem se neměla s kým vyspat a jako jediná jsem byla panna." Řekla s kamennou tváří Cheryl, ale šlo vidět, že jen taktak udržela smích a stejně tak i Veronica. Emma mezitím vypnula nahrávání a zapnula nové, aby měla svou audio nahrávku i Veronica. "Fajn a já mám dvě. Chcete slyšet obě?" Zeptala se Veronica a Emma i Charyl přikývly. "Takže to první je, že jsem se v 15 vyspala s Lukasem. Spíše jsem ho v opilosti znásilnila" Jakmile tohle Emma uslyšela, zalapala po dechu, ukázala jim ať počkají a odběhla do koupelny. Opřela se o umyvadlo a podívala se na sebe do zrcadla. Po tvářích se ji kutálely slzy, které ji rozmazaly řasenku. Netušila, proč začala brečet, ale pomáhalo ji to se uvolnit. Opřela se o vanu a sjela dolů.
... Flash back ...
"Ahoj Lukasi." Probudila černovláska spícího chlapce, když přišla do pokoje. "Vee?" Zeptal se Lukas rozespale. "Víš, že jsme doma sami?" Usmála se Veronica na Lukase. V tu chvíli Lukas vstal. "Vee jsi opilá, pojď si lehnout." Chytil Lukas Veronicu a odvedl ji k posteli. "Ne já chci něco jiného." Usmála se Veronica a začala Lukase líbat. "Vee nech toho, jsi opilá, zítra se na to budeš dívat úplně jinak." Odtrhl se od ní Lukas. "Ne nebudu." Shodila Lukase na postel, ten než se vůbec vzpamatoval, byl připoutaný k posteli. Veronica svlékla ho i sebe a pokračovala i dál.
"Co se včera stalo?" Vyskočila nahá Veronica z postele, kde byl stále Lukas připoután. "Co kdyby jsi mě konečně odpoutala?" Zeptal se ji utrápeně a tak ho Vee odpoutala od postele. "Takže co se stalo?" Zeptala se ho, mezitím co se oba dva oblékali. "Myslím, že to vědět nechceš." Podíval se na ni Lukas ztrápeně. "Mluv!" Zaječela ne něj z koupelny. "Fajn. Vyspali jsme se spolu, nebo spíše ty jsi mě znásilnila." Řekl potichu Lukas a podíval se na špičky svých bot. "No to si ze mě děláš prdel!" Zaječela Veronica a vyběhla z koupelny. "Jakmile přijedou rodiče, okamžitě požádám o rozdělení pokojů! Budeme spolu mluvit co nejméně. Nikdo se o tomhle nesmí dozvědět! Budeme prostě hrát, že jsme se hrozně pohádali. Ano?" Otočila se Veronica na Lukase po 10 minutovém nervózním přecházením po pokoji. "Dobře." Řekl Lukas, nasadil si tričko a vyběhl z domu.
... End of Flash back ...
"Jsi v pohodě Emmo?" Zavolala na Emmu Veronica zpoza dveří. "Jo jen jsem to trochu přehnala s alkoholem. Jděte do obýváku, hned budu u vás!" Zavolala Emma nazpět, umyla si rozmazanou řasenku a šla zpět za nimi. Znovu nahrávání vypnula a zapnula. "No a to druhé je, že Lukas nebyl první s kým jsem spala. V třinácti jsem chodila s jedním klukem, který byl starší než já a na jeho patnáctiny jsem se s ním vyspala, jako dárek k narozeninám, takže jsem o své panenství přišla v třinácti." Emma vypnula nahrávání, zvedla se z gauče a už začala odcházet, ale holky ji zastavily. "Jaké je tvoje tajemství." Zavolaly na ni. "Kdysi jsem milovala Lukase." Usmála se Emma a odešla pryč.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat