Pocket Watch

3.3K 149 1
                                    

"Tati!" Otevřela Emma dveře od domu. "Ano zlato?" Ozvalo se z pracovny hned vedle chodby. "Potřebuji 50 tisíc." Řekla a zkřížila ruce na prsou. "Na co zase?" Zeptal se otec a vytáhl 50 tisíc ze stolu. "Musím podplatit kouče aby dal jako kapitána fotbalového týmu, někoho kdo je na holky." Protočila oči a vzala si obálku s penězi.
Ve škole šla nejprve za ředitelem. "Kdo se tady stará o volbu kapitána týmu?" Opřela se o stůl za kterým seděl ředitel. "Kouč a tohle bych být vámi si odpustil." Řekl ředitel a přísně se na ni podíval. "Já být vámi bych si odpustila toto vyhrožování mé osobě, protože pokud vím. Nebýt mého otce tak je to tady jen další hromada starých cihel. Takže stačí lusknout prsty a vyhodí vás." Ušklíbla se na ředitele Emma a vítězně vyšla z ředitelny. Šla rovnou do kabinetu kouče. "Ahoj Micahu." Sedla si Emma ke stolu od kouče. "Dobrý den Emmo. Copak potřebuješ?" Sedl si na druhou stranu stolu kouč. Mohl být tak o 11 let starší jak Emma. Kdysi spolu něco měli. "Změň na kapitána týmu Jacoba. 25." Ovála se penězi. "Můžu ho dát jako vedlejšího kapitána. Možná 50 by něco změnilo." Šibalsky se usmál. "Fajn, 50 tisíc a bude to jediný kapitán týmu." Posunula mu po stole obálku. Ten si peníze přepočítal a přikývl. Emma se usmála a šla k domu od Jacoba.
"Ahoj." Řekl Jacob překvapeně, když otevřel vchodové dveře a uviděl tam Emmu. "Čemu vděčím za takovou návštěvu?" Zeptal se s úsměvem. "Máš někoho doma?" Zeptala se ho Emma a když zakroutil hlavou na náznak ne. Posunula ho do domu a začala líbat. "Počkej a co James?" Zeptal se vystrašeně Jacob a odsunul se od ní. "Rozešla jsem se s ním, protože mi došlo, že ho nemám vůbec ráda, ale tebe ano." Usmála se na něj a začala ho znovu líbat.
"Omlouvám se, ale musím změnit kapitána týmu, protože jsem si spletl jména. Kapitánem je od této chvíle Jacob, ale to že hráči můžou být gejové zůstává." Ozval se z rozhlasu hlas kouče. "Gratuluji." Usmála se Emma na Jacoba, který s ní šel po chodbě a držel ji za pas. "Jak ty to děláš, že pořád chodíš s oblíbenými kluky?" Vzdychla Alison, když Emma přišla ke své skříňce u které ji Ali a Em čekaly. Emma po ní hodila vražedný pohled a Jacob se zasmál. "Ty zasraná děvko." Přišel za ní James. "Vážně myslíš, že mě můžeš takhle vyměnit. Jako nějaké rozbité zboží v obchodě!" Řval na ni a všichni se na ně otočili, Jacob už se chystal zakročit, ale Emma ho zastavila. "Vlastně když nad tím tak přemýšlím, tak tě takhle vyměnit můžu a je to jednodušší než si myslíš. A teď být tebou tak se otočím a s tím tvým vypracovaným zadečkem vypadnu, než tě tady potopím ještě víc." Usmála se na něj a ukázala mu, kudy má jít.
"Emmo." Chytl někdo Emmu za ruku, když šla v čele své party do třídy. "Fuj! Nesahej na mě!" Uskočila vyděšeně a podívala se kdo to je. "Ty! Já nevím co si o sobě myslíš Lukasi, nebo jak se jmenuješ, ale přestaň na mě pořád sahat a chovat se jako bych byla nevím jaká tvoje kamarádka! Nemůžu za to, že nás učitelka přiřadila k sobě do dvojice na tu pitomou pololetní práci a tak buď tak laskav a už se ke mně nepřibližuj, dokud ti nedám svolení! A ještě něco dneska se sejdeme v té garáži, včera jsem na to neměla čas." Seřvala Lukase a povýšeně vešla do třídy a její poskokyně hned za ní.
... Flash back ...
"Ne! Lukasi" Řvala malá holčička za klukem, kterého odváděla paní od sociálky a maminka se ji snažila udržet u domu. Nepovedlo se ji to holčička se vysmekla a přiběhla k chlapci. "Tady máš kapesní hodinky. Já mám úplně stejné a dokud je budeme mít u sebe budeme kamarádi navždy." Zavzlykala holčička a podala chlapečkovi kapesní hodinky. Ten si je vzal a schoval do kapsy, pak se s holčičkou objal. Paní od sociálky se usmála a otevřela chlapečkovi dveře od auta. Chlapeček do něj poslušně nasedl a než paní zavřela dveře, zavolal na holčičku. "Já se vrátím a najdu si tě i kdyby mě to mělo stát život." Holčička se usmála a z očí se ji začal téct ještě větší proud slz, než doteď. Holčička mávala chlapečkovi v autě, dokud ji auto nezmizelo z dohledu a chlapeček mával holčičce, dokud mu nezmizela z dohledu.
... End of Flash back ...
Lukas se podíval na kdysi stříbrné kapesní hodinky. "Slíbil jsem ti, že tě najdu, takže tě najdu." Zašeptal k hodinkám a s úsměvem si je vrátil do kapsy.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now