Ball

1.9K 86 0
                                    

"Tak a jdeme na ten ples přidat trochu té krásy." Řekla Emma a s holkami přišla ke dveřím, které jim otevřeli 2 muži, a tak všechny v čele s Emmou vstoupily do haly. Všichni když si všimli, že přichází ztichli a div se jim nezatajil dech. Emma s úsměvem na tváři a holkami za zády scházela schody. Dole si holky sedly k nejlépe položenému stolu, který byl přichystaný právě pro ně.
"Tak a nyní dvojice, které vyhráli nejlepší vlastní zpracování Romea a Julie, půjdou tady na parket zatančit náš tento rok úplně první tanec. Takže chci tady vidět ty tři dvojice!" Řekla učitelka češtiny a zároveň zástupkyně ředitele do mikrofonu a Lukas přišel pro Emmu. "Smím prosit?" Natáhl k Emmě ruku s lehkou poklonou. "Vypadá to, že musíš." Usmála se Emma a chytla se jeho ruky. Došli spolu na parket a spolu s dalšíma dvěma dvojicemi začali tančit ploužák na písničku My Heart Will Go On. Lukas chytil Emmu kolem pasu a Emma chytila Lukase kolem krku a začali se pohupovat. Pomalu se kolem nich utvořil dav lidí.
"Miluji tuhle písničku." Zašeptala Emma a usmála se. "Nevypadáš jako typ, který má rád romantiku." Zasmál se Lukas. "To nejsem, ale tuto píseň mám prostě ráda." Usmála se Emma a poprvé za celou dobu tance se podívala na Lukase. Pomalu se blížila k rtům od Lukase, ale ten ji zastavil. "Dívají se na nás." Řekl a odešel od Emmy. Emma si upravila své šaty a sedla si ke stolu a objednala si koktejl. Všechny holky tančili, ona taky mohla, ale všechny co pro ni přišli odmítla, a tak seděla u stolu, pila své pití a pozorovala Lukase sedícího mezi kluky a smějícího se jejich nevtipným vtipům. "Lásko pojď si se mnou zatančit." Přišel za Emmou její přítel a Emma se s úsměvem zvedla a nechala se odvést na parket. "Miluji tě víš to, že?" Podíval se ji do očí a ona ho místo odpovědi políbila. "Beru to jako ano." Usmál se Jacob mezi polibky.
"Fajn a teď něco rychlejšího řekl Dj a pustil tam Love mi Like You Do od Little Mix. "Už se půjdu posadit díky za tanec lásko." Zašeptala Jacobovi do ucha Emma, krátce ho políbila a odešla za holkami ke stolu. "Pojďte jdeme se někam projít a řeknete mi, jak jste si zatančily." Usmála se Emma a zvedla se. "Promiňte holky, já nemůžu. Musím už jít." Schovala svůj mobil do kabelky Veronica a rychle se zvedla. "Stalo se něco?" Zavolala za ní ještě Emma a Veronica zakroutila hlavou na náznak, že ne. "Tak jdeme." Usmála se Emma a s holkami v zádech vyšla ven z budovy na zahradu.
... Flash back ...
"Ahoj. Pojď si sednout k nám." Usmála se na černovlásku, která k nim do školy nastoupila dnes. "Dobře." Usmála se černovláska. "Já jsem Emma, tohle je Vee, Betty a Charyl." Ukázala na černovlásku, brunetu a zrzku. "Já jsem Abigail." Usmála se černovláska. "Odkud jsi přijela?" Podepřela si Emma hlavu. "Z Ecole Face." Odpověděla s jemně vystrašeným výrazem Abigail. "Vítej mezi námi. Dneska po škole nás počkej před školou trochu se seznámíme." Usmála se na ni Emma, zvedla se a s holkami v zádech odešla. Abigail se usmála, odnesla jídlo a šla na poslední hodinu.
... End of Flash back ...
"Tati?" Zvedla Emma telefon. "Dobře děkuji." Odpověděla do telefonu a rychle ho schovala do kabelky. "Holky musím jít. Sežeňte si odvoz." Odběhla Emma od ostatních, nasedla do limuzíny a jela do nemocnice.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now