Emily

2.7K 116 0
                                    

"Dneska jdu na rande s jedním hrozně sexy fotbalistou, tak mě napadlo jestli nechceš jít s námi, můžeš vzít Jacoba nebo můžeš jít sama on prý taky bere kamaráda." Usmála se Veronica na Emmu. "Nechodíš náhodou s Jasonem?" Zeptala se ji zděšeně Emily. "Jo, ale začíná mě nudit. Musím si dát takovou odbočku." Pokrčila Veronica rameny. "Fajn půjdu. Proč ne?" Usmála se na Veronicu Emma. Ještě nikdy svého přítele nepodvedla, ale kdo ví, co si tam donese za kamaráda. Třeba nebude ani s kým.
"Koukej na Lydii. Co to má zase na sobě." Uchechtla se Emma a ukázala na drobnou černovlásku. "Být jí radši bych nevylézala z domu. Divím se, že se s ní ještě nějaká holka baví. Vždyť to je lesba! Bála bych se, že mě třeba znásilní na záchodech." Řekla Veronica holkám. "Můžete toho nechat." Vyjela na ně Emily. "Snad ses nám nezamilovala." Řekla ironicky Veronica a zasmála se. "Vlastně jo. Kdyby ses aspoň trochu zajímala i o ostatní a ne jen o sebe a Emmu, možná by jsi zjistila, že s ní od začátku střední chodím a tajně se scházíme." Řekla rozzlobeně Emily a zvedla se. Vzala si své jídlo a šla ke stolu, kde Lydia seděla. Položila si tam jídlo a provokativně políbila Lydii. Ta byla ze začátku překvapená, ale po chvíli se usmála a začala spolupracovat. Všichni se na ně otočili a začali tleskat.
Veronica na ni koukala s otevřenou pusou, Emma zčervenala a rozzlobeně zaklapla svou krabičku s jídlem, protože jedinou výhodu co na Emily měla, bylo právě tady tohle, ale teď nemá vůbec nic.
... Flash back ...
Emma šla na záchod pro Emily, protože dlouho nepřicházela a s Alison to už bylo k nevydržení. Když vešla viděla něco, co by nikdy vidět nechtěla. "Ježíši Kriste." Zakryla si oči, aby neviděla jak se Emily a Lydia líbají. "Emmo!" Vyjekla Emily a odtrhla se Lydie. "Neříkej to prosím nikomu." Nahrnuly se Emily slzy do očí. "Neboj tvoje tajemství je se mnou v bezpečí." Řekla Emma s úsměvem a udělala gesto shh. Emily ji obejmula, ale Emma ji odstrčila. "Tohle si můžeš odpustit." Usmála se Emma na Emily a vyšly spolu ze záchodů. Lydia vyšla několik minut po nich.
/Two month later\
"To si děláš srandu Emmo? Jsi odporná štětka. Více zvrhlého člověka jsem neviděla! Končím s tebou!" Ječela Emily na Emmu a tak ji Emma posunula ven z jejího domu a zavřela za nimi. "Ne ty se mnou nekončíš!" Usmála se na Emily Emma. "Jo končím, ty mi nebudeš diktovat, to co můžu a nemůžu dělat." Už Emily na Emmu neječela, ale mluvila nahlas. "Ale ano budu, zlato." Usmála se na ni Emma. "Nebo chceš aby se tohle dostalo ven?" Ukázala Emma Emily s úsměvem video na jejím telefonu, na kterém se Emily muchluje s Lydii. "O Lydii ví každý, že je lesba, ale pro tebe by to byla hrůza. Co by na to řekl tvůj otec?" Řekla Emma posměšným hlasem Emily. "Stále chceš skončit?" Změnila Ema svůj tón hlasu na vážnější. Emily si odfrkla a odešla zpět do baráku. Emma vítězně odkráčela domů. "Co ti chtěla zlato?" Zeptal se otec Emily, když vešla zpět do domu. "Ale jen se chtěla domluvit na něčem do školy." Usmála se na něj a vyběhla nahoru do pokoje.
... End of Flash back ...
Když se Lydia a Emily dolíbali. Emma a Veronica se zvedly a odešly. "Ty jsi to věděla?" Zeptala se Veronica Emmy u skříněk. "Jo, byla to moje jediná páka na ni." Podívala se na Veronicu vražedným pohledem.
"Tak a teď už tu jsou jen 2 královny. Trochu se nám to zmenšilo co říkáš Tylere?" Otočil se Lukas s úsměvem na Tylera. Ten se na něj taky usmál.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat