Beach

1.9K 86 0
                                    

"Lidi mám pocit, že nás někdo pozoruje." Kývla Betty hlavou ke stánku s párky v rohlíku. "Ubohá Emily. Ať si tam s těmi chudáčky opéká ty tučné párečky a ocucává tu svou přítelkyni." Zkřivil se Emmě znechucením úsměv na tváři.
"Koukněte Zayn si vede novou holku do jeskyně lásky." Usmála se Emma. "Jeskyně lásky?" Podivila se Betty sedící na zemi vedle Emmy na lehátku. "Když vejdeš do jeskyně s tím člověkem koho miluješ. Ucítíte, jak vás neviditelné provazy lásky obvazují dokola, a aby to bylo navždy napíši lidé na zdi své iniciály." Opřela se Emma s úsměvem pozorující Zayna a tu holku do lesa. "Je to jenom tvůj výmysl." Podotkla Betty. "Možná, ale stejně by jsi chtěla aby tam bral Zayn tebe a ne tu holku, že?" Mrkla Emma na Betty a Betty se usmála svůdným úsměvem.
"Ou Charlie zase si hraješ se svými lodičkami? Máš v nich kamery, aby si mohl špehovat krásné holky? Co?" Zasmála se Emma na kluka, který zrovna přiběhl k vodě před ně. "Hej!" Řekla Cheryl naštvaně směrem k Emmě. "Hej co Cheryl? Doufám, že zase nechceš padnout k těmto lůzrům, protože nezapomínej, kdo tě dostal tam kde jsi teď, ano puso?" Otočila se Emma na Cheryl s vražedným pohledem a Cheryl jen sklopila hlavu. "Teď mě omluvte, mám něco domluvené, dneska večer se tedy sejdeme u mě." Usmála se Emma a odešla od nich. Šla po cestě směrem k jejich domu, ale když zmizela ze zorného pole holek zabočila a šla směrem k jeskyni lásky.
"Ahoj." Pozdravil Zayn Emmu a zapnul galerii v jeho kameře. "Nemáme moc času musím být co nejdříve doma, ať se o mě nikdo nebojí a nevyhlásí zase pátrání." Zasmála se Emma. Zayn si sedl vedle ní a začal Emmu líbat. "Až po videích." Odtáhla se od něj Emma a on ji předal kameru. "Děkuji a teď už musím." Usmála se a vyšla z jeskyně. "Hej a co odměna!" Zavolal za ní ještě Zayn, ale ona ho ignorovala a šla dál.
Doma si přetáhla všech pět videí do svého flashdisku v průpisce a pak ještě pro jistotu do flashdisku v broži, kterou má v plánu dneska dát Betty. Když zazvonil zvonek rychle schovala kameru pod uvolněné prkno v jejím pokoji, průpisku schovala mezi ostatní průpisky a brož dala do prázdné flašky od mléka v kuchyni, poté sešla dolů, kde na ni už čekaly holky. "Pojďte nahoru, už to tam máme připravené." Usmála se a znovu vyšla po schodech nahoru a tentokrát i s holkami.
"Kam jsi šla, když jsi odešla z pláže?" Zeptala se Emmy Veronica, když si sedla na postel. "Vyzvedla jsem nám plesové šaty." Vytáhla 5 věšáků s šaty. "Perfektní." Usmála se Abigail. "Zkusme si je, ať víme jestli k sobě ladíme, když tak skočíme některé z nás pro nové." Usmála se a dala každé jejich šaty. Když se do nich oblékly šly do zrcadlové haly ve předu stála Emma ve svých šatech. Za ní nalevo stála Abigail v krátkých šatech bez rukávů s plátěnou šifonovou sukní a s složitě zdobenými šperky. Napravo od Emmy stála Veronica, která měla na sobě krátké modré saténové šaty s přehozenými manžetami a falešného korzetu, který tvoří zářez výstřihu mimo rameno. Za Abigail stála Cheryl ve svých šatech, které vybírala s Emmou a za Veronicou stála Betty v zelených šatech zdobených šperky ve střihu mořské panny a se všitou spodničkou.
"Královny večera přicházejí." Usmála se Emma a všechny se začaly převlékat zpět do normálního oblečení a šaty schovávat do šatníku od Emmy.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now