Ice cream

4.6K 167 6
                                    

Po škole jela Emma s Alison a Emily nakupovat. Nakoupily si nějaké nové kosmetické přípravky, šaty, sukně, a nakonec šly na nehty. "Zavezte mě do Kavárny u babičky a pak holky odvezte domů." Nařídila Emma řidiči, když nasedly do auta. Jakmile byly u kavárny upravila se, rozloučila se s holkami a šla. Když vešla do kavárny, sedla si na své oblíbené místo u okna, kde sedává vždy, když je tam.
... Flashback ...
"Ahoj, tak jakou zmrzlinu si dáte dneska?" Zeptala se paní prodavačka dvou dětí, co stály pod pultem. "Já bych si dala vanilkovou." Řekla holčička, a tak ji paní prodavačka podala vanilkovou zmrzlinu. "Já bych si dal čokoládovou." Řekl nyní chlapeček, a tak mu paní podala čokoládovou zmrzlinu. Děti paní prodavačce zaplatily a šli si sednout k nejbližšímu stolu. "Dej mi ochutnat." Řekla holčička chlapečkovi. "Tak ty dej mi." Řekl chlapeček, a tak holčička dala líznout vanilkové zmrzliny chlapečkovi a chlapeček čokoládové holčičce. " Máš ji dobrou." "Ty taky." Usmáli se na sebe. "Ale já lepší." Zasmáli se.
Když zmrzlinu dolízali, paní prodavačka jim ještě donesla dva mléčné koktejly zdarma. Holčička dostala jahodový a kluk pistáciový. Šlehačku nahoře po sobě začali házet a když je paní prodavačka napomenula jen se zasmáli.....
... End of Flashback ...
"Ahoj." Pozdravil Emmu Lukas, ona se na něj jen podívala. "Takže co jsme měli udělat? Nedávala jsem pozor. Měla jsem moc práce s úpravou rtěnky, kterou mi stejně James rozmazal, takže zbytečná práce." "Máme si nacvičit líbající scénu Romea a Julie, ale upravenou podle sebe." Odpověděl ji Lukas a otevřel sešit na poznámky. "Líbající scénu?" Zděsila se Emma a Lukas přikývl. "Tak to upravíme tak abychom se nemuseli líbat." Řekla svůj nápad nadšeně Emma a tentokrát protočil oči Lukas. "Jak chcete vaše veličenstvo." Podotkl otráveně a podíval se na ni. "Je hezké po takové době tady vidět vás dva zase pohromadě. "Vanilkové Latté pro Emmu a horká čokoláda pro Lukase." Emma se usmála, protože si vzpomněla na příchuti jejich zmrzlin, které byly úplně stejné, ale pak rychle nahodila kamenný výraz. "Děkujeme." Řekli naráz a pak se napili. "Tak budeme pokračovat." Řekla Emma a zamyslela by se nad tím, jak by to mohlo být.
"Já nevím dneska mě nic nenapadá, tak se sejdeme zítra v naší garáži na téhle ulici." Řekla po nějaké době a podala mu papírek s adresou ulice. "Dones tam prosím rovnou pro mě vanilkové latté a ty si vezmi co chceš." Řekla a odešla z kavárny. Před ní nasedla do limuzíny a odjela domů. Lukas nasedl na své kolo a jel do školy, kde přespává.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now