Adoptive parents

3.1K 136 0
                                    

"Lukasi." Zakřičel přísně na Lukase někdo z dálky. Lukas v tu chvíli zamrznul. Okamžitě ten hlas poznal, byla to jeho adoptivní matka. Jeho adoptivní rodiče byli fajn, dokud on a jejich vlastní dcera nedosáhli 15 let. Od té doby se na něj chovali jak na psa. Nadechl se, nahodil úsměv a otočil se na ni. Byla tam i s jeho nevlastní sestrou Veronicou a jeho adoptivním otcem. "Co pak tady děláte?" Zeptal se se stálým úsměvem. "Slyšeli jsme, že máš tady docela úspěch a tak se sem stěhujeme a Verunka tady začne chodit do školy." Odpověděl jeho adoptivní otec a Veronica se napřímila a povýšeně se na něj usmála. "To je perfektní!" Vyhrkl způsobem ala to je super, ale zároveň okamžitě odtud vypadněte. "Taky si myslím. A tati kolikrát ti mám říkat, ať mi na veřejnosti neříkáš Verunko!" Podívala se na svého otce smrtelným pohledem a ten se ji okamžitě omluvil. "Teď ji sem jdeme zapsat. Tak se zatím měj." Pokračovala adoptivní matka a pak všichni tři odešli, Lukas tam pak zůstal stát s úsměvem na tváři.
"Kdo to byl?" Přišel za Lukasem Tyler, hned jak odešli. "Moji adoptivní rodiče. "A co tady chtějí?" Zeptal se ho vyděšeně. "Stěhují se tady." Podíval se Lukas vystrašeně na Tylera a Tyler mu jeho vystrašený pohled oplatil. Pak se oba otočili, na právě vcházející Lukasovu rodinu do školy a vystrašeně je pozorovali.
... Flash back ...
"Ahoj. Jak se jmenuješ?" Klekla si k Lukasi milá paní s úsměvem. "Lukas." Odpověděl ji vystrašeně Lukas. "Já jsem Monica, tvoje náhradní maminka. Tohle je Nicolas , tvůj náhradní tatínek a tohle je Verunka, tvoje nová sestřička." Ukázala Lukasi celou jeho novou rodinu Monica.
Lukas měl pokoj s Verunkou. Monica udělala večeři a Lukas jedl, Monica mu vybalila věci z tašky a dala je do skříně. Verunku s Lukasem rodiče uložili do postýlky v osm večer. Lukas měl postel pod oknem a jelikož nemohl usnout sedl si a sledoval kapesní hodinky, které si pověsil na kliku od okna. "Ty máš od rodičů?" Sedla si Verunka vedle Lukase a ten zakroutil hlavou. "Od kamarádky Emmy." Usmál se stále pozorující hodinky. "Řekni mi o ni něco." Podívala se Verunka na Lukase. Lukas přestal hypnotizovat hodinky, podíval se na ni a začal vyprávět...
... End of Flash back ...
"Hej ty!" Zavolala Emma na černovlásku, procházející kolem jejich stolu a ta se rázem s úsměvem na ni otočila. "Pojď si sednout k nám, líbíš se mi." Usmála se na ni Emma a černovláska si přisedla. "Já jsem Emma." Představila se Emma černovlásce, jakmile k nim usedla. "Já jsem Veronica. Ty jsi ta nejlepší kamarádka od Lukase?" Zeptala se Emmy Veronica a Alison s Emily se na Emmu vyděšeně podívaly. "Kdysi jsme se znali, ty ho znáš?" Opřela se o stůl s úsměvem Emma. "Jo, jsem jeho nevlastní sestra." Odpověděla Veronica a protočila oči. "Upřímnou soustrast." Řekly Emma, Emily a Alison Veronice zároveň, ta jenom pokrčila rameny.
"A teď tu jsou mrchy čtyři." Okomentoval jejich shledání Tyler, který je ze vzdáleného stolu s Lukasem pozoroval.

Tatínkova holčička [Dokončeno]Where stories live. Discover now