Üç Yılın Ardından Yazardan Not

75 5 0
                                    


Merhaba Sevgili Okurlarım;

Uzun bir aradan sonra geri dönmüş bulunmaktayım. Yılların tozunu altında kalmış olan hikayemde böyle küçük bir bölüm bırakmak istedim buralara. Kitabı yazalı 3 yıl oldu. Daha geçenlerde lisenin ilk yıllarında bir fırtınaya dönüşen Wattpad'de; heyecanla başladığım bu hikayeyi hatırlıyorum ama bakın ki üç yılı devirmişiz. Benim son sınıfı bitirmeme şunun şurasında 1 ay kalmış, reşit olmuşum ve hatta ehliyetimi elime almışım. Biliyorum biliyorum, hayat çok hızlı geçiyor değil mi ve insanlarda çok hızlı değişiyor?..

Şimdi gelelim neden böyle bir yazıyı yazdığıma. Bu hikaye benim ilk tecrübem. Acemi, neşe dolu, hatalı ama ışığı ile parlayan ilk hikayem. Hikaye de yer yer ergenliğin ve acemiliğin izlerini görmek mümkün, o yüzden kalemimin verdiği hatalardan dolayı her bir okurumdan özür diliyorum. Ve aynı zamanda tüm bu destekleriniz için her birinize teşekkür ediyorum. Bunca hatalarımı maruz görüp beni hep desteklediniz. Birkaç kişi hariç, her daim olumlu eleştirileriniz ile bana şevk verdiniz. Bende uzun bir aradan sonra geri gelip sonunda belki mutlu olacağınız bir haber vermeye ve teşekkürümün yanına bu güzel haberi yazmaya karar verdim.

Üzgün olarak söyleyebileceğim bir şey var ki, şuan Şeytan-Aşk-Oyun'a devam etme gibi bir planım yok. Ancak size yeni, sağlam konulu ve daha bir güçlü kalemle geri geliyorum. Üstelik bu sefer bir seri. Fantastik&Bilim Kurgu&Aşk üçlememizde bu seride tam gaz yoluna devam edecek. Eminim ki bu kitabı seven her okuyucum ve destekçim, diğer kitabımı da kat ve kat sevecektir.

Yeni çıkacak olan kitaplarım için beni takip etmeyi unutmayın. İsterseniz yorum yapın ve düşüncelerinizi bana bildirin, dileyen okurlarım bana da mesaj atmaktan çekinmesin. Her şey için teşekkür ederim! Sizleri seviyorum.~

Şeytan - Aşk - OyunWhere stories live. Discover now