'O Kız'

656 33 0
                                    

***** Fotoğrafta Darren var :D :D*********

"Sen gerçek değilsin!" Başımı salladım. "Gerçek olamazsın." Aniden ışıklar yanınca korkuyla yerimden sıçradım. Darren odayı koca adımlarla geçti. Yüzünden sinirli olduğu belliydi. Yanıma geldi ve beni billeğimden tuttup sertçe çekti, resmen yataktan sürüklemişti. 

"Sana aşağı da kalmanı söylemiştim!" Sesinde korku mu vardı? Bileğimi o kadar çok sıkıyordu ki acıyla inledim. "Sana aşağıda dur demiştim!" Bu sefer ki sesinde ki saf nefreti duyunca yanlış duyduğumu anladım. Darren'a bakınca bileğimi gevşetip, bıraktı.

"Her zaman ki halüsinasyonlar, ilacımı aldığımı sanmıştım ama sanırım yanılmışım. İşe yarardı. Bir tane daha almalıyım ya da iki tane." Darren kaşlarını çattı.

"Halüsinasyon?" Yüzüm kıpkırmızı oldu. Bunu nasıl ağzımdan kaçırmıştım? "Ne halüsinasyonu?"

"Yok, bir şey..." Bana aklı karışmış bir şekilde bakıyordu. Olayı anlatmazsam daha da kötü olacağını anladım. Benim deli -gerçi öyleydim ama- olduğumu düşünebilirdi.

"Şizofrenim." Kullaklarına inanamıyormuş gibi baktı. "Küçülüğümden beri olan bir şey bu... Erken tehşis konulduğu için ilerlemiyordu. Ama az önce bir şey gördüm. Bir kadın gözlerinin içi oyulmuştu." Bir kaç saniye sonra konuştu.

"Doktor seni gördü mü?"

"İlaç içiyorum dedim ya! Lütfen şu konuyu kapatalım, elim ayağım titriyor." Kapıya doğru yürürken resmen yalpalıyordum.Kapıdan geçerken soğuk bir esinti hissedince Darren arkamda bitti ve bütün görüş alanımı kapattı. Aşağı doğru inerken aklıma aniden bir şey geldi, ben hiç doktorumu görmemiştim. Ailem küçükken beni doktora götürmüşmüydü hatırlamıyordum sadece düzenli olarak ilaç içiyordum.

"Darren." Son basamağı indiğimde ona döndüm. "Aslında ben hiç doktara gitmedim, yani hatırlamıyorum." Darren başını salladı ve konuyu kapattı.  Terasa geri dönünce 10 dakika daha çalıştık. Sonra kalktım ve saate baktım. Saat dokuza geliyordu.

"Ben artık gitmeliyim." dedim. Defteri kapattıp bana baktı. Eşyalarımı tam çantama koymak için arkamı dönmüştüm ki. Sarı saçlı kızı gördüm bana el salıyordu... Titremeye başladım.

Titreme , titreme Darren burdayken olmaz yeterince rezil oldun. O gerçek değil ki...

Gözrmezden gelip eşyaları yerleştirdim. Ellerimde ki titremeyi saklamak için ellerimi cebime soktum. Cebimde ki telefon titreyince telefonu aldım ve açtım. Mesaj Bella'dandı.

Annem beni odaya kapattı, çıkamıyorum.

Boğazmdan bir isyan sesi çıktı ama inanın ne olduğunu bende tarif edemiyorum. Ne yapacaktım başımı kaldırıp cama baktım, kız yoktu. Çantamı aldım ve kapıda bekleyen Darren'a doğru yürüdüm. Beraber aşğa indiğimizde bir adam karşımıza çıktı. Babası olduğu o kadar belliydi ki, ailede üretim hatası yoktu...

"Sen burdamıydın oğlum?" Darren dondu kaldı anlaşılan adamı farketmemişti. Yüzünde korkunç bir ifadeyle.

"Çıkıyorum baba."

"Senle konuşmam gerekiyordu."

"Eliz'i bırakıcam." deyice soran gözlerle ona baktım. "Akşama dönmem."

"Merhaba, tatlım.Nasılsın?"

"Merhaba efendim. İyiyim ya siz?" Boynumdan aşağı buz gibi bir ürperti indi. Soğuk bir nefes boynumu gıdıkladı. O kız arkamdaydı. Adam kaşlarını çatıp bana baktı.Ellerimle çantamı kavrayıp, kendimi sakin tutmaya çalıştım.

"Bende iyiyim tşekkürler."

"İyi akşamlar efendim." Deyip hızlı adımlarla kapıya doğru yürüdüm. Dışarı çıkıp çakıl yoldan hızlı adımlarla giderken yanımda bir motor durdu.Darren bana bir kask fırlattı az kalsın yere çökecektim.

"Atla!" Kaskı taktım ve arkasına oturdum. Gaza bastı 25 dakikalık yok 15 dk'da bitmişti. Evimin önüne geldiğinde kaskı çıkartıp ona uzattım.O da kaskını çıkartıp saçlarını karıştırdı. Çocuk taş konu kapanmıştır.Ben daha ne olduğunua anlamadan billeğimi kavradı ve kolumu çekti. Hırkamı dirseğime kadar sıyırıp avucuma bir şeyler çizdi. 

"Darren?" 

"Gidebilirsin." dedi ve kaskını takıp gaza bastı. Ben ise sorularla baş başa kalmıştım.

Garip bir çocuk...  Fazlasıyla garip, tıpkı benim gibi...

-Devam Edecek-

Şeytan - Aşk - OyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin