Изоставяте - част 3

661 114 23
                                    

- Как така ти си виновен, Йонги? Не ми говори глупости, а ми кажи истина-

- Това е истината, мамка му. Час преди да си тръгнем от тренировката видях, че Техьонг се е затворил в съблекалнята и плаче. Никой не забеляза, защото всеки си имаше работа. Отидох при него и го питах какво се е случило. Тогава той ми разказа как е безнадеждно влюбен в човек, който никога няма да отвърне на чувствата му. Попитах го дали иска когато приключим да се видим. Той се съгласи. След като се разделихте, очевидно не обръщайки внимание, че нещо не е наред, той дойде при мен. Поговорихме още малко и видяхме, че започва да вали. Изтичах в нас. Когато стигнах получих обаждане от Техьонг, но докато успея да вдигна той затвори. Имаше съобщение на гласовата поща. Каза, че съжалява, че се е влюбил в грешния човек и, че се надява оттатък да се видим. Не го разбрах, затова не обърнах внимание, но по- късно, когато Джин ми се обади, всичко ми стана ясно. Той ме е предупредил, а аз не съм разбрал. Само ако бях вдигнал телефона. Нищо не е така, както са ти казали, Куки. Не е било инцидент. Направил го е нарочно. Можех да го спра... Можех.. Можех - Йонги се свлече на земята и заплака с глас, както и всички около мен, дори и минувачите. Стоях и гледах в неизвестна точка повтаряйки си отново и отново думите. Не е било инцидент. Направил го е нарочно. Не инцидент, а нарочно. Нарочно. Самоубийство.

Погледнах Йонги и клекнах до него. Заради кой го е направил? Кое е копелето, което причинява това на моето момче? Този, който е откраднал сърцето му? Този, който заема моето място? Трябва да знам.

- Х-хьонг - Йонги ме погледна - Кой е той? - Започна да клати глава.

- Не мога да ти кажа, съжалявам.

- Хьонг, моля те. Имам нужда да знам. Хьонг, кой е този, който заема моето място? - той ме погледна шокирано. Сълзите се усилиха. Джимин се отказа да го успокоява и седна на земята, заровил глава в коленете си.

- Хьонг? - Йонги продължи да клати глава, погледна към земята и започна да повтаря като шепот:

- Не мога, не мога, не мога..... ~

- Хьонг?

- Не мога ~

- Хьонг!

- Не мога ~

- МИН ЙОНГИ!!

- НЕ МОГА!

- КАЖИ МИ!

- НЕ!

- КАЖИ!

- НЕ!

- КАЖИ МИ!

- МАМКА МУ, ТИ СИ!

~~~~~~~~~~~~~~
Развалих го, нали.... Fuck....

Unexpected Friend| VKook [✔]Where stories live. Discover now