Другите

699 103 27
                                    

* Гледна точка на Джимин *
- Куки? Ало? Не, не, не, не - седнах на стола. Все още не можех да осмисля казаното. Йонги дойде до мен и ме прегърна силно.

- Джимин? Какво става? Какво ти каза? Джимин? - сетих се за другите. Станах и излязох от музикалната стая, насочвайки се към класа на Намджун и Хоби. Йонги ме следваше неотлъчно като ми викаше нещо, но не разбирах какво. Бях съсредоточен върху целта си. Когато стигнах пред стаята връхлетях без дори да се замислям. Бяха в час с моята класна.

- Парк Джимин, на какво дължа удоволствието да ми прекъс- Джимин, добре ли си? - притеснени погледи се заковаха в мен. Сигурно защото едвам си поемам въздух от рев. Все пак събрах сили да говоря.

- Госпожо, м-моля ви да извините Намджун и Хосок. Трябва д-да дойдат с мен.

- Защо? - госпожата дойде до мен и чак сега забеляза събеседника ми - Мин Йонги, нали? Какво се случва?

- Не знам госпожо. Получи обаждане от Джънгкук и веднага се втурна насам - учителката ме погледна. Прошепнах й тихо.

- Не~

Очите й се насълзиха и ме погледна съжалително. След това влезе в стаята.

- Ким Намджун и Джънг Хосок, освободени сте до края на деня. Съжалявам - сетне и тя заплака тихо. И все пак никой не разбира какво се случва. Момчетата дойдоха при мен.

- Джимини, какво става? - не отговорих, а просто се затичах към класната стая на Джин. Когато стигнах беше полупразна. Джин беше свел глава и четеше нещо. Когато ни забеляза се усмихна, но бързо замени изражението с притеснено.

- Момчета, какво става? Джимин, защо плачеш?

- Никой нищо не знае, а той ако не проговори до две секунди ще го ударя - каза Йонги. Излязохме от стаята.

- Добре, вън сме и сме всич- Къде е Джънгкук? - хванах ръката на Йонги и преплетох пръстите ни. Имах нужда от сила. Погледна ме объркано, но не се отдръпна.

- В болницата е. Обади ми се преди малко.

- И?

- Каза, че Техьонг е.... Е - стиснах ръката на Йонги и вече дори не се опитвах да се сдържам.

- Е? Какво му е, Джимин? - каза ядосано Хоби.

- Мъртъв е.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Хораа, ЧЕСТИТОО!! BTS СПЕЧЕЛИХА TOP SOCIAL ARTIST AWARD!!! ТОЛКОВА СЪМ ГОРДА, МОМЧЕТАТА СЕ РАЗВИВАТ И ПОРАСТВАТ ТОЛКОВА БЪРЗО!! АРМИТАТА РАБОТИХМЕ УСЪРДНО ЗА ТАЗИ НАГРАДА И КОГАТО ТЯ ВЕЧЕ Е РЕАЛНОСТ Е ТОЛКОВА НЕРЕАЛНО!! ПОЖЕЛАВАМ НА МОМЧЕТАТА ОЩЕ МНОГО ТАКИВА НАГРАДИ, ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ РАДВАТ И НАЙ- ВАЖНОТО - ВИНАГИ ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ!! 😭😍💖💖

Unexpected Friend| VKook [✔]Where stories live. Discover now