1🌈

2.4K 199 245
                                    

🍒

Belkileresıgınanadam: Bir gün, seni dizlerime yatırıp kitap okuyacağım sana. Saçlarını okşarken şiirler fısıldayacağım kulağına. Yanında olacağım Temmuz, bir gün yanında uyanacağım.

Bir gün ne kadar tuhaf başlayabilir sorusuna verecek cevabı bulmuştum, yaklaşık bir dakika önce. İleti kutuma düşen bir mesajdı bu sorunun cevabı. Kim bana böyle bir mesaj atardı ki? Hangi akıl sağlığı yerinde insan, böylesi güzel bir hayalin içine beni katardı? Bilmiyordum, lakin deli gibi merak ediyordum. Güne merak uyandıran bir yabancının mesajı ile başlamaktan daha tuhaf bir şey varsa, güne merak uyandıran romantizm dolu bir mesaj ile başlamaktı.

Kaşlarımı olabildiğince çatmış, mesajı atan kişinin profilini inceliyordum. Birkaç afili posttan başka bir şey yoktu. Tanıdık biri olup olmadığını anlamam mümkün değildi çünkü profilinde kendini ifşa edecek hiçbir gönderisi yoktu. Ufacık bir şey bile bulamamıştım.

Yabancı ama sanki beni kırk yıldır tanıyormuş gibi içten bir mesaj atan bu kişiyi araştırmayı kesip ileti kutuma geri döndüm. Araştırmaya devam etsem de bir şey bulacağımı sanmıyordum.

Renklerindenarınankadın: Şiir gibi konuşan bir adam, ilginç! Kimsin?

Belkileresıgınanadam: Şiir gibi konuşan bir adamım.

Renklerindenarınankadın: Ha ha! Ciddiyim, ne istiyorsun?

Belkileresıgınanadam: Sadece, renklerin olmak istiyorum. Arındığın tüm renkler olup sana bürünmek istiyorum.

Tamam, etkileyiciydi! Kabul ediyorum, fazlası ile etkileyiciydi! Ama kimdi? İsmimi nereden biliyordu? Yoksa biri beni işletmek gibi bir hataya mı düşmüştü? İsmini bilmediğim şiir adamın son mesajına cevap vermedim. Daha doğrusu, nasıl bir cevap vereceğimi bilemedim. İsmini bile söylemekten aciz bir insan ile konuşmam saçma ötesi olurdu. Oyuna getirilmek istemiyordum. Bu rezilliği kaldıramazdım.

Belkileresıgınanadam: Biliyor musun? Gülüşünü görmeyi de istiyorum. Çok hem de!

Belkileresıgınanadam: Ama bana gülüşünü. Gözlerimin içine bakıp güldüğün anı görmek istiyorum. Başkalarına gülmeni sürekli izliyorum zaten, bu biraz üzücü.

Belkileresıgınanadam: Ve elmacık kemiklerine öpücüklerimi sıralamak istiyorum.

Belkileresıgınanadam: Sonra o zayıf kollarının arasına girmek istiyorum. O kolların arasında can versem de olur, yeter ki bir kez o huzura erişeyim.

Belkileresıgınanadam: Ben seni istiyorum Temmuz, içinde seni barındıran her şeyi istiyorum!

Renklerindenarınankadın: Ben de, senin kim olduğunu bilmek istiyorum şiir adam, kimsin sen?

Belkileresıgınanadam: Şiir adam, şiirden adamım ben. Bir gün kulağına fısıldamak için adına şiirler yazan adamım. Son attığın postta, 'ben hiç adına şiir yazılan kadınlardan olmadım' yazmışsın.

Belkileresıgınanadam: Senin için defterler bitirdim ben. Sen, adına şiirler yazan adamdan habersizdin sadece...

Renklerindenarınankadın: Gerçekten kim olduğunu merak ediyorum. En azından seni tanıyor muyum, bunu söyle?

Belkileresıgınanadam: Bilmem, belki. Aynı okuldayız ama beni tanıyıp tanımadığını bilmiyorum. Pek muhabbetimiz olmadı.

Renklerindenarınankadın: Aynı okuldayız? Peki, adını da öğrensem nasıl olur?

TEMMUZ |TextingWhere stories live. Discover now