9. Kız Bir Karar Verdiğinde

52.4K 1.3K 145
                                    

Ertesi gün okula gittiklerinde Stacey günün olaysız geçmesini istiyordu, ancak böyle bir şey asla başına gelmedi.

Okula girer girmez etrafı pusuya yatmış amigo kız kalabalığı tarafından çevrelenmişti. Arkadaş dediği insanlar merdiven boyunca, dolabına kadar onu takip ettiler.

"Şu çirkin inek Jane vardı ya?" dedi içlerinden biri, kırmızı rujlu dudakları o kadar canlıydı ki resmen yüzünden bağımsız hareket ediyordu. "Onun çalı saçlı arkadaşı, garip olan, az önce Jake'le çıktığını söyledi."

Stacey merdivenin son basamağında tökezledi.

"Çıkıyor muymuş?" diye sordu, ve dönüp 'arkadaşlarına' baktı.

"Evet," dedi bir başkası, bir eli kalçasındaydı. "Bu çok aptalca değil mi? İnekler resmen okulu devralıyor."

Stacey yutkundu ve uzağa baktı, dolabına yürümeye devam etti. Vardığında kilidi açtı, göz ucuyla Kim'i gördüğünde dolabındaki aynadan cildine bakıyordu. Amigo kız takımı bir anda kendi aralarında konuşmaya başlamıştı, Stacey bakışlarını dolabının altına kaçırdı.

"Nasıl olur da benim Axel'e yaklaşmam yıllarımı alırken bir kız çıkıp saniyede onu elimden alır?" Stacey bunu kendi kendine sormuştu ancak Kim'in dinlediğini biliyordu. "Hem nasıl oluyor da siktiğimin arkadaşı da Jake'e yapışabiliyor? Ben yıllarca bekledim. O göt kafalıyı tüm korkunç halleriyle kabul ettim. Etmeliydim. Çünkü o tanıdığım en iğrenç ve en aşağılık çocuk."

Kim ona baktı, gözlerindeki ifade yumuşaktı.

"Onun ne kadar iğrenç ve aşağılık olduğunu söyleyebiliyorum ama ondan nefret ediyorum diyemiyorum." Stacey fısıldarken dolabını kapattı, sırtını kapalı kapağa yasladı.

Kim de omzunu Stacey'nin yanındaki dolaba yasladı.

"Çünkü hala onu sevdiğin düşünüyorsun," dedi.

Stacey keyifsizce güldü. "İlk defa onu sevdiğimi söylemek bana kendimi aptalca hissettiriyor. Kendimi güçsüz ve acınası hissediyorum. Ama işte, ben burada bunları söylerken o başka bir yerde sevdiği kızı öpüyor."

Stacey derin bir nefes aldı.

"Ve o kız ben değilim," dedi.

"Şimdi ne yapacaksın?" diye sordu Kim. Stacey bir grup amigo kıza baktı.

Stacey'nin gerçek arkadaşları bile yoktu. Tek arkadaşı Kim'di. Etrafında sadece sahte insanlar vardı, futbol takımının yarısıyla yattığı için onu umursuyor gibi davranıyorlardı.

Scarlett'ın arkadaşları vardı, ucubelerle dolu bir grup insan onu olduğu kişi için kabul etmişlerdi. Onu cidden umursayan bir erkek arkadaşı ve çatıya çıkan bir popülerlik skalası vardı.

Stacey dudağını ısırdı ve kısa süreliğine gözlerini kapattı. Kim'e bakmak için tekrar açtı.

"Hep yaptığım şeyi yapmalıyım," dedi Stacey. "Benden bekleneni yapacağım. İnsanları yüz üstü bırakamam. Ve... ve insanlar benden kötü biri olmamı bekliyor, Axel'in yeni sevgilisinin peşinden giden psikopat eski yatak arkadaşı olacağım. İnsanlar kötü Stacey'i bekliyor."

Kim Stacey'e bakmaya devam etti, yüzü gerçek ifadesini gizliyordu ancak üzgündü. Stacey'nin onu sevmeyen bir çocuğa karşı dönüştüğü kişi onu endişelendiriyordu.

Stacey sırıtarak ona döndü ama ikisi de Stacey'nin içten içe paramparça olduğunu biliyorlardı. "O yüzden gidip insanlara unutamayacakları bir şov izleteceğim."

"

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
The Girl He Left BehindDonde viven las historias. Descúbrelo ahora