23. Kavga Ettiklerinde

48.5K 1.1K 201
                                    

Kahvaltı masası sessizdi.

Stacey ses çıkarmadan tostunu yerken annesi Kettle'da su kaynatmıştı, bir kahve bardağına kaynayan sudan döküyordu. Yanağında, dünden, kırmızı bir iz kalmıştı ve daha da kötüleşeceğe benziyordu. Biraz sonra mutfağa babası girdi ve buzdolabını açtı. Bir karton sütü kavrayıp kapağını kaldırdı.

Başını geriye atıp sütü dikerken Stacey'nin annesi de onu izliyordu.

Normalde onu azarlardı, ya da gidip bir bardak almasını söylerdi.

Ama bu sefer yapmadı, hatta bir kelime bile söylemedi.

Ve Stacey bunu fark etti.

Babası süt kutusunu dolaba geri koyarken elinin tersiyle ağzını sildi. Stacey yavaşça tostundan bir parça ısırık alırken, annesi de elindeki Kettle'ı tezgaha bırakıyordu. Babası annesine yaklaşıp yanağına bir öpücük kondurduğunda annesi irkilerek geri çekildi.

Umursamayarak kızının oturduğu yemek masasına döndü, Stacey'e gülümseyip kaseden bir elma kaptı.

"İyi dersler hayatım."

Babası mutfaktan çıkarken Stacey onu izledi ve sonra gözleri seğiren annesine döndü. Kadın kamburunu çıkarmış, ve önündeki tezgahın kenarlarını öyle sıkı kavramıştı ki eklem yerleri bembeyaz olmuştu.

"Adi herif," diye mırıldandı annesi, nefesinin altından ve hızla arkasını dönüp mutfaktan ayrıldı.

Stacey bir robot gibi hareket ederek tostunu bitirdi ve tabağını lavaboya koydu.

Üst kattan gelen, yüksek ayak seslerini duydu. Babası hızlı hareket ederek evden çıktı ve kapı arkasından çarptı. Stacey duyduğu sesle başını kaldırdığında bir vazonun kapıya doğru uçtuğunu gördü. Vazo kapıya çarpıp binbir parçaya bölündü.

"Seni adi herif!" Annesi çığlık çığlığa bu sözleri söylerken Stacey önüne döndü ve olanları görmezden gelmeye çalışarak okul çantasına uzandı.

Birbirlerini hak ediyorlardı.

Birbirlerini hak ediyorlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Girl He Left BehindWhere stories live. Discover now