35. Kız Geride Bıraktığında

42K 1K 25
                                    

Kim'in cenazesinin üzerinden birkaç hafta geçmişti.

Etraf durulmaya başlamıştı, ve Stacey ile Scottie'nin arkadaşlığı günden güne gelişmiş, hızla yakınlaşmışlardı. Ağır gerçeklerden kaçmak için birbirlerine sığınıyorlardı.

Stacey, Scottie'yi beklerken dolabına yaslandı.

Scottie, köşeyi dönüp kızı gördüğünde gülümsedi. Dolabın önüne geldiğinde durdu ve o da omzunu kızın yanındaki dolaba yasladı.

"Daha sonra bana gelmek ister misin?" diye sordu çocuk. Stacey başını aşağı-yukarı salladı.

"Olur," dedi. "Ama bu sefer izleyeceğimiz filmi ben seçeceğim."

Scottie gözlerini devirdi, ancak başıyla onu onayladı. Gözleri kızın dudaklarına kaymıştı, yutkundu ve bakışlarını kaçırdı. Ancak Stacey, çocuğu yakalamıştı.

Uzanıp omzuna dokundu ve çocuğun tekrar kendine bakmasını sağlarken ona göz kırptı. Yavaşça öne eğildi ve dudaklarını Scottie'ninkilere hafifçe bastırdı. Scottie başta şok olmuştu, ancak sonra elini kızın beline yerleştirip onu ağır hareketlerle öpmeye başladı.

Geri çekildiklerinde Scottie, Stacey'nin alnını öptü.

"Başıma gelen en güzel şeysin," dedi Scottie. "Kulağa ne kadar klişe geldiği umrumda bile değil."

Stacey güldü — uzun zamandan beri ilk defa gülüşü içten ve tasasızdı. Geçirdiği son birkaç ay kızı fena sarsmıştı... ancak Stacey şimdi kendini huzurlu hissediyordu. "Baya klişe oldu bu."

Dudaklarını tekrar Scottie'ninkilerle birleştirdiğinde kolunu çocuğun boynuna sardı. Bu his hoşuna gitmişti.

Yan gözle birinin onları izlediğini fark ettiğinde geri çekildi. Axel koridorun sonunda durmuş, bir kolunu onunla konuşmakta olan Jane'e sarmıştı. Gözlerini Stacey'den ayırıp Scottie'nin üzerinde gezdirdikten sonra tekrar kıza baktı.

Axel gülümsediğinde Stacey, aklında dönüp duran negatif düşünceleri bir kenara itti ve ona aynı şekilde gülümseyerek karşılık verdi.

Artık Axel'in geride bıraktığı kız değildi.

Stacey Williams nihayet, Axel Teller'ı geride bırakan kızdı.

Stacey Williams nihayet, Axel Teller'ı geride bırakan kızdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Girl He Left BehindWhere stories live. Discover now