Kilencedik Fejezet

5.5K 307 11
                                    

Új rész :D Remélem tetszik, és ha igen akkor nyomj egy csillagot :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Akárhányszor arra gondoltam, hogy pénteken találkozok Shawnnel furcsán kezdett verni a szívem. És akárhányszor arra gondolok, hogy megpuszilta a számat vörös leszek a fejbúbomtól egészen a lábujjamig és bizseregni kezd az ajkam. Jassi persze otthon kifaggatott és Lollit is bevonta. Percekig sikítoztak, főleg amikor megtudták, hogy Shawn megpuszilta a számat. Viszont amikor Jassi megtudta, hogy az a Cameron Lizzie apja, aki ott volt a bárban és az egyik barátja, fél óráig üvöltözött vele telefonon keresztül. Aztán ezerszer bocsánatot kért Loltól, hogy ő nem tudta, mert ha tudta volna, ott helyben vágja le a tökeit. Persze barátnőnk nem haragudott. Azóta Csöppség eltöltött az apjával egy napot, amit imádott. Elvileg Cameron elvitte a New York-i cirkuszba, ahol felülhetett egy elefántra, aztán elmentek vidámparkba és az apja nyert neki egy plüsselefántot, ami nélkül azóta nem hajlandó aludni.

Végre elérkezett a péntek, én pedig alig vártam, hogy vége legyen az óráimnak. A második órám közben tört rám az idegesség, ami minden órán elkisért. Amikor kicsengettek az utolsó órámról, Jassi megszorította, a kezem.

-Figyelj rám! Nem lesz semmi gáz, minden oké lesz, rendben? Kurva szép vagy, cukker vagy és most nem sorolom fel minden jó tulajdonságod, mer' akkor itt állunk még holnap este is.- mondta és megigazította a hajam. Szorosan átöleltük egymást, majd elhúzódott tőlem. Mielőtt mindketten mentünk volna a dolgunkra, rám nézett.

-Vigyázz, mert a próbafülkék bevannak kamerázva és rohadt izgatóak tudnak lenni.- közölte bölcsen, mire én egy „Te hülye vagy!" nézéssel válaszoltam. Ő csak perverzen elvigyorodott, én pedig megfordultam és a kijárat felé kezdtem futni. Mielőtt kiléptem volna az ajtón lelassítottam és vettem egy nagy levegőt. Kiléptem az ajtón és megpillantottam a görög félistent, aki lazán a kocsijának támaszkodott és éppen telefonált. Odasétáltam hozzá, mire mosolyogva rám pillantott.

-Rendben, majd az irodában megbeszéljük. Csá haver.- egy hanyag mozdulattal a farmerzsebébe csúsztatta a mobilt.

-Szia Tess.- lehajolt hozzám és adott egy puszit az arcomra. Zavartan visszaköszöntem, ő kinyitotta nekem az anyósfelöli ajtót, én pedig beszálltam. Miközben megkerülte a kocsit, észrevettem, hogy nem a jól megszokott öltöny van rajta, hanem normális hétköznapi ruha. Nagyon jól nézett ki így is. Beszállt mellém, beindította az autót és kisorolt a forgalomba. Egy ideig csendben voltunk mindketten, de aztán megszólalt.

-Milyen napod volt?

-Unalmas. A tanárok már a karácsonyi szünetre készülnek, szóval az órák lazák.- vontam meg a vállam, miközben kinéztem az ablakon. Elkezdett havazni, nagy pelyhekben hullott a hó és a rádióban szóló karácsonyi dal, igazán meghitt hangulatot sugárzott. –És egész héten rólunk pletykáltak. Még Evelyn Mitchell, az egyik nagymenő odajött hozzám megkérdezni, hogy terhes vagyok e.- folytattam.

-Terhes?- nézett rám egy pillanatra felvont szemöldökkel.

-Ühüm. Azt mondta, hogy maximum csak azért lehetsz velem, mert teherbe ejtettél részegen.- mondtam elhúzva a számat. Még mindig érzem milyen megalázó volt, ahogy odajött hozzám a barátnőivel és hangosan ezt mondta az egész kantin előtt.

-Mondd, hogy beszóltál neki.- nézett rám nagy szemekkel, amikor megálltunk egy piros lámpánál.

-Én nem.- ráztam meg a fejem.-Viszont Jassi igen. Ismered Jassit és, hogy hogy tud káromkodni. Inkább bele se gondolj!- tanácsoltam neki. Shawn elnevette magát és elindult, mivel a lámpa zöldre váltott. Elkanyarodott jobbra, aztán megfogta a támaszon tartott kezem.

-Ugye tudod, hogy nem így van? Hogy kedvellek?- kérdezte, mire bennem rekedt a levegő. Te jószagú úristen! Kedvel! Legszívesebben kirohantam volna a világból az örömtől, de aztán halkan kifújtam a benn tartott levegőt és válaszoltam.

-Tudom Shawn. Én is kedvellek téged.


Angels of God (Hungarian- S.M.) {BEFEJEZETT}Where stories live. Discover now