Huszonnyolcadik Fejezet

4.2K 225 8
                                    


*Szerelmesnek lenni, a fellegekben járni, hát van ennél szebb? De miért olyan gyakori aztán a kemény landolás?*

Tíz perccel az óra vége előtt hagytam el az előadót. Miközben a kihalt folyosón lépkedtem, hallani lehetett a cipőm sarkának kopogását és az előadókból jövő hangokat. Jobbra fordultam és megpillantottam a folyosó végén Shawnt, aki zsebre dugott kézzel nézegette a falon lévő festményt. Megtorpantam. Két hónap telt el a szakításunk és anya halála óta. Öt nappal azután, hogy hazarepültem temettük el anyát. Ott megfogadtam, hogy nem fogok szomorkodni sem utána, sem Shawn miatt. Az ígéretemet egész jól megtartottam eddig. Most viszont, hogy ott állt pár méterre tőlem, egy fekete farmerben és egy kapucnis felsőben, kezdett a tervem dugába dőlni.

A férfi hirtelen rám szegezte barna szemeit, mire megfordultam és sebesen a női mosdó felé vettem az irányt. Hallottam magam mögül a kapkodó lépteit és, hogy a nevemet mondogatja. Belöktem az ajtót, de tudtam nem vagyok egyedül. Éreztem a kölnijének az illatát és a tekintetét a hátamon. Nem mondott semmit, csupán állt mögöttem. Közelebb lépett, én pedig megpördültem.

-Mit keresel itt?- szegeztem neki a kérdést.

-Téged.- mosolyodott el halványan, mire kedvem lett volna megpofozni. Meg persze megcsókolni.

-Nagyon vicces vagy! Most komolyan mit akarsz?

-Beszélni szerettem volna veled.- komolyodott el az arca. Nyeltem egy nagyot és próbáltam nem lenézni az ajkaira, mert tudtam, hogyha megteszem, elvesztem. Ezt ő is nagyon jól tudta, mert még közelebb lépett, mire én hátrálni kezdtem. A hátam a falnak ütközött, Shawn pedig két kezét a csempére tette és a mellkasa hajszálnyira volt az enyémtől.

-Lélegezz bébi!- észre sem vettem, hogy nem veszek levegőt, de biztos voltam benne, hogy ha megteszem a mellem a férfi forró mellkasának préselődik.

-Ne hívj bébinek!- ellöktem magamtól és keresztbe fontam mindkét karom a mellem alatt. Shawn lassan végignézett rajtam, majd halkan megszólalt.

-Jól nézel ki.

-Tán csalódott vagy, amiért nem fogytam le és estem depresszióba miattad? Lehet, hogy a többi lánnyal, akivel szakítottál ez történt, de én nem vagyok a többi lány Shawn Mendes!- csípőre tettem a két kezem és úgy néztem fel rá. Megrándult az ajka, ahogy lenézett rám, nálam pedig elszakadt a cérna. A csattanás vízhangzott a vécében, Shawn feje jobbra fordult az ütéstől. A görög félisten arcán pirosan virított a kezem nyoma, viszont nem foglalkoztam vele csupán megráztam a kezem hátha nem fog annyira égni a tenyerem. Baszki, de fáj!

-Jó, ezt megérdemeltem.

-Többet is érdemelnél te szemét!- sziszegtem felpaprikázva. Hirtelen meleg ajkakat éreztem a sajátomon, mire lemerevedtem. Pár másodpercig csak álltam ott, majd ellöktem magamtól. Újra csattanás hallatszott a teremben, de ezúttal Shawn arcának másik fele kapott mintát.

-Ezt mégis, hogy a fenébe gondoltad?- kiáltottam rá.

-Figyelj, sajnálom! De rohadtul hiányzol, érted? Ez a két hónap maga volt a pokol nélküled, és amikor elmentél, olyan volt mintha kitépték volna a szívemet! Nélküled. Nem. Vagyok. Teljes.- lassan ejtette ki a szavak, mintha ezzel még jobban nyomatékosabbá tehetné a szavait. –Kelessz nekem, bébi! Az a fogadás nem volt szép, bevallom, de tudod miért mentem bele azonnal?

Megráztam a fejem, mire a két kezébe vette az arcom és mélyen a szemembe nézett.

-Mert amikor beléptél a bárba, szanaszét álló hajjal és rám néztél azokkal a nagy zafírkék szemeiddel, halálosan beléd szerettem. Addig az éjszakáig Felicity után búslakodtam, de te...egyszerűen mindent megváltoztattál. Nekem azóta csak te kellesz! Nem volt egyszerű életem, de te veled minden olyan jó volt. Tudod, azt hittem Felicity volt számomra az igazi, de nem. Vele nem éreztem azt, amit veled. Érte nem harcoltam, de érted igen! Bármibe is fog kerülni visszaszerezlek, mert szeretlek!

Ezzel megfordult és kiviharzott a vécéből, mielőtt bármit is szólhattam volna. Zúgott a fejem a vallomásától és képtelen voltam gondolkodni.

Nem emlékeztem, hogy mikor kezdtem hazafelé sétálni, de csak arra eszméltem fel, hogy beléptem a lakásba. Jassi épp a kanapén terpeszkedett, miközben a TV-re függesztette a tekintetét ahol a Szürke Ötven Árnyalata futott.

-Ezt a kötözős dolgot én is kiakarom próbálni.- szólalt meg, de felpillantott, amikor nem válaszoltam semmit. Amint meglátta milyen arcot vágok, felpattant és hozzám rohant.

-Mi történt Tessa? Theresa!- megrázott, hogy mondjak végre valamit, de megráztam a fejem és elsírtam magam. Szipogva a dereka köré fontam a karjaim és a nyakába fúrtam az arcom.

-Megkeresett a suliban és a WC-ben szerelmet vallott.

-Basszus!- szorosan magához szorított, megsimította a hajam és csak álltunk így csendben, miközben hallgattuk, ahogy Anastazia a TV-ben nyögdécsel.

-Szeretnél róla beszélni?- húzódott el annyira, hogy a szemembe nézzen. Halványan elmosolyodtam. Lehet, hogy mások csak egy ribancnak látják Jassit és igaz, hogy hajaz is rá, de valójában a szerettei a mindenei, és ha valami van azonnal ott van.

-Nem, legyen annyi elég, hogy szerelmet vallott. Ugye van itthon fagyi?- a pulcsim ujjával megtöröltem az orrom és figyeltem, ahogy Jassi eltűnik a konyhában. Pár másodperc múlva megjelent egy XXL fagyisdobozzal és egy flakon csokisziruppal.

-Na!- lenyomott a kanapéra és az ölembe tette a cuccokat. Odalépett a TV-hez és a CD-ék között kezdett turkálni.

-Szerelmünk lapjai vagy inkább Csillagainkban a hiba?- kérdezte.

-Mi lenne, ha tovább néznénk ezt?- böktem a kanállal a kezemben a képernyő felé. –Most jön mindjárt a kedvenc részem.

-Tudtam én, hogy láttad!- csapott a dohányzóasztalra egy óriási vigyorral, majd levágta magát mellém.

-Ó, te perverz állat!- kiáltott fel, amikor megjelent az a kép, amiről beszéltam. Nem mondta semmit, csupán egy nagy kanál csokifagyit nyomtam a számba.

Lehet, hogy Shawn szerelmett vallott, de nem fogok visszaugrani a karjába. Megfogadtam, hogy ellenállok neki és nem bocsájtok meg akármi is legyen. Kifogok szeretni belőle. Jassi, pedig segíteni fog ebben. Mint mindenben. És, hogy miért? Mert nekem van a világon a legjobb és egyben legvérszomjasabb, legőrültebb és legkirályabb barátnőm.

__________________________________________

Sziasztok!

Hogy tetszett a rész? :)

Szerintetek Tessanak sikerül megbocsájtania Shawnnak?

Ha tetszett a rész, akkor kérlek nyomjatok egy Vote-ot!

Vélemények?

Angels of God (Hungarian- S.M.) {BEFEJEZETT}Where stories live. Discover now