Huszonegyedik Fejezet

4.6K 266 5
                                    

Hola!:) Új rész!! Ne haragudjatok, hogy ilyen soká tudtam csak hozni, de rengeteg dolgom van mostanában. De nem húzom tovább az időt, jó olvasást! Ha tetszett a rész, akkor kérlek csillagozzatok:)

~~~~~~~~~~~~~~

-Ne félj, nem kínzókamrába viszlek.- nevetett jóízűen Shawn rajtam, amikor lecövekeltem az ajtóban. A férfi megkért, hogy ma aludjak nála, amire örömmel igent mondtam. Viszont amikor leállt az egyik épületnél a luxusnegyedben egy kicsit elbizonytalanodtam. Bár mi sem lakunk rossz környéken, hála Jassi édesapjának, sosem voltam még a luxusnegyedben. Még gondolni sem mertem rá, hiszen ha Jassi nem lenne, én valószínűleg az utcán laknék. Beléptem az ajtón és megdöbbenve körülnéztem. Egyből az óriási nappaliban találtam magam. Egy nagy kanapé foglalt helyet a szoba közepén, előtte egy kis dohányzóasztal állt. A falon egy plazmatévé csücsült. Nem messze a tőlem, lépcső vezetett fel az emeletre. A figyelmemet megragadta az üvegajtó, ami kivezetett az erélyre. A férfi látta, hogy érdeklődve nézegetek kifelé és megfogta a kezem.

-Gyere.- kinyitotta az ajtót előttem és maga elé engedett. Amikor kiléptem az erkélyre olyan érzésem volt, mintha egy másik világba csöppentem volna. Mindenhol virágok voltak, amit most hó borított pont, mint a kertibútort. Volt pár fa is az erkélyen, plusz egy étkezőasztal. Minden olyan békés volt. Idefent nem lehetett hallani a város zaját, az embereket. Öt perc múlva Shawn behúzott a lakásba, mondván megfogok fázni. Becsukta az ajtót, majd óvatosan nekinyomott és megcsókolt. A nyaka köré fontam a karom és még közelebb húztam magamhoz. Megmarkolta a csipőmet és felemelt, én pedig a dereka köré tekertem a lábaim. Megindult velem felfelé, majd a hálószobájában letett egy hatalmas ágyra. Levegőért kapkodva elváltam tőle és belenéztem a vágytól elfeketedett szemeibe.

-Mit szeretnél csinálni?- kérdezte rekedten.

-Hm, nagyon sok mindent, de azt hiszem aludni.- mosolyodtam el. Késő este volt lefürödve bebújtam a takaró alá és a mellkasára dőltem. A férfi valami akció filmet nézett, amit én két perc után meguntam. Félig aludva érzékeltem, hogy a görög félisten kikapcsolja a tévét és belepuszil a hajamba. Aztán elaludtam.

Reggel arra ébredtem, hogy Shawn feje a mellkasomon pihen, nagy keze pedig a pólóm alatt van és a csipőmön nyugszik. Megmoccantam, mire megszorította a derekam.

-Nem szökünk.- dünnyögte és a nyakamba fúrta az arcát. Hosszan kifújta a levegőt mire felkuncogtam.

-Csak nem csikisek vagyunk?- kérdezte és újra megismételte az előbbi mozdulatát. Megpróbáltam elhúzódni tőle, de szorosan tartott. Rám feküdt és tovább kínzott.

-Neee!- visítottam nevetve. Shawn hirtelen abbahagyta a nyúzásom, és megcsókolt. Lecsuktam a szemem és belemerültem édes csókjába. Beletúrtam kócos hajába, mire elvált az ajkaimtól és finoman végig karistolta a fogaival az állam. Jólesően felnyögtem, mire felmordult és belecsókolt a nyakamba. Valahogy most nem volt kedvem nevetni. A nyakamon lévő három anyajegyet lágyan megcsókolta, majd feltűrte a pólóm szegélyét és végigsimított meztelen oldalamon. Éreztem, hogy mindenhol libabőrős leszek. Ekkor megszólalt a telefon. A görög félisten mintha meg sem hallotta volna, megint kezelésbe vette a nyakamat. A mobil elhallgatott, én pedig felhúztam magamhoz Shawnt egy újabb csókra. Rekedten felnyögött, amikor finoman megharaptam az alsóajkát. A készülék megint megszólalt, mire elhúzódtam tőle.

-Felkéne venni.- néztem rá, de Ő csak egy röpke puszit nyomott a kulcsontomra. Aztán még egyet és még egyet. A telefon csúfosan vinyogott, én pedig felkaptam.

-Igen?- erősen megharaptam a számat, hogy fel ne nyögjek. Shawn éppen áttért a nyakamra és óvatosan megszívta azt.

-Hol vagy? Mondd, hogy nem felejtetted el a mai reggelit!- szólt bele Jassi mérgesen a telefonba.

-Basszus! Ne haragudj! Fél óra és ott vagyunk.- kinyomtam a hívást és felpattantam. A férfi ekkor már az ingét rángatta magára. Te jó ég, hogy feledkezhettem meg a családi reggeliről? Megragadtam a ruháim és bevágtattam a fürdőbe. Belenéztem a tükörbe, ahonnan egy teljesen más Tessa nézett vissza rám. Ez a Tessa igazán boldog volt és nyoma sem volt a régi fájdalmas emlékeknek. Hirtelen kiszúrtam a nyakamon lévő lila foltot, mire felkiáltottam.

-Te állat, igazán gondolhattál volna rá, hogy nincs nálam alapozó! Most, hogy a francba fogom, ezt eltakarni?!

Angels of God (Hungarian- S.M.) {BEFEJEZETT}Where stories live. Discover now