Huszonötödik Fejezet

4.5K 268 17
                                    

Hola! Újabb résszel jelentkezem, ami remélem majd elnyeri a tetszéseteket :) Ha igen akkor kérlek nyomjatok egy Vote-ot. Ja, és a részben van egy inyuri-minyuri spoiler a Trónok Harcából :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-Istenem, de gyönyörű!- mint egy kisgyerek mindkét kezemet a taxi ablakára tapasztottam és tátott szájjal meredtem kifelé. Sajnos sötét volt már, de a parlament ki volt világítva. A víz elmosódva tükrözte vissza az épületet, nekem pedig viszketett a tenyerem, hogy felkapjam a fényképezőgépet és lefotózzam. De sajnos a készülék a csomagtartóban volt a telefonom pedig valahol a táskám mélyén.

-Valóban elkápráztatóan gyönyörű.- szólalt meg mellettem Shawn. –De a táj sem rossz.

Elmosolyodtam, de nem szóltam semmit. Pár perc múlva megérkeztünk a hotelhoz ahol miután bejelentkeztünk a liftek felé vettük az irányt. Csöndben haladtunk felfelé, majd hirtelen Shawn rávágott a STOP gombra, ledobta a cuccokat a földre és megcsókolt. Meglepettem nyikkantam egyet, de visszacsókoltam. A hátam a falnak ütközött, amikor a férfi nekitolt én pedig beletúrtam a hajába és meghúztam egy kicsit. Felmordult és hatalmas tenyerei megindultak a fenekem felé, amik aztán megállapodtak ott. A kezeim becsúsztak a pólója alá és végigsimítottam meztelen hátán, mire beleharapott az alsó ajkamba.

-Kérem a liftben lévő személyt, hogy nyomja meg újra a liftben található STOP gombot. Lent várnak a liftre.- ijedten elhúzódtam Shawntól mire a szerelmem a bajusza alatt mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, de tette amit kértek.

A szobában a szürke és a vörös szín dominált, a falakon pedig pár festmény foglalt helyet. Shawn az egyik sarokba letette a bőröndjeinket és mosolyogva figyelte, ahogy a puha ágyra ugrom.

-Hmm...- istenem, ez maga a mennyország. Shawn arca jelent meg előttem, vigyorogva térdelt a két lábam között majd lehajolt és adott egy csókot a számra. –Már ezért a látványért megérte elhoznom ide.

Újra lehajolt, hogy egy csókban forrjunk össze, amikor kopogtak.

-Hát ezt nem hiszem el.- bosszúsan feltápászkodott és az ajtóhoz lépkedett. Én az oldalamra fordultam és lecsuktam a szemem. Halványan érzékeltem, hogy a férfi valakivel beszélget, de azt már nem, hogy mit mivel beléptem az álmok mezejére.

~~~~~~~~

Reggel a város zajára ébredtem. Kellett egy kis idő mire felfogtam hol is vagyok, majd amikor rájöttem oldalra fordultam, hogy a barátomra nézzek. Viszont Ő már nem volt mellettem helyette egy papír volt a párnáján.

Kedves Tess!

Sajnálom, hogy már az első nap egyedül kellett ébredned, de sajnos délelőtt tárgyalásom van, délután pedig egy ünnepségre kell mennem ahol kizárólag csak férfiak lehetnek. Tudom, hogy most a szemed forgatod és kijelented, hogy milyen hímsoviniszta állatok ezek a nagyfejesek. Valószínűleg csak késő este érek haza, szóval ne várj meg. Ígérem, holnap csak a tiéd vagyok! Érezd jól magad, és ha bármi baj van, hívj, és én már ott is vagyok.

                                                                                                                                                          Shawn

Hát jó. Végül is ezért utaztunk ide. Kipattantam az ágyból és öltözés közben eldöntöttem, hogy felderítem a várost.

-Elnézést.- léptem oda a recepciós nőhöz. –Esetleg tudna térképet adni Budapesthez?

-Ó, persze! Parancsoljon. Érezze jól magát.- mosolygott rám. Megköszöntem és kiléptem az utcára. Hűha! Egy férfi ment el előttem miközben egy telefonba beszélt magyarul, én pedig elcsodálkoztam azon, hogy egy ember, hogy képes ilyen gyorsan hadarni egy ilyen nyelvtörő nyelven. Felemeltem a térképet és megnéztem mi merre van. A hotel nem messze a Dunától volt, én pedig eldöntöttem, hogy elsétálok a budapesti történeti múzeumba, ami a térkép szerint úgy egy órányira van. Két óra múlva –igen, eltévedtem-, végre megérkeztem. Miután vettem jegyet, beléptem az épületbe.

Este fél tízkor dőltem be az ágyba, frissen lefürödve a kedvenc hosszú pizsamámban. Bekapcsoltam a TV-t ahol kerestem egy angol csatornát és valószínűleg elaludhattam mert arra ébredtem, hogy valaki rángatja a kilincset. Ránéztem az órára, ami hajnali egyet mutatott.

-Tessa!- hallottam a mély férfihangokat, amint kiabálják a nevemet. Te jó ég. Kiugrottam az ágyból, ajtót nyitottam...és egyenes szembe néztem a három mamlasszal, akik bárgyú vigyorral a képükön bámultak rám.

-Ó. Te. Jó. Szagú. Úr. Isten.- lesütöttem a szemem és felkészültem lelkileg arra, hogy egyhamar nem fogok még visszaaludni.

-Tessa te olyan kedves lány vagy! Megbocsátottál nekem, amiért összetörtem Lolli szívét!- Cameron megpróbált egy lépést tenni felém, de a küszöbben megbotlott és elesett. Félreugrottam nehogy véletlen belém kapaszkodjon és magával rántson.

-Mami.- lekonyult a szája, megremegett és elkezdett sírni. De nem egyszerűen, mint amikor csak könnyek gördülnek le az ember arcán, hanem olyan csecsemő sírás, amikor vörös fejjel száj kitátva bömböl. Austin vihogva nekitámaszkodott az ajtófélfának és lecsúszott a földre, de nem volt időm vele foglalkozni, mert Shawn egyszerűen átlépte a barátját és a még mindig bekapcsolva lévő TV-hez lépett, ahol az egyik Trónok Harca rész ment éppen.

-Elfogod veszíteni a szüzességed egy dögös vörös vaddal Jonie fiú!- üvöltött hirtelen a készülékre. Jaj, nekem a végén még kidobnak innen minket. Odaugrottam Shawnhoz és befogtam a száját.

-Menj el fürdeni jó?- toltam az említett helyiség felé, de mielőtt rácsuktam volna az ajtót elkapta a derekam és magához rántott.

-Te is jössz velem?- vonogatta a szemöldökét perverzen.

-Talán majd máskor.- kuncogva néztem, ahogy búsan bebotorkál a fürdőbe.

-Tessa.- szipogott Cameron mire lehajoltam hozzá és segítettem neki feltápászkodni. Nem vesződtem azzal, hogy átvezessem a szobájába csupán lefektettem a kanapéra és már aludt is. Egy kipipálva. Austinhoz fordultam, aki még mindig az ajtófélfának dőlve előrebukott fejjel aludt.

-Austin!- ráztam meg a vállát óvatosan.

-Dögöljön meg a kommunista párt! Hívják a papot ördögűzésre!- ugrott fel, mire hátrahőköltem. Felvihogtam, amikor odament az asztalhoz és két ceruzát felkapva keresztet formázott velük.

-Nyugalom itt biztonságban vagy. Gyere, feküdj le.- lenézett rám és megragadta a vállam. –Vigyázz magadra Tessa! Sztálin valahol itt ólálkodik a közelben.

-Austin, Sztálin meghalt.

-Mégis mikor?- nézett rám össze zavarodottan. –Hatvannégy éve.

-Érdekes.- ezzel odasétált a sarokban lévő fotelhez és levetette rá magát. Pár pillanat múlva szájtátva aludt. Ekkor nyílt ki az ajtó és lépett ki rajta Shawn. Ezen semmi érdekes nem lett volna, ha nem csöpögött volna a ruhájából a víz.

-Te úgy fürödtél, hogy nem vetted le a ruháid?- vontam fel gondterhelten a szemöldököm. –Azt nem mondtad, hogy vetkőzzek le. De csak kérned kell.- kezdte lehámozni magáról a zakóját, de belegabalyodott és elkezdett rángatózni így úgy festett, mint valami reumás fóka. Még a hangok, amiket hallatott is passzoltak az említett állatra. Odamentem hozzá és segítettem neki levetkőzni egy bokszeralsóra. Hál' Istennek azt különös módon nem érte víz. Gyengéden meglöktem mire elterült az ágyon.

-Ó, te rossz kislány! Tudtam én, hogy erre fáj a fogad. Én nem bánom, gyere bébi.- szólt kéjenc hangon. –Persze csak erre vágyom.

Betakartam és megpusziltam a homlokát. A hangos szuszogás adta tudatomra, hogy elaludt. Apró mosollyal az ajkamon elővettem a szekrényből még két plédet és a másik két fiút is gondosan betakartam. Végül én is lefeküdtem és már elaludtam volna, amikor mindhárom szerencsétlen irdatlan hangosan elkezdett horkolni. Ó Istenem és minden más szent, aki fenn van a mennyben segíts meg! Nyögve a fejemre húztam a párnát és nagy nehezen sikerült elaludnom.

Angels of God (Hungarian- S.M.) {BEFEJEZETT}Where stories live. Discover now