Huszonhetedik Fejezet

3.9K 243 10
                                    

-Tessa!

Felpattantam és a szekrényhez léptem, majd elővettem a bőröndöt és elkezdtem belehajigálni a ruháimat. Shawn elkapta a kezem, mire én azonnal elrántottam tőle. Esedezve nézett rám, de bennem egyre jobban kezdett felmenni a pumpa.

-Tudtam! Tudtam, hogy nem lehetne megbízni benned! Hogy egy ilyen lány úgysem elég jó neked! Miért is lepődők meg, hogy megcsaltál?!- nevettem fel keserűen. A férfi kinyitotta a száját, hogy mondjon valamit, de közbe vágtam. –És az...az a videó! Egy játék voltam számodra!

Megcsörrent a telefonom, de semelyikünk sem hederített oda csupán álltunk szemtől szembe egymással. Felém nyújtotta a kezét, de elléptem mielőtt hozzám érhetett volna.

-Kérlek, hadd magyarázzam meg.- a barna szemek könyörögve meredtek rám, én viszont megráztam a fejem és újra a bőröndömhöz fordultam. Ezúttal nem próbált megállítani. Lehuppant az ágyra, nekem háttal és hallgatta a szipogásomat. A könnyek megállíthatatlanul folytak végig az arcomon és az Istenért sem tudtam abbahagyni a bőgést. Becipzároztam a bőröndöt, majd felkaptam és sebesen az ajtó felé lépkedtem.

-Komolyan így lesz vége?- szólalt meg halkan, amikor kinyitottam az ajtót. Visszafordultam. Még mindig csak egy törülköző volt rajta, így látni lehetett széles vállát, amin megfeszültek az izmok, a nedves barna tincseit és izmoktól duzzadó karjait. Még mindig háttal ült nekem, de ahogy megfeszültek az izmok a hátán, tudtam feszült.

-Igen! Ne aggódj, nem mondok semmit a sajtónak a kapcsolatunkról.- az utolsó szó úgy hangzott mintha szitkozódtam volna. Felpattant és dühtől izzó tekintettel meredt rám. Egyből kihúztam magam, készen állva a védekezésre.

-Rohadtul nem érdekel a sajtó!- üvöltötte magánkívüli állapotban. –Engem az érdekel, hogy ne menj el és, hogy megbeszélhessük a dolgokat! Figyelj, igen megtörténtek azok a szarságok, de tudnod kell, hogy te nekem nem csak egy fogadás voltál. Fontos vagy nekem!

-Fontos? Ha igazán fontos lettem volna számodra, nem fogadtál volna a haverjaiddal! Vagy legalább mondtad volna el.- ordítottam most már én is. Megint megcsörrent a telefonom, mire mérgesen előkaptam a zsebemből.

-Mi van már?- kiáltottam üdvözlésképpen.

-Öm, Miss Wayne?- a hang tulajdonosa vékony és bizonytalan hangon szólt, mire egy kicsit lenyugodtam. Ne más szívja meg annak a levét, hogy nekem szar kedvem van.

-Bocsánat. Igen, én vagyok az. Miben segíthetek?- kérdeztem egy fokkal kedvesebben.

-A kórházból hívom az édesanyja miatt. Nagyon sajnálom, de az édesanyja az éjszaka folyamán elhunyt.

____________________________

S h a w n

Láttam, hogy megremeg. Majd, hogy a szája elé kapja a kezét és elejti a telefont. Megbicsaklott a lába, én pedig gyorsan elkaptam mielőtt térdre rogyott volna. A törülköző leesett a hirtelen mozdulatomra, de nem foglalkoztam vele.

-Tess...- a lányból kitört a zokogás, mire kétségbeesetten próbáltam meg tudni mi történt. Érthetetlenül motyogott, de kitudtam venni az „anya" és a „meghalt" szót.

-Baszki!- suttogtam. –Ó, Tess! Annyira sajnálom!

Még jobban magamhoz szorítottam és belecsókoltam a hajába. Nem tudom meddig álltunk ott egymást ölelve, de végül kibontakozott az ölelésemből és kitárta az ajtót. Mielőtt bármit is mondhattam volna, hátra fordult.

-Nem akarlak többé látni! Ne keress, ne hívj fel és a közelembe se gyere többet, megértetted? Utállak Shawn!- becsapta az ajtót ezzel együtt kilépett az életemből. Én meg ahelyett, hogy utána rohantam volna csak álltam ott bambán és meztelenül. És nem csupán testileg voltam csupasz, hanem lelkileg is. Akkora űrt hagyott maga után, hogy konkrétan fájt. Nemrég még minden olyan jó volt. Pár órával ezelőtt szeretkeztünk, ami életem egyik legszebb élménye volt, majd összebújva aludtunk. Az emlékek hatására, mérgemben belevágtam a falba. Majd még egyszer. Végül, amikor már ömlött a vér mindkét öklömből, felkaptam a vázát és hozzávágtam a falhoz. Üvöltve belerúgtam az ágyba, mire az arrébb csúszott. Lehuppantam a földre és a tenyerembe temettem az arcom. Ezt elbasztam, de kurvára!

-Hé srácok van ke...- Cameron elhallgatott, amikor meglátta a szobát. -Itt meg mi a fasz történt?- hallottam meg Austin hangját is.

-Elment. Minden az én hibám. Minden.

                                           _______________________________________

Tudom gonosz vagyok. :D  #SHESSA broked up, fuck! Ha tetszett a rész, kérlek nyomjatok egy csillagot.

Vélemények?

Angels of God (Hungarian- S.M.) {BEFEJEZETT}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora