Huszadik Fejezet

4.7K 279 14
                                    

Hola! EXTRA HOSSZÚ RÉSZ! :D Wordon hat és fél oldal. Remélem tetszeni fog ;) Megsúgom, hogy lesz benne múltbéli szál:) Ha tetszett, akkor kérlek csillagozzattok!:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-Hé, kelljetek fel! Itt volt a Mikulás értitek? Kelljetek már fel!- Shawn nyöszörögve a hátára fordult, én pedig álmosan felemeltem a fejem, és hunyorogva a keresztlányomra néztem. Felugrott az ágyra és türelmetlenül nézett ránk.

-Naaa! Kinyitom az ajándékotokat, ha nem jöttök!- fenyegetett meg minket, mire a mellettem fekvő férfi kuncogva kinyitotta barna szemeit.

-Kinyitod az ÉN ajándékomat? Na, azt már nem!- tetetett felháborodással elkapta az apró testet, majd óvatosan közénk tette és megcsikizte Lizzie hasát. Csöppség erre elkezdett visítozni, én pedig mosolyogva felkaptam a telefonomat és csináltam róluk egy képet. Lizzie nevetve oldalra hajtja a fejét és két keze Shawn mellkasán pihen, miközben próbálja ellökni magától, míg a görög félisten vigyorogva nyúzza. A fotót beállítottam háttérképnek, aztán az ajtó felé fordítottam a tekintetem ahol megjelent a legjobb barátnőm.

-Miért kínzod azt a szegény gyereket?- dörzsölte meg fáradtan a szemeit Jassi. Shawn nevetve elengedte a gyereket, majd felállt és felvette a karjaiba. Miközben elhaladt mellettem, adott egy puszit a számra.

-Na, gyere!- ragadtam meg Jassi karját, és kivonszoltam a nappaliba ahol már ott voltak a többiek. Köszöntünk nekik, majd neki láttunk az ajándékbontásnak. Én kaptam pár könyvet, egy órát, majd Shawn adott a kezembe egy csomagot.

-Te vettél nekem ajándékot?- suttogtam úgy, hogy Lizzie ne hallja meg. A férfi mosolyogva bólintott, egyet és intett, hogy bontsam ki. Letéptem a csomagolópapírt és egyenesen szembe találtam magam egy antikvár Büszkeség és Balítélet kiadással.

-Te jó ég!- leheltem magam elé.

-Tetszik?- kérdezte a férfi idegesen.

-Shawn ez gyönyörű. Viszont ez egy vagyon lehetett, nem fogadhatom el!- néztem rá.

-Dehogynem! A tiéd. Láttam a polcodon a könyvet, ami már rongyosra van olvasva és gondoltam kéne egy új. Vagy egy régi.- javította ki magát. Szorosan átöleltem és a fülébe súgtam, mire elmosolyodott. Idegesen megfogtam az én ajándékomat és átnyújtottam neki.

-Te most eljegyzel?- nézett fel rám, mire kuncogva megráztam a fejem.

-Apukám csinálta huszonhárom évvel ezelőtt. Anyukám tizenöt éves koromban a kezembe nyomta azzal, hogy adjam az első fiúnak, akibe szerelmes vagyok.- motyogtam lehajtott fejjel, Ő pedig az álam alá nyúlt és felemelte azt.

-Szóval szerelmes vagy belém?- kérdezte huncutul, és éreztem, hogy mindkét orcám ég.

-Igen.- suttogtam, mire lehajolt és hosszan megcsókolt.

-Az jó, mert én is szerelmes vagyok beléd.- dünnyögte a számba és adott még egy puszit az ajkaimra. Hirtelen Lizzie elkiáltotta magát, mire mindenki odakapta a fejét.

-Most pedig jöjjön végre, amire egész életemben vártam!- a lányokkal egymásra néztünk és bólintottunk egyet.

-Mire vártál egész életedben kicsim?- vette az ölébe az apja.

-Arra, hogy megtudjam mi történt, amikor anyánál beindult a szülés.- a fiúk kérdőn meredtek ránk, mire megszólaltam.

-Tudjátok az egy elég kalandos nap volt. A nyár egyik legmelegebb napja volt....

Angels of God (Hungarian- S.M.) {BEFEJEZETT}Where stories live. Discover now