Tizenharmadik fejezet

4.7K 293 7
                                    

Új rész :) Remélem tetszeni fog és ha igen akkor nyomj egy Vote-ot!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hirtelen elhúzódtam Shawntól és rámeredtem. Aztán a mellettem álló nénire néztem, aki megragadta a kezem és gratulálva megrázta. Kényszeredetten elmosolyodtam, de legszívesebben sírtam volna.

Órák múlva, amikor mindenki elkezdett hazafelé szállingózni, mi is megindultunk. Viszont mielőtt kiléphettünk volna az ajtón, a hotel igazgatója megállított minket.

-Jó estét Mr. Mendes és Miss. Wayne. Először is szeretnék gratulálni Önöknek.- megköszöntük neki, viszont éreztem, hogy ha nem jutok, ki innen hamarosan felrobbanok a méregtől.-Másodszor szeretném maguknak felajánlani ma éjszakára a nászutas lakosztályt.

Istenem miért büntetsz? Hm? Mit vétettem ellened, hogy ennyire kitolsz velem?

-Elfogadjuk. Nagyon szépen köszönjük, Mr. Moon!- Shawn mély hangja rángatott ki a gondolataimból. Na, nem! Már nyitottam volna a számat, de Mr. Moon megfordult és mondta, hogy kövessük. Én ugyan nem akartam, de a drága „Vőlegényem" sokkal erősebb volt nálam, és maga után húzott. Fellifteztünk a huszadik emeletre, és miután az igazgató kellemes éjszakát kívánt, bementünk a szobára. A férfi előreengedett, én pedig beléptem. Meg sem néztem a szobát igazán, lendültből fordultam, hogy megüssem Shawnt. Ő viszont megfogta a felé lendülő karomat.

-Kérlek Tessa beszéljük, meg mielőtt agyonversz, jó?

-Beszéljük meg? Shawn mégis, hogy az istenbe jutott ez eszedbe? Hogy fogunk ebből kimászni? Hisz járni sem, járunk!- kiáltottam őrjöngve. Éreztem, hogy a düh átjárja az egész testem és most legszívesebben hozzávágtam volna valamit a görög félistenhez.

-Tessa mi lenne, ha holnap beszélnénk ezt meg? Addig legalább mindketten lenyugszunk egy kicsit. Aludjuk ki magunkat.- Felkaptam a komódon álló vázát és Shawn felé dobtam. Ő lehajolt, így az az ajtónak csapódott és hangosan darabokra tört. Ezután Shawn és én, minimum fél óráig ordítoztunk egymással. Amikor mindketten lenyugodtunk egy kicsit, normális hangerőn megszólalt.

-Menj el fürdeni. Én addig hozzatok fel a szobaszervizzel pizsamákat.

Én csak bólintottam egyet és beviharoztam a fürdőbe. Reméltem, hogy a meleg víz majd egy kicsit megnyugtat. De tíz perc még mindig mérgesen, kiléptem a zuhanyzóból. Magam köré csavartam a törülközőt, de akkor belém ütött a felismerés, hogy kint van a pizsamám. Talán nem ártott volna megvárni, hogy meghozzák Wayne! Szégyenlősen kilestem az ajtón és láttam, hogy Shawn telefonál. Megpillantott és egy szó nélkül felkapta a pizsamám és odanyújtotta. Kikaptam a kezéből és az orrára csaptam az ajtót. Felvettem a pizsamát, és amikor a tükörbe néztem fülig vörösödtem. Nem is pizsama volt, hanem csak egy apró selyem hálóing. Nagyszerű még ez is! Végül nemtörődöm stílusban megvontam a vállam és kisétáltam a fürdőszobából. A férfi elterült az ágyon és valami bűnügyi sorozatot nézett. Amikor megpillantott nyelt egyet és felállt. Egy szó nélkül elment mellettem és halkan becsukta az ajtót. Jézusom. Lefeküdtem az ágyra és eltűnődtem azon, hogy fogunk ebből a helyzetből kikecmeregni. Egyszer csak kinyitódott a fürdőszoba ajtó és Shawn kilépett. Ezzel nem is lett volna semmi baj, ha van rajta póló. De nem volt rajta, csak egy alsógatya. Pirulva fúrtam az arcom a párnába és hallottam, hogy a férfi kuncog.

-Ne nevess, hanem vegyél fel egy pólót!- dünnyögtem.

-Sajnálom, de nem lehet. Nagyon meleg van.- mondta komolyan. Levette az ágyról az egyik takarót és egy párnát, majd a földre tette azokat. Leoltottam a lámpát és visszahanyatlottam az ágyneműbe.

-Álmodj szépeket Tess.- szólalt meg pár perc múlva. Én már félig aludtam, így csak motyogtam valami hasonlót. Hallottam, hogy a férfi halkan felnevet. Ezzel a csodálatos hanggal léptem be az álmok mezejére.


Angels of God (Hungarian- S.M.) {BEFEJEZETT}Where stories live. Discover now