Tizennyolcadik Fejezet

4.6K 281 6
                                    

Hola!:D Új rész :) Hát...szerintem nem lett a legjobb, de remélem, hogy azért tetszeni fog. Egyébként pedig BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK SHAWNAK utólag:D Na, nem húzom tovább az időt, jó olvasást kívánok. Ne felejtsetek el csillagozni :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-Na!- léptem egyet hátra és megcsodáltam a művemet. A fenyőfa kék és fehér színben pompázott, az égősor pedig fényesen világított. Lizzie boldogan ugrált a fenyőfa előtt, majd hozzám fordult.

-Kersztanyu van itthon süti és tej? Csak mert a mikulás biztosan éhes lesz.- az említett mikulás éppen ekkor trappolt be mérgesen a helyiségbe.

-Hallod, tesóm kurvája hívott, hogy adjam neki kölcsön a Gucci táskám. Elküldtem a picsába. Azt hiszem, holnap kapni fogok a bátyámtól.- Jassi és Gabriel barátnője, Tatjana nincsenek jóban. Amikor barátnőm csak tud, beszól neki.

-Mi az a kurva?- Lolli épp akkor sétált be, amikor kislánya feltette ezt a kérdést.

-Jassi! Ezerszer elmondtam, hogy ne beszélj csúnyán a gyerek előtt!- szidta le.

-De most komolyan, mi az a kurva?- tette fel újra a kérdést Lizzie. Én angolosan távoztam, mielőtt valamelyik rám sózza azt a feladatot, hogy elmagyarázzam neki. Mivel minden évben én csinálom a karácsonyi vacsorát, most sem volt másképp. Miközben nekiláttam a sült pulyka elkészítésének, eszembe jutott Shawn. Két hete járunk együtt és a nyilvánosság előtt két hete bontottuk fel a „jegyességet". Úgy döntöttünk, hogy szilveszter után egy héttel jelentjük be, hogy „újra" együtt vagyunk. Egyébként a világban nagy port kavart ez a hír. Az összes újságban benne voltunk. Először azért mert a világ egyik leghíresebb agglegénye házasodni készül, másodjára pedig azért mert felbontottuk a jegyességet. Viszont mi nagyon jól megvagyunk titokban. Igaz nagyon nehéz, hogy csak titokban találkozhatunk, de megoldjuk. Csak azok tudják, az igazat, akik fontosak számunkra. Vagyis a lányok, Cameron és az édesanyám. Anya. Holnap meg kell látogatnom a kórházban. Mostanában annyi dolog jött össze, hogy nem volt időm rá, amiért szégyellem is magam. Nekiálltam a zöldségeknek és újra Shawn felé terelődtek a gondolataim. Két napja utazott el a keresztszüleivel és Cameronnal, meg valamilyen Austin haverjukkal. Nem volt valami boldog, és maradni szeretett volna Ő és Cameron is, de muszáj volt menniük. Kiderült, hogy Shawn Kanadában élt évekig, csak New Yorkba költözött a cég miatt. Meg persze ott akarta hagyni az országot, mert a szüleire emlékeztette őt. Akik négy éves korában haltak meg egy repülő szerencsétlenségben. Ezért mondta nekem a liftben, hogy a saját keresztanyjától nem kapott annyi szeretett ebben a tizenkét évben, mint amit az anyjától kapott négy év alatt. Délután ötre lettem kész mindennel, majd este hatkor leültünk vacsorázni.

-Tessa ideadnád, kérlek a zöldségtálat?- megfogtam az edényt és odaadtam neki, pont amikor csöngettek.

-Megyek!- pattant föl Lizzie. Aztán egy boldog sikkantást hallottunk és férfiak nevetését. A lányokkal egymásra néztünk, aztán kisiettünk az előszobába. Az egyik férfi épp Csöppséget puszilgatta, míg a másik kettő nevetve nézte, hogy az visítozik édesapja enyhe borostája miatt, ami szúrta az Ő babaarcát.

-Shawn!- kiáltottam boldogan. A görög félisten felém kapta a fejét és kitárta karjait, amikor látta, hogy felé rohanok. Átkaroltam keskeny derekát és a kabátjába temettem az arcom. Éreztem az anyagon keresztül a testéből áradó hőt, és kölniének illatát. Körém fonta izmos karjait és nyomott egy puszit a hajamba. Csak annyira húzódtam el tőle, hogy felnézhessek rá. Széles vigyorral tekintett le rám, majd lehajolt hozzám, hogy megcsókolhasson. Ajkai melegek voltak és lágyak, én pedig belevesztem édes csókjába. Végül levegőhiány miatt elhúzódtunk egymástól, én pedig megszólaltam.

-Hogy kerülsz te ide? Neked nem Kanadában kéne lenned?

-Hiányoztál, szóval hazajöttem.- vonta meg lazán a vállát, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

-De...- itt Shawn a mutatóujját a számra tette, hogy elhallgattasson.

-Hiányoztál. Szerettem volna veled lenni karácsony estéjén, veled kibontani az ajándékokat és rájöttem, hogy engem nem érdekel se a Kanadai elnök, se a keresztanyám, se senki más. Csak te.- időt sem hagyott, hogy reagáljak, újra megcsókolt. Ott álltunk csókolózva az előszobában nem foglalkozva a körülöttünk lévő családunkról, karácsony estéjén.


Angels of God (Hungarian- S.M.) {BEFEJEZETT}Where stories live. Discover now