06~Găseste-mă*

1.5K 93 17
                                    

'Găsește-mă'

     La radio sunt numai colinde de Crăciun ceea ce făcea călătoria mult mai ușor de suportat. Probabil eram pe cale să dezvolt vreo fobie de mașini sau călătorii după toate cele întâmplate.

    —Ei bine vacanța de iarnă a fost ruinată, se pare că vom fi acasă de Crăciun. Ai vreun plan? M-a intrebat Emma când melodia ei preferată s-a terminat.

     —Nu m-am gândit la nimic. Sunt singură deci probabil voi impobi bradul și voi petrece restul timpului uitându-mă la filme de crăciun, tu?

    —Părinții mei vor fi plecați la o masă importantă de afaceri, bunicul este încă bolnav iar bunica are grija de el, deci... Până să termine ce avea de spus, telefonul mi-a sunat în buzunarul blugilor așa că m-am grăbit să răspund.

     —Jared, s-a întâmplat ceva?

     —Ai două zile la dispoziție să te muți la Augustin. A spus apoi a închis apelul.

     Normal, am pufnit. Jared nu era tipul de băiat care se lăsa ușor, totul trebuia să iasă exact cum voia el. Dar nu și de data asta. Îl uram pe Augustin, dar uram și mai mult ideea de a locui în aceiași casă cu el.

     I-am tastat repede un "nu" simplu și am închis telefonul. Dacă mai auzeam o dată de tipul ăla riscam să fac vreo boală. Restul drumului până în New Jersey l-am petrecut uitându-ne la un film pe telefonul Emmei. Tatăl ei m-a lăsat în fața casei iar eu mi-am luat rămas bun de la ei.

     Am ridicat capul statuii de pe verandă și am scos cheia de rezervă, intrând în casă. Actele, hainele și tot ce am luat cu mine în bagaj au fost distruse în timpul accidentului. Ni se spusese că la scurt timp după ce am fost salvați, autocarul a fost cuprins de flăcări, ceea ce înseamnă că bagajul meu a ars împreună cu tot ce a rămas acolo.

     Am pornit căldură și m-am îndreptat spre dormitor, plănuiam să fac o baie lungă pentru a-mi curăța rănile suferite. Mi-am luat lucrurile de care aveam nevoie și am pornit către baie. Se simțea atât de bine să fii acasă. Am răsuflat ușurată și am făcut o piruetă în fața oglinzii.

When I see you
Vision's kinda fuzzy
Calling me honey
I got the spins like
Ooh ooh
Feeling like I'm drowning
So why do I wanna dive in
You're poisoning my veins again
Ooh ooh
Poisoning my veins again

    Bătăile din ușa m-au făcut să deschid ochii și să opresc apa. Am crezut că se vor opri însă au continuat mai tare. M-am ridicat din cadă și după ce mi-am înfășurat părul într-un prosop am apucat halatul de pe trepied.
     Cine naiba bate în halul ăsta?

M-am grăbit să ajung la ușă iar când am deschis aproape că i-am dat un pumn lui Augustin care scotea aburi pe toate părțile.

     —Ce cauți aici? M-a privit din cap până în picioare în timp ce se juca cu țigara între degete. Augustin fuma!?

     —Pe tine, Kylie. Mai locuiește altcineva aici?

     —Agh, speram că ai greșit adresa. Am spus închizând ușa în fața lui. M-aș fi așteptat la oricine în acest moment, numai la Augustin nu.
    Nu putea fi poștașul? M-am strâmbat la gândul că poștașul m-ar fi văzut într-un halat de baie scurt până la coapse și aproape transparent.

𝐓𝐑𝐈𝐏𝐋𝐄 '𝐀' ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora