20~Augustin, te rog

1.1K 61 3
                                    

"Augustin, te rog"

AUGUSTIN

scene +18 

     Stătea în fața mea exact ca un drac, îmbrăcată într-o rochie roșie mulată cu părul lăsat pe spate, iar rujul roșu ce îl purta pe buze îmi trezea dorințe adânc îngropate.
      Îmi lipsise atât de mult, nici nu m-aș fi gândit vreodată că îmi v-a fi dor de cineva în felul ăsta, dar acum, singurului impuls pe care îl aveam era să îi smulg rochia de pe ea. La dracu.

—Augustin! numele meu i-a scăpat printre buze de fericire. M-am apropiat de ea și am strâns-o la piept preț de câteva secunde. 

—Mi-am lipsit, mică Lilith. I-am șoptit. Și-a pus brațele în jurul gâtului meu și s-a întins pentru un sărut.

—Dacă te sărut acum, nu voi fi capabil să mă opresc. Am spus iar ea s-a retras zâmbind.

—Mi-a fost dor de tine, acum cei doi ochi căprui a ei mă fixau. Am sărut-o pe frunte și m-am aplecat.

—Roșu arată atât de bine pe tine. I-am dat părul după ureche și i-am șoptit. Vei atrage multe priviri în noaptea asta, vreau să mă asigur că toată lumea știe că ești a mea.

—Crezi că poți aștepta până după tort? Următoarea ei mișcare mi-a făcut pielea să zvâcnească de plăcere.

—Cred că pot încerca. Omul lui Ian va veni aici, să ai grijă.

—De ce vine aici?

     Am luat-o de mână și am îndrumat-o până la mașină. Am prins-o de mijloc și am așezat-o pe capota mașini iar eu m-am poziționat în fața ei. Nasul îi era puțin roșu și tremura, nu purta decât un sacou negru deasupra rochiei ce nu părea a ține de cald.

—Vine să negocieze, mi-am descheiat geaca și i-am așezat-o peste umeri. I-am așezat părul în timp ce ea mă fixa cu privirea.

—Sper doar că totul va decurge bine.

—Nu-ți face griji, te voi căuta când totul e gata.

     N-am privit în urmă, dacă aș fi făcut-o treaba pe care urma să o rezolv s-ar fi dus pe apa sâmbetei. Deși niciodată n-am vrut să admit, am avut sentimente pentru ea încă de când eram în liceu. Însă acum, Kylie devenise într-un timp atât de scurt, probabil, cea mai importantă persoană din viața mea.

     Am întrat în cameră și m-am așezat pe scaunul liber de la birou. După câteva momente Dylan și-a făcut apariția urmat de către Derek.
     Niciunul dintre noi nu a zis nimic până când ușa s-a deschis din nou și omul de legătură a lui Ian a întrat rânjind. Numai rânjetul de pe față mă provoacă să-l snopesc în bătaie.

—Unde este? S-a așezat pe fotoliu picior peste picior privindu-l pe Dylan.

—Înțelegerea a fost să nu o implicăm. 

—Spune-i să vină aici, trebuie să știu ce să evit pe vii...nu apucase să-și ducă fraza la bun sfârșit căci pumnul meu a lovit biroul.

—Știi deja foarte bine, i-am spus. 

—Ai grijă de brațele tale sau le vei duce lipsa curând, amenințarea lui Derek mă făcuse să surâd.

     Înainte ca el să se apere, ușa s-a deschis dezvăluind-o pe ea. I-am spus că o voi căuta, însă ea m-a găsit pe mine. Încă o dată stătea în fața mea, lăsându-mă fără aer, cu mintea răvășită și gânduri necurate. Nu puteam exact să o descriu- doar că era frumoasă- mai frumoasă decât cerul nopții în timpul unei ploi de meteoriți. Fără să își ia ochii de la mine a parcurs distanța dintre noi și s-a așezat pe piciorul meu. Nu părea că o interesa că mai sunt și alte persoane aici, și mă bucura enorm lucrul ăsta. Am apucat-o de talie și am așezat-o în poala mea luând-o pe nepregătite. 

𝐓𝐑𝐈𝐏𝐋𝐄 '𝐀' ✓Where stories live. Discover now