25~M-a iubit pe mine

865 49 6
                                    


M-a iubit pe mine

Augustin

    Pentru prima dată în viață mea simțeam cum panica îmi ardea pielea.

   24 de ore. Atât trecuse de când Kylie a plecat din New York, dar nu a ajuns niciodată acasă. Acasă...în orașul ăsta blestemat nu puteai avea un loc numit "acasă".

    Brusc toți erau adunați grămadă la mine în sufragerie. Jared făcea ture dintr-o parte în alta a camerei. Dylan venise aici cu prietena lui și cu Derek. Chiar și Ryen venise în ciuda faptului că Riven îi plănuia moartea. Până și Leah se sinchisise să apară, de parcă ar fi ajutat cu ceva.

   —Vreți să vă calmați!? i-am auzit vocea Emmei. Nu mi-a luat mult să îmi dau seama că mi se adresase mie și lui Jared.

   —Taci, am spus pe cel mai calm ton pe care îl puteam folosi în acel moment. 

   —Ian e singurul care ar fi putut face una ca asta, trebuie să luăm legatura cu el cât mai repede.

   —Și o să-l suni și ce? O să i-o ceri cu frumosul iar el o să zică "e liberă să plece". Bravo, ai rezolvat toată problema, Emma! a spus Jared. 

   —Dacă ar fi fost vorba de asta ar fi sunat el, am vorbit din nou.

   —Vă asigur că nu o să-i pese de apelurile voastre, a început Riven. Atâta timp cât el o are pe Kylie, puteți să vă luați adio de la ea.

    Am simțit cum mi s-a format un nod în gât la auzul cuvintelor lui. Nici nu mă puteam gândi la faptul că aș putea să o pierd. Nu îmi permiteam asta.

   Nu era un moment bun să fac încă un exces de furie și să sparg totul în jurul meu. Trebuia să mă gândesc la un mod de a o scoate de acolo înainte să fie prea târziu.

   —Augustin, mi-am ridicat privirea din pământ când mi-am auzit numele. Trebuie să îți spun ceva. Am aprobat din cap și i-am făcut semn lui Ryen să mă urmeze afară.

   —Spune! Am scos pachetul din buzunar și mi-am aprins o țigară.
Cuvintele lui Kylie de fiecare dată când mă vedea fumând mi-au venit în minte, dar în loc să țin cont de ele, le-am ignorat.

   —Cred că trebuie să știi motivul pentru care Kylie a plecat cu mine.

   —Știu deja, l-am aflat acum ceva timp.

   —Și n-ai făcut nimic în legătură cu asta? a întrebat.

   —Kylie nu a fost prea blândă în seara aia. M-am asigurat că Ian pleacă din oraș. La naiba, nu m-am gândit că o să vină să se răzbune.

   —Nu te-ai gândit că o să o facă? Ce naiba, era destul de evident că asta o să facă. E doar un psihopat. A țipat nervoasă. Avea dreptate iar eu greșisem.

   —O să o aduc înapoi orice ar fi, am spus și cu asta m-am întors plecând. 

   —Ai face bine să te ți de cuvânt.

  Am intrat în casă iar toate privirile s-au îndreptat spre mine de parcă așteptau să le spun ceva. Se aflau aici de câteva ore și nimeni nu fusese în stare să vină cu un plan bun. Simțeam că înnebunesc. 

𝐓𝐑𝐈𝐏𝐋𝐄 '𝐀' ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum