15~Mai tare, Kylie

1.4K 71 18
                                    

   

Mai Tare, Kylie

     În ziua următoare nu am avut ce rezolva fiindcă e Crăciunul așa că nu am făcut nimic altceva decât să stau pe canapeaua lui Augustin, să ignor apelurile și mesajele de la oameni care susțineau că le pasă dacă urările lor au ajuns cu bine, să mă uit la emisiuni culinare.
      Emma a venit la cina iar după ce a plecat am rămas singură sperând că Augustin se va întoarce devreme de la cina cu părinții lui. Amuzant că deși l-au lăsat pe străzi la o vârstă fragedă, acum îl consideră fiul lor cel bun. 

     Mi-am șters corpul de apă apoi mi-am prins părul într-un prosop alb. După ce mi-am îmbrăcat pijamalele și mi-am periat dinții am oprit muzica de pe telefon și m-am dus în dormitor. Aproape că am scos un țipăt când l-am văzut pe Augustin în camera mea.  

—Ce faci aici? Stătea întins pe una din pernele mele și privea tavanul. Am luat trusa cu bandaje și m-am îndreptat spre pat.

—Dorm, a răspuns scurt

—Tu nu ai dormitor?
    M-am așezat pe marginea patului privindu-l. Din poziția asta părea doar un tip epuizat, cu cearcăne adânci și fără urmă de zâmbet. S-a ridicat și mi-a luat sticluța de betadina din mână.

—Nu, a spus. Mi-a aplicat soluția pe tăietură apoi a înfășurat-o într-un bandaj. 

—Cum a fost cina? S-a intamplat ceva interesant?

—Nu, doar discuții plictisitoare. E gata acum. Mi-am privit încheietura câteva secunde apoi pe el.

—Mersi. M-am ridicat în genunchi și am plasat un sărut scurt pe buzele lui. 

     În dimineața următoarea eram mai obosită decât înainte să adorm. Abia de am putut închide un ochi din cauza lui Augustin care s-a foit încontinuu.

—Cum ai dormit? Vocea lui suna răgușită dis de dimineață. Deși probabil era trecut de oră 10.

—Teribil, ai un somn foarte agitat! Am căscat în timp ce m-am întins să-mi dezmorțesc corpul.

—Dă-mi voie să te ajut să te relaxezi, mi-a spus azvârlind pilota de pe noi.

—Ce ai de gând să faci? A făcut semn să tac în timp ce mi-a ridicat tricoul deasupra sânilor. Am scos un sunet de uimire și l-am lăsat să continue.

    Am închis ochii în timp ce buzele lui se plimbau liniștite pe abdomen și pieptul meu, mi-am înfipt mâinile în părul lui încercând să-l trag într-un sărut însă m-a oprit.

—Nu mă face să îți leg mâinile de pat!
Am chicotit la gândul ăsta și am ridicat mâinile deasupra capului încercând să nu le mai apropii de el. Am scos un geamăt când acesta mi-a apucat unul dintre sfârcuri între buze. A continuat cu săruturi pe gât și piept iar mai curând mâna lui îmi masa sânul. N-am mai rezistat și am lăsat un val de sunete de plăcere să îmi părăsească gura.

—La naiba, am șuierat când mână lui a alunecat până la beteilia pantalonilor mei de pijama. 

    Mâna lui între picioarele mele făcea minuni, și când zic minuni nu mă refer doar la o senzație de plăcere ci la mii de senzații care imi străbat corpul în același timp. Un rollercoaster de emoții. Mi-am arcuit spatele în timp ce și-a introdus un deget în mine făcându-i numele să-mi scape printre buze.

    Mi-am mușcat buza și am strâns în pumn cearșaful de pe pat. La naiba de nu simțeam că explodez! Singurul lucru care se auzea în dormitor erau gemetele mele de plăcere pe care, mai apoi, el le-a astupat cu buzele lui.

—Obrajii tăi sunt deja roși, Kylie. A șoptit printre săruturi.

     Am vrut să îi răspund însă soneria telefonului mi-a distras atenția pentru o secundă.

—O să-l lași să sune? Am întrebat cu mâinile în părul lui. Mi-am arcuit din nou spatele în timp ce mâinile lui erau peste tot pe corpul meu.

—Mhm, o să sun mai târziu, a spus continuând să mă sărute pe gât. Am căutat telefonul cu o mână pe sub perne, un zâmbet mi-a apărut un colțul gurii când i-am văzut numele fetei de acum câteva zile.

—Te vreau chiar acum! Am spus printre suspine de plăcere, luându-l prin surprindere. Am așteptat până când apelul s-a închis, iar cât timp Augustin a scăpat de haine, am apelat-o din nou.
    Ce făceam?

    Am lăsat telefonul lângă noi după ce m-am asigurat ca Leah a răspuns și am așteptat în liniște până când Augustin a fost gata. Era mai mult decât dorință, sufletul îmi ardea, iar eu eram în extaz.
    Și-a afundat gura intra mea făcându-mă să îmi pierd mințile la fel și  gemetele. Când l-am simțit intrând în mine, numele lui mi-a scăpat printre buze.

—Mai tare, Kylie! Vocea lui m-a făcut să deschid ochii, fixa telefonul cu privirea semn că își dăduse seama de micul meu plan. Faptul că nu s-a oprit să închidă apelul mi-a dat un fel de stare de satisfacție.

     M-a apucat de talie și m-a întors cu fața în jos, mi-a prins mâinile la spate și a început cu mișcări din ce in ce mai repezi făcându-mă să țip de plăcere. Când palmă lui s-a lipit de fundul meu nu am putut decât să îmi mușc buza și să scot un geamăt înfundat.
     Ustura, dar se simțea al naibii de bine. Buzele lui moi s-au lipit de locul care, probabil, avea să se înroșească transmițându-mi curenti electrici în tot corpul. Când amândoi am terminat, m-a întors și i-am putut vedea clipirea din ochii.

—Spune-mi ce vrei, am spus pe un ton calm. Nu-mi păsa dacă lumea ar arde în jurul nostru, voiam doar ca acest moment să nu se termine.
    S-a aplecat asupra corpului meu aplicând săruturi pe pielea mea încinsă. Mâinile imi erau libere acum așa că nu m-am abținut și le-am băgat în părul lui. L-am tras într-un sărut tandru de parcă încercam să-l seduc și i-am șoptit.

—Doar spune-mi ce vrei, l-am sărutat pe obraz apoi pe lobul urechii, ca mai apoi să ajung pe gât. Pielea ii era umedă și fierbinte, la fel și a mea.

—Altă dată, mi-a șoptit la ureche și a aplicat încă un sărut scurt pe buze.
   
    Am rămas în pat cât timp Augustin s-a dus în dormitorul lui, Leah închisese apelul, nu sunt sigură când, dar sunt sigură că a auzit ceea ce am vrut să audă. M-am ridicat din pat cu zâmbetul până la urechi și mi-am verificat telefonul. Aveam câteva mesaje de la Emma și două apeluri pierdute de la Jared. I-am raspuns Emmei și am plecat în baie cu gândul că îl voi suna mai târziu.

    După un duș rapid și răcoros, mi-am putut auzi stomacul protestând așa că am coborât în bucătărie unde Augustin încerca să prăjească niște pâine.

—Nu pot să cred că ai supraviețuit tot acest timp de unul singur. Mi-a aruncat o privire urâtă și a aruncat feliile arse pe o farfurie.

—De obicei mâncam afară, acum e cod roșu de ninsori, nu putem merge nici până la colț.

    Am privit pe geam, într-adevăr, viscolea atât de tare că nu puteai vedea nici la un metru distanță.

—Doar, am spus oftând, doar lasă-mă pe mine. Fă doar ce îți zic. Și poți să începi prin a tăia niște roșii. I-am spus în timp ce încercam să salvez ultima felie de pâine.






Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝐓𝐑𝐈𝐏𝐋𝐄 '𝐀' ✓Where stories live. Discover now