21. Konečně moje!

10.9K 521 40
                                    

-Aisha's POV-

Nejdřív jsem se zarazila, ale když vydechl do našich rtů, uvědomila jsem si, že nemám proč utíkat. Všechno, co potřebuji a po čem toužím je tady. Rukama mu vjedu do vlasů a natisknu se na něj.

,, Musíme přestat." Zašeptá když se ode mě odtáhne. Slyším jak prudce dýchá a dívám se jak má rozostřený pohled. Pousměju se. ,, Teda pokud nechceš, abych si tě označil. " Zadívám se mu do očí a kousnu se do rtu.

,, Chápu. " Řekne potichu a s kývnutím odchází do domu. Něco se ve mně změní a já se automaticky rozeběhnu, abych ho mohla obejmout zezadu. Natáhnu se a kousnu ho do ucha.

,, A co když chci?" Zamumlám mu do horké kůže na krku. Cítím jak se pod mými doteky zachvěje. Líbí se mi to.

Ani nevím jak, ale ocitám se v jeho náručí. Jeho oči jsou vlčí a já nervozitou polknu. Když ucítím jeho dech na svém krku, zachvěju se a natisknu víc na něj. Rty mi začne přejíždět po krku a já mu zatnu nehty do zad.

,, Tady ne..." Zavrčí a já se vzpamatuju. Co to ksakru dělám? Zmateně rychlým krokem jdu do domu a ihned zamířím do koupelny.

Ani pořádně dlouhá sprcha mě nedokáže pořádně probrat. Co to se mnou je? S povzdychnutím a ručníkem obmotaným kolem těla vycházím z koupelny.

Hned se ocitám v Cassianově náručí. Nechápavě se na něj zadívám.

,, Byla jsi tam dlouho. Myslel jsem, že se něco stalo." Řekne a přejede po mě pohledem. Odstrčím ho od sebe na dálku paže. ,, Jdi si dát sprchu." Zašeptám a nakrčím nos. Je cítit krví a smrtí. Pousměje se a zmizí v koupelně.

Tiše si oddychnu a jdu k šatníku si vybrat něco na sebe. Ani tam nejsem dlouho, prostě popadnu první šaty a obléknu si je. Jakmile mi zakručí v břiše, zamyslím se. Ani nevím jak dlouho jsem nejedla.

Dojdu do kuchyně a jen co uvidím misku s ovocem, zamířím k ní. Sáhnu po mandarince a začnu ji loupat, když se na mě přitiskne horké tělo. Prudce se nadechnu a vydechnu.

,, Aish..." Zašeptá a já ucítím jeho horký dech na krku. Otočím se mu v náručí a rty se mu otřu o klíční kost. Polkne a já se pousměju.

,, Kde je Sorcha?" Zeptám se ustaraně. Zavrčí.

,, Je svém pokoji a spí." Zašeptá mi do vlasů. ,, A teď už nic neřeš. Jen nás. " Řekne podmanivým hlasem. Zavrtím se mu v náručí, když mě zvedne ze země a posadí na linku. Nohama ho obejmu kolem pasu a natisknu co nejvíce na sebe. Zavrčí a já se mu zadívám do očí. Rukou mu přejedu po nahé hrudi a z ramen mu stáhnu rozepnutou košili.

,, Nejsi unavený?" Ptám se ho starostlivě. Zadívá se mi do očí. Pohled mu opakuji a v těch jeho spatřím něhu, štěstí, náklonnost, hravost, chtíč, touhu a lásku. Nebezpečná kombinace, no mně se líbí.

,, Myslíš, že jsem?" Zeptá se a boky se natiskne co nejvíc na mě.  Ze rtů mi unikne tiché vzdychnutí.

,, Tak vidíš." Zašeptá těsně předtím, než si přivlastní moje rty. Rukama se mu opřu o hruď a kousnu ho do rtu, když mi těma svýma sjede pod šaty. Přejíždí mi po stehnech a já šílím z jeho dotyků.

,, Co to se mnou děláš?" Odtáhnu se a lapu po dechu.  Jeho dech také není klidný. V očích má jiskřičky.

,, Já nic." Pousměje se na oko nevinně. Vyjeknu, když me zvedne a jde se mnou přes kuchyň. Přitisknu se mu na hruď a hlavu mu zabořím do krku.

Zničeho nic se ďábelsky pousměju a rozhodnu se ho trošku provokovat. Rty mu začnu přejíždět po krku a občas mu nějakou část jemně olíznu. Vydechnu mu jeho jméno do ucha, když mě položí na postel a zkousnu ho.

-Cassian's POV-

Jakmile mi zkousla ucho,  bylo mi jasné, že si chce hrát. Doufal jsem, že dokážu Blaestra udržet ještě nějakou dobu. Vrčel na mě ať si ji vezmu hned, ale já jsem ji nechtěl vylekat.

Něco mě napadne a já se pousměju. ,,Pojď. " Zašeptám ji do ucha a cítím, jak se zachvěje. Dýchá prudce a já si jsem vědom toho, že na tom nejsem o moc líp. Zvednu se a přitáhnu si jí do náruče, než ji odnesu po koupelny.

Nechápavě se na mě dívá, ale jakmile začnu napouštět vodu do vany, vytřeští oči a ucouvne, že poběží zpátky do pokoje. Vlk ve mně zavrčí.

,, Jestli chceš zůstat tak nevinná, jak jsi teď, nedělej to. Dává mi to chuť k tomu si tě ulovit... A získat." Zašeptám a věnuju se napouštění vody. Slyším jen, jak se prudce nadechne.

,, D...Dobře. " Řekne sotva slyšitelným hlasem. Vypnu vodu a vstanu. Natáhnu k ní ruku.

,, Neboj." Zašeptám a dívám se na ní. Jen co se dostane do mého dosahu, přitisknu si ji na sebe. Začnu ji svlékat šaty a sjíždět pohledem po těle. Šaty hodím na skříňku a otočím se zpátky na ní. Stoupla si zády a ruce má přitisknuté na hrudi.

,, Copak se děje? " Zeptám se jí starostlivě a rukama sjedu na boky. Tiše vzdychne a pohne svými boky proti mě. Polknu.

,, Nechci aby jsi mě viděl nahou." Zamumlá a já se zasměju. Rty ji přejedu po zátylku.

,, Uvědomuješ si, kolikrát tě v živote ještě uvidím nahou ?" Zavrním. Prudce se nadechne a po chvilce se rezignovaně otočí. ,, A navíc už jsem tě nahou viděl. " Mrknu na ní svůdným pohledem. Nejdřív na mě hodí vražedný pohled, ale pak se pousměje.

,, Tak mě překvap, vlku. " Začne se smát. Svléknu ji a pomůžu jí do vany. Musím říct,  že udržet Blaestra v tento moment, je celkem těžké. Pohodlně se usadí.

,, Tohle je příjemné." Zašeptá a zavře oči. Pousměju se a začnu se svlékat taky. Otevře oči a zadívá se do mých.

,, C...Co to děláš?" Ptá se plaše. Nahnu se k ní a políbím ji na rty.

,, Jdu k tobě. Co jiného?" Pousměju se, když se začne červenat.  Zavře oči a obejme si nohy, které si přitáhne pod bradu. Tu si položí na kolena.

Svléknu ze sebe zbytek věcí a sednu si do vany naproti ní. Natáhnu se a přitáhnu si jí k sobě. Ruce mi položí na hruď a prudce mi dýchá do rtů. Vím,  že teď si ji musím označit, jinak to prostě nedám.

,, Aish?" Zeptám se. Nepoznávam svůj hlas. Je změněný, takový jiný. Zvedne hlavu a podívá se mi do očí. Chci se jí zeptat na onu otázku, ale ona se na mě natiskne a nakloní hlavu na stranu. Celý hypnotizovaný pozoruji,  jak si odhrnuje vlasy z krku. Zavrčím, když se její prsty dotknou místa, kam si ji chci označit.

Pamatuji si, jak zasténá moje jméno, když si ji k sobě surově přitáhnu. Jednou rukou ji držím za zátylek, druhou jí svírám obě zápěstí. Nakloním se a rty se dotknu jejího krku. Cítím,  jak se moje zuby proměňují na tesáky. Bože holka...

Zavrčím a zakousnu se do měkkého a poddajného krku. Aisha vykřikne bolestí, jenže to hned po chvilce vystřídá hlasité zasténání. Skousnu o něco víc, než ji pustím a zadíváme se na sebe.

,, Konečně jsi moje." Zašeptám, než ji políbím.

Pokračování příště.

Krásný večer přeji.
Dlouho očekávaný zvrat ve vztahu Aishy a Cassiana je tu.

Musím uznat, že psát to z jeho pohledu mi dalo dost zabrat.

No, snad jste si kapitolu užili.
Aisha.

Posedlá Alfou ✔|PROBÍHÁ PŘEPIS + KOREKCE|Kde žijí příběhy. Začni objevovat