24. Problémy v ráji

9.1K 463 32
                                    

-Aisha's POV-

Ráno jsem se probudila v jeho objetí. Už zase. Nevrle jsem se od něj odtáhla a sedla si na kraj postele. Protáhnu se a zvednu se s úmyslem jít se osprchovat a odejít někam pryč. Můj plán překazí jeho paže, které si mě přitáhnou na tělo. Zavrtím sebou a on tiše zavrčí.

,, Dobré ráno." Řekne a rty mi přitiskne na zátylek. Jindy bych si to nechala líbit, ale dneska ne. Netuším, co se to se mnou děje, ale leze mi krkem. Nemůžu ho dneska nějak vystát a to jsem s ním téměř ani nebyla. Nemluvila, nic.

Povzdychnu si a chci se osvobodit z jeho sevření. Odstrčím jeho paže, že se zvednu a půjdu do té koupelny. To se mi ale nepovede, protože se ocitám pod ním.

,, Co s tebou je?" Ptá se zmateně. Zavrčím a rukama se mu zapřu do hrudi. Když to nepomůže a on se nehne ani o kousek, pokusím se ho kopnout. Chytne mě za stehno a pritiskne mě svojí vahou víc k posteli.

,, Nech mě jít." Zasyčím na něj. Zavrtí hlavou a skloní se mi ke krku. Cítím na něm jeho horký dech. Vzpínám se, jenže ani to mi nepomůže. Pěstí ho praštím do ramene a snažím se ho ze sebe zkopnout.

Teď zavrčí on a ruce mi chytí. Dá mi je nad hlavu a znemožní mi jakýkoliv pohyb.

,, A dost!" Křikne na mě svým Alfa tónem. ,, Co s tebou ksakru je? Chováš se úplně jinak. Myslel jsem, že se ti tady se mnou líbí." Řekne potichu a zadívá se mi do očí.

,, Chci domů. " Vydechnu a pokusím se osvobodit. Proč musí mít takovou sílu? Po chvilce to vzdávám.

,, Tady je tvůj domov." Prudce zavrtím hlavou, až mi zůstane pramen vlasů přes oko. Chytí si moje zápěstí do levé ruky a nazvedne se na lokti. Druhou rukou mi odhrne pramen vlasů z obličeje.

,, Není.  Chci zase normálně chodit do školy, být jako ostatní. Chci na tohle všechno zapomenout. Chci mít starosti jako normální lidé." Polknu, když se na mě ublíženě podívá. ,, Já... včera jsem se byla proběhnout a přemýšlela jsem. Stalo se toho tolik za tak krátkou dobu, Cassiane. Nebyla jsem na nic z tohohle připravená." Zašeptám potichu a zkousnu si ret.

,, Nemůžu tě nechat jít, jsi pro mě všechno." Nosem mi začne přejíždět po krku a já se musím držet, abych nevzdychla. Téměř jsem ho neznala, ale on moc dobře věděl, jaké jsou moje slabiny. 

,, Žádám pár dní o samotě. Potřebuju čas. Nelíbí se mi, jak rychle se na tobě stávám závislá..." Pousměje se a rty se dotkne mých.

,, Dobrá." Zašeptá potichu nějaké době. ,, Ale než odejdeš na pár dní, mám podmínku." Zadívá se mi vážným pohledem do očí.

,, Jakou?" Zachvěju se a nakloním hlavu na stranu.

,, Řeknu ti to večer. " Políbí mě znovu a nechá mě odejít do koupelny.

-Cassian's POV-

Jakmile odešla do koupelny, začnu přecházet po pokoji. Chápu,  že se toho stalo strašně moc, ale musí chápat, že jsem tu s ní.

Chová se divně, Blaestr se protáhne a švihne ocasem. Nelíbí se mu to, stejně tak jako mě. Ano, vím že s ní něco je. Nevím, jestli věřit tomu, že potřebuje být pár dní sama. Mohla by utéct a znovu se zranit.

Zavrtím nad tím hlavou. Nechám ji někým hlídat a pokud se pokusí utéct, přivedu ji zpátky sem. Odtud už nebude mít šanci utéct a přijme nás. Bude muset.

Zatlačím tyhle myšlenky do pozadí ve své mysli a snažím se přijít na to, kam bych ji mohl vzít. Chci dnešek strávit jen s ní.

Začínal jsem na ni být závislý. Potřeboval jsem ji u sebe, a to hodně, hodně moc. Blaestr to cítil stejně.

Jen co se dveře koupelny otevřeli, vezmu ji do náruče. Tiše vyjekne a hodí po mně vražedným pohledem. 

,, Dnešek trávíme spolu. Sami." Zašeptám jí s úsměvem a položím ji na zem v šatně. Dam ji letmý polibek na tvář a jdu se osprchovat.

V koupelně netrávím moc času, během několika minut jsem zpět u Aishy. Na sobě měla kraťasy a tílko. Dívala se ven z okna.

,, Cassiane?" Skoro jsem zavrněl, když řekla moje jméno. Dojdu k ní a zezadu jí obejmu.

,, Ano, drahá?" Zeptám se a opřu se lehounce o ni. Nehty si začne poklepávat na rty, zřejmě přemýšlí. Pak se prudce nadechne a otočí se.

,, Chci odejít. Teď hned." Zašeptá a já sebou cuknu. Nechci aby šla pryč. 

,, Zítra..." Začnu smlouvat. Přes obličej ji přeběhne stín a zamyslí se.

,, Ne. Chci odejít již dneska. Nechci tě nijak ranit,  ale... potřebuju čas na to, abych si všechno nechala projít hlavou. A nekoukej tak na mě.

Já vím,  že je to těžké i pro tebe, to co jsi musel udělat s Rylanovou smečkou a všechno ostatní, ale máš u sebe svojí smečku.

Já nic takového neměla. Byla jsem půl roku sama a věděl o mě jenom Kellen. A teď se toho v průběhu necelých dvou týdnů stalo tolik, že to nejsem schopná nějak pobrat.

Potřebuju jen pár dní být sama ve svém bytě. Pak se vrátím." Zahledí se na mě. Čeká na moji odpověď.  Odtáhnu se od ní a začnu přecházet po pokoji. Nemůžu ji nechat bez ochrany.

,, Pošlu někoho, aby tě hlídal. " Řeknu a podívám se jí do očí. Chce něco namítnout, ale já jí zarazím.

,, Moc dobře víš,  že to udělám. A ty mi v tom nedokážeš zabránit.

Dávám ti maximálně tři dny, víc ne. Zblázním se tu bez tebe. Potřebuju tě po svém boku.

A taky vím,  že tobě budu taky chybět. " Povzdychnu si. Mám chuť ji tady zadržet silou a ještě jiným způsobem.

,, Týden." Řekne a zatne pěsti. Vypadá odhodlaně.

,, Ani náhodou. Tři dny." Zavrčím a přiblížím se k ní.  Couvne a prohrábne si vlasy.

,, Pět dní. " Rázně zavrtím hlavou.

,, Přijmi ty tři dny, nebo nikam nejdeš. " Zašeptám vražedným hlasem potichu. Cukne sebou.

,, Tři dny... Ale s tím, že mě nebudete špehovat pořád. " Vyprskne na mě.  Pomalu kývnu hlavou.

,, Jdu si sbalit." Řekne potichu a se sklopenou hlavou chce odejít. Nenechám ji. Přitáhnu si jí k sobě a sednu si na sedačku s Aishou na klíně. Vypadá překvapeně a zvědavě zároveň.

Rty se jí otřu o svojí značku. Tiše vzdychne a já po tom místo přejedu i nosem.  Jakmile ji začnu líbat na rty, polije mě horko.

Toužím po ní. Věděl jsem to již dávno,  ale snažil se to vždycky potlačit.

Chytnu ji a přetočím pod sebe. Zahrnuju ji polibky a doufám,  že si to ještě rozmyslí.

Pokračování příště.

Zdravím.
Jsem tu s další kapitolou. Trochu se nám  to bortí mezi Aishou a Cassianem.

Co myslíte že Aisha udělá?

Dneska jsme na #1.v kategorii vlkodlaci ♥
Děkuji.
Aisha.

Posedlá Alfou ✔|PROBÍHÁ PŘEPIS + KOREKCE|Kde žijí příběhy. Začni objevovat