Capitolul 38

4.1K 248 4
                                    



— 50 să fie, doamnă?

Maria se afla în sala de ședințe alături de echipa ei. Planificau împreună pregătirile pentru eveniment și mai aveau ceva de lucru în privința invitațiilor. Având, totuși, mulți asociați din partea domnului Ace, numărul putea fi lejer dublat, iar Maria avea grijă ca nimeni să nu rămână neinvitat sau neanunțat.

— Să facem 100, Julie. Nu putem ști sigur numărul, iar oamenii se mai pot răzgândi, spune frecându-și tâmplele în continuare. Cum stăm cu localul? Întreabă rezemându-se de scaunul confortabil.

— De asta m-am ocupat eu, spune un tânăr întinzându-i Mariei câteva pliante. Am vizitat trei restaurante care au și astfel de săli spațioase unde putem organiza prezentarea. Aveți adresele la fiecare local, zice și îi face semn pe spatele hârtiilor. Personal, vi l-aș recomanda pe cel de lângă lac, Lounge. Este încăpător, potrivit pentru un asemenea eveniment select, patronul este un om de treabă care ne-a oferit condiții excepționale, personalul este respectuos și să nu mai vorbim de priveliște, doamna Maria, spune acesta zâmbind, rotindu-și pixul între degete.

— Foarte bine că te-ai interesat, Ben. O să trec pe acolo să văd cu ochii mei ceea ce mi-ai relatat tu, afirmă și Maria sprijinindu-și coatele pe masă. Meniul este în regulă, Margret?

— Fiți sigură de asta, doamnă! Însă, trebuie să ne hotărâm în privința localului pentru a înștiința bucătarii de preferințele noastre. Candy bar, fruit bar, un barman o să fie prezent la standul cu băuturi, unde le va prepara pe loc, o să fie și câțiva ospătari prin jur. Nu vrem să încărcăm prea mult atmosfera. Și nu vă faceți nicio grijă, totul o să fie bine, o încurajează Margret.

Domnul Ace îi spusese lui Margret să fie alături de Maria și să o ajute cu pregătirile necesare evenimentului. Acesta începea să prindă contur nu numai în imaginația Mariei, ci și în realitate. Cu toate că mai aveau timp destul, ea își dorea ca totul să fie pus la punct. Prezentarea de modă semnifica prima ei șansă de a se lansa, prima șansă de a-și pune în evidență talentul, de a-l prezenta lumii întregi. Ideea că o să devină o persoană publică, dacă nu era deja una, idee nu prea agreată de Maria, era compensată de faptul că reușise să facă ceva cu viața ei și pe plan profesional. Se bucurase nespus de mult când socrul ei fusese de acord cu acest eveniment, această lansare. Și domnul Ace avea de gând să o prezinte societății așa că cele două gânduri s-au suprapus, făcându-i pe amândoi fericiți.

— Chiar îmi doresc asta, Margret. Chiar îmi doresc, afirmă ea mai încet.

— Încă ceva, doamna Maria.

— Spune, Julie.

— Suntem siguri de cele cincisprezece modele care vor fi prezente. Ne-ați spus să avem douăzeci pentru orice eventualitate.

— Da, așa este. Putem suna la o altă agenție pentru câteva fete. Avem hairstyliști și make-up artiști care se vor ocupa de ele, dar aș vrea, totuși, să le văd înainte. Am vorbit deja cu Augusto și le așteaptă azi la studioul lui.

— V-am pregătit aici câteva poze cu modelele. Aveți și numerele de telefon și agențiile la care lucrează.

— Îți mulțumesc, Julie.

Aceasta îi zâmbește și imediat se aude un ciocănit în ușă.

— Intră, strigă Maria așezându-și dosarul peste celelalte pe masă.

— Mă scuzați că vă întrerup. Mi-ați spus să vă anunț când va veni doamna Abby. Am poftit-o în biroul dumneavoastră, doamna Maria. Vă așteaptă, îi transmite secretara din ușă.

Secretul MarieiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum