4

1.7M 38K 6.3K
                                    

             Aynaya yaklaştığımda kahverengi gözlerimin yorgunluktan hafifçe kızardığını fark ettim, çok yorgun görünüyordum. İç geçirerek makyaj çantamdan siyah kalemimi çıkarıp gözlerime çektim. Solgun yanaklarımı allıkla biraz belirginleştirdikten sonra da biraz da ruj sürüp makyajımı tamamladım.

             Ellerim saçlarıma gittiğinde ne kadar sönük olduklarını görüp kaşlarımı çattım. Eskiden kullandığım kozmetik ürünlerini artık kullanmadığım için koyu renk saçlarım cansızlaşmıştı. Eskisi gibi parlak ve sağlıklı durmuyorlardı. Canım bu duruma sıkılırken saçlarımı tepemde toplayıp dağınık bir topuz yaptım. Annemin verdiği paranın artan kısmına kesinlikle saç bakım kremi almaya karar vererek evden çıktım.

            Sokağa çıkınca rahatlatmayı umarak derin bir nefes aldım. Bu mahalle beni gerçekten korkutuyordu, ilk bakışta tehlikeli olduğu belli olan insanlar görüyordum etrafta. Tıpkı iki gün önce göz göze geldiğim o çocuk gibi... Erkeksi yüz hatlarını çevreleyen siyah dağınık saçları ve gür kirpiklerinin altında koyu mavi gözleri vardı. Siyah saçları açık tenine çok yakışmıştı. Kaşları gür ve şekilliydi. Çıkık elmacıkkemikleri yeni yeni sakalların çıkmaya başladığı yüzüne ayrı bir hava katmıştı. İnsanı hem temkinli olmaya zorlayan hem de heyecanlandıran bir tipi vardı.

            Bana olan bakışları çok sert ve ifadesi anlaşılmazdı, onun karanlık gibi duran mavi gözlerine uzun süre bakamayarak gözlerimi kaçırmıştım. Bütün her şeyiyle ben tehlikeliyim diye haykırıyordu adeta. Tekrar o günü yaşamanın verdiği ürperti içimi kapladı. Umarım kimseyle karşılaşmadan işimi halledip eve dönerdim bir an önce.

            Tüm bunları düşünerek yürüyordum ki arkamdan gelen kahkaha sesleriyle düşüncelerimden sıyrıldım. Arkama dönüp baktığımda iki çocuk gördüm. Birisi esmer, diğeri sarışındı. Bu iki çocuğu daha önce de görmüştüm. Bunlar o gün gördüğüm o karanlık bakışlı tehlikeli çocuğun arkadaşlarıydı. Dehşete düşerek hemen adımlarımı hızlandırdım. Onların arkamdan geldiğini ayak seslerinden anlayabiliyordum. Buradan bir an önce uzaklaşmam gerekiyordu!

            Lakin durum hiç de istediğim gibi gerçekleşmemişti, zira tam bu sırada köşede gördüğüm kavgayla irkilerek olduğum yerde kalakalmıştım.

           Eyvah!
~~~
Instagram : Mavimihri (Aktif olarak kullandığım tek sosyal medya hesabıdır)

PSİKOPATWhere stories live. Discover now