48

1M 16.9K 5.2K
                                    

Kağan'a doğru bir adım attım ve tam önünde durup meydan okuyarak, "Hiçbir yere gitmiyorum," diye karşılık verdim.

Gözlerini kıstı. "Anlamadın galiba çakma prenses, az önce kovuldun. Daha fazla rezil olmadan gitmen senin yararına olur. Hadi kaybol şimdi," diyerek beni tersledi.

Kaba tavrı karşısında yüzümü buruşturdum. Kaybol mu! Bu ne kadar da çirkin bir üsluptu böyle!

"Terbiyesiz! Git de medeniyet öğren biraz, belki bu sayede karşında bir hanımefendi varken nasıl konuşman gerektiğinin farkına varırsın," dedim kınadığımı belli eden bir sesle.

Küçümseyen bir bakışla gözlerimin içine baktı. "Hanımefendi mi? Sana baktığımda gördüğüm tek şey ne, biliyor musun?" diye sordu usulca. "Her hareketinden şımarıklık akan itici bir kız," diyerek düşüncelerini sertçe dile getirdi.

Kırıcı sözleri karşısında afallayarak gözlerimi kırpıştırdım. Bu kadarı yeterdi artık!

"Pisliğin tekisin!" diye bağırıp sabrımın sonuna gelerek patladım ve yapmamam gereken aptalca bir şey yaptım. Elimde tuttuğum bardağımı Kağan'ın yüzüne doğru kaldırıp içeceğimi yüzüne boşalttım.

O an kızgınlığımdan eser kalmamış, rahatlamıştım, ama bir iki saniye sonra ne yaptığımın farkına vararak içimi inanılmaz bir korku kaplamasına mani olamamıştım.

Aman Tanrım, ben ne yaptım böyle! Hem de okulda müdürün bile söz geçiremediği, herkesin bulaşmamak için köşe bucak kaçtığı Kağan'a... O, insana yaşamı zindan eden tam bir baş belasıydı ve ben az önce bu belaya bulaşarak çok ama çok büyük bir hata yapmıştım.

Bu hatamın bedelini düşünmek... Bunu düşündüğüm an tüylerim ürperdi. Üzerime çöken korkunun etkisiyle kalp atışlarım o kadar hızlandı ki sanki oradaki herkes duyuyor gibiydi. Aklıma hiçbir şey gelmiyordu, dehşetle büyüyen gözlerimle Kağan'dan gelecek hamleyi bekliyordum sadece.

Kağan dişlerini öfkeyle sıktı. Çenesindeki kaslar seğiriyordu. "Sen..." Derin bir nefes alıp kaşlarını çatarak, "Bu yaptığını çok kötü ödeyeceksin," dedi alçak bir sesle.

Endişeyle altdudağımı ısırarak birkaç adım geriledim. Acaba kaçmaya çalışsam işe yarar mıydı?
~~~~~~
Psikopat Serisi 5 kitaptan oluşmaktadır. Kitap satan her yerde bulabilirsiniz. Şu an www.bkmkitap.com adresinde tüm kitaplarım için %45 indirim vardır, bakabilirsiniz!❤️
Instagram : MaviMihri

PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin