37

1M 15K 3.2K
                                    

Bir süre sonra, "Bahçede nasıl bu kadar rahat sigara içebiliyorlar, anlamıyorum," diye mırıldandım merakımı dile getirerek.

Cansu sıkıntılı bir şekilde nefesini verdi. "Çünkü onlar dokunulmaz. Sana Kağan'ın tehlikeli biri olduğunu söylemiştim, bütün okul ondan ve çetesinden korkuyor derken hocalar da buna dahil. O yüzden bu kadar rahatlar."

Kaşlarımı çattım. "Hocalar mı? Ama bu nasıl olur?" diye sormuştum ki Kağan ile müdür beyin konuşması aklıma geldi. Müdür bile ondan çekinmiş, fazla bir şey söyleyememişti.

"Oluyor işte. Sana tekrar söylüyorum onlar bela demek, özellikle Kağan, Emre ve Hakan'dan uzak durmanı şiddetle öneriyorum."

"Hakan hangisi?" diye sordum.

Cansu, Kağanların olduğu tarafa dönerek, "Bak, şu yüzünde yara izi olan Hakan," dedi. "Duygusuzun teki, çok soğuk biri. Asla güldüğünü göremezsin."

Gerçekten de öyle görünüyordu. Gözlerinde donuk bir ifadeyle buz gibi bakıyordu. Yüzü karamsarlıkla gölgelenmiş gibiydi. Öylesine yakışıklı biri olmasına rağmen, o kadar soğuk ve ifadesiz bir duruşu vardı ki sanki taştan yapılmış bir heykeldi.

Ama Emre farklıydı. Beni iki kez Kağan'ın elinden kurtardığı aklıma gelince onun iyi biri olduğunu düşündüm. Nedense bana hiç tehlikeliymiş gibi gelmiyordu. Ona karşı iyi veya kötü bir şey hissetmiyordum ama bana güven veren küçük de olsa bir yanı vardı.

"Emre hiç tehlikeli birine benzemiyor," diyerek düşüncelerimi dile getirdim.

Cansu'nun yüzünde bir anlık afalladığını belli eden bir ifade gördüm, fakat anında tepkisini gizleyerek bana, "Ah, çok safsın bebeğim!" bakışıyla baktı.

"Ne?" diye direttim.

"Emre de Kağan kadar kötü," dedi sert bir ses tonuyla. "Acımasızın teki!" diye devam ederken nefretle Emre'ye bakıyordu.

Ondaki bu ani ruh değişimine şaşırmış olmama rağmen, "Bana pek öyle gelmiyor..." deyince, bakışlarını yeniden bana çevirip sözümü kesti.

"Sen onu gerçekten tanımıyorsun Buket. Bu konuda bana güvenebilirsin. Emre'nin nasıl duygusuz biri olduğunu en iyi ben biliyorum."

"Ne yaptı ki sana?" diye sordum tedirgin olarak.

Acaba Cansu'ya zarar mı vermişti?
~~~
Hakan'ın hikayesi EN ACI AŞK kitabına profilimden ulaşabilirsiniz❤️
Instagram : Mavimihri

PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin