51

928K 17.5K 10K
                                    

İçim nefretle kavrulurken hızla banyonun kapısını kapattım. Kemiklerime kadar işleyen öfkenin büyüklüğü beni nefessiz bırakacak derecede güçlüydü. Sakinleşmem gerektiğini kendime hatırlatarak lavabonun önüne geçtim ve aynadaki yansımama baktım, baştan aşağı sırılsıklam olmuştum. Makyajım akmış, rimelimle gözkaleminin siyahlığı yüzüme bulaşmıştı. Üzerimdeki beyaz elbise tamamen bedenime yapışarak bütün vücut hatlarımı gözler önüne sermişti.

Sinirli bir şekilde nefesimi bırakarak küvetin kenarına oturdum, o kadar üşüyordum ki dişlerimin takırdamasına engel olamıyordum. Ne yapacaktım şimdi? Bu halde banyodan hayatta çıkamazdım. Resmen burada köşeye sıkışmış, aciz bir şekilde banyoya tıkılıp kalmıştım.

O anda aklıma Cansu'yu aramak geldi. Biraz olsun rahatlayarak cebimden telefonumu çıkardım. Ekranındaki su damlarını elimle silerek bozulmamış olmasını diledim. Eğer telefonum da çalışmazsa her an gözyaşlarına boğulabilirdim, hatta oturup küçücük bir kız çocuğu gibi hüngür hüngür ağlayabilirdim.

Tuş kilidini açarken telefonumun çalıştığını görüp rahat bir nefes aldım. Tanrım, şükürler olsun! Cansu'nun numarasını tuşlayarak telefonu kulağıma götürdüm ve sabırsızca cevap vermesini bekledim. Çalıyor, çalıyor, çalıyordu... ama Cansu telefonu açmıyordu. Pes etmeden tekrar tekrar aradım.

Yaklaşık on aramadan sonra yüzüm düştüğünde aramaktan vazgeçip telefonu cebime attım. Umutsuzlukla iç çektim, yeni arkadaşıma ulaşmakta başarısız olmuştum. Üşümem de artmaya başlamıştı. Soğuk, tenime adeta binlerce iğne batırıyormuş gibi canımı acıtıyordu, üşüme hissinin merhametsizce vücudumu yakması çaresizliğe kapılmama neden oluyordu. Tabii üzerime yapışan ıslak elbisemin de bunda payı oldukça büyüktü.

Ellerimi saçlarımdan geçirip başımda birleştirdim. Acilen bir şeyler yapmam lazımdı, yoksa bu soğuk banyoda donarak ölecektim!

Banyonun kapısı açılınca ellerimi başımdan çekip gelen kişiye baktım.

Kağan geri gelmişti.
~~~~~~
Psikopat Serisi 5 kitaptan oluşmaktadır. Kitap satan her yerde bulabilirsiniz.
Şu an www.bkmkitap.com adresinde tüm kitaplarım için %45 indirim var, bakabilirsiniz!❤️
Instagram : MaviMihri

PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin