54

951K 18.1K 6.2K
                                    

Kaşlarımı çattım. "Önce ıslat, sonra da hasta olursun uyarısı yap. Sağ ol ama almayayım, sana ihtiyacım yok, eve kendim gidebilirim," diyerek karşı çıktım.

Kağan gözlerini kıstı, bakışlarından karanlık bir ifade geçti. "Pekâlâ, sanırım ikna edilmeye ihtiyacın var," deyip bileğimi sıkıca tutarak beni kendine doğru çekti. Ardından kapıyı açıp dışarı çıktı. Hızla yürürken beni de peşinden sürüklemeye başladı.

"Ne yapıyorsun? Bırak kolumu," diye haykırdım ancak beni hiç umursamadı. "Kağan, bırak diyorum sana." Hızını daha da artırdığında düşecek gibi oldum. "Tamam! Bırak. Kendim yürüyeceğim," diye feryat ettiğimde durdu ve yüzüne yerleştirdiği küstah bir sırıtışla bana dönüp kolumu bıraktı.

"Çok kötüsün." Kolumu tuttuğu yeri elimle ovalarken kaşlarımı çatarak gözlerinin içine dik dik baktım.

Bir kaşını eğlenerek yukarı kaldırdı. "Önden yürümek ister misin?"

Yılgınca iç çektim, mecburen ona boyun eğdim ve ben önde, Kağan ardımda, yürümeye başladık.

Herkesin meraklı bakışları üzerimizdeyken evden çıkıp park yerine doğru yürüdük. Dışarı çıktığım anda soğuk hava tokat gibi bedenime çarptı ve bir kere daha beni tir tir titretti. Üzerimdeki cekete sımsıkı sarılarak titrememin geçmesine çalıştım. Fakat Kağan'ın ceketine sinmiş olan kokusu burnuma dolunca sıkıca sarınmayı bıraktım, çünkü lanet olsun ki çok hoş bir kokusu vardı ve ben böyle hissetmek istemiyordum.

Kendi içimde derin bir savaş verirken Kağan elindeki anahtarla arabanın kilidini açtı. O ara dikkatimi arabaya verdim. "Bu, benim üzerime çamur sıçrattığın araba," dedim yüzümü asarak.

Kağan kayıtsız bir tavırla, "Arabaya geç," dedi kısaca ve sürücü koltuğuna geçti.

Hissettiğim hoşnutsuzluksuzla yüzümü buruşturdum, bazen Kağan'ı gerçekten öldürmek istiyordum, tıpkı şu an olduğu gibi. Fakat o kadar üşüyordum ki yeni bir tartışmaya daha girmeye hiç mecalim yoktu, o yüzden fazla oyalanmadan dediğini yaptım, arabaya bindim.
~~~
NOT: 36 ve 37. bölümde adı geçen Hakan'ın hikayesi EN ACI AŞK kitabı profilimde! Mutlaka okuyun bebekler, seveceğinize eminim. Sık sık bölüm paylaşıyorum!❤️

Psikopat Serisi 5 kitaptan oluşmaktadır. Kitap satan her yerde bulabilirsiniz.

Instagram : MaviMihri

PSİKOPATTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon