46

920K 16.3K 3.6K
                                    

Kızgınlıkla gözlerimi kısıp zihnimde Kağan'ı işkenceyle öldürdüğüm birçok cinayet planı yaptım. Aklımdan geçenleri anlaması için de yüzümü tiksintiyle buruşturup ona kötü bir bakış atarak yanından ayrıldım. Zira yanında kalmaya devam etseydim ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirebilirdim.

Susadığımı fark ederek içeceklerin olduğu masaya doğru yöneldim. Melih'i daha sonra arayabilirdim, nitekim önce Kağan'ın üzerimde bıraktığı öfkeyi dağıtmam gerekiyordu. Ne alsam diye düşünerek içecekleri inceliyordum ki Kağan yine yanıma geldi.

Sıkıntıyla iç çekerek ona döndüm. "Bütün gece beni takip mi edeceksin?"

"Evet. Sen gidene kadar peşinden geleceğim," dediğinde şaşkınlıkla, "Ne?" diye sordum.

"Yeterince açık değil mi? Kovuyorum seni," dedi kararlılıkla.

Sinirli bir kıkırtı döküldü dudaklarımdan. "Sen kimsin ki beni kovuyorsun?" dedim karşı çıkarak. "Hiçbir yere gitmiyorum. Kendi işine bak ve uzak dur benden."

"Seni zorla çıkarmamı istemiyorsan kendi isteğinle gitmeni öneririm," dedi rahatsız edici bir sakinlikle.

Tatlı tatlı gülümseyerek gözlerinin içine baktım. "Bugün senin yüzünden yeterince yoruldum zaten. Git, gecesini mahvedeceğin başka birini bul. Ben buraya eğlenmeye geldim ve eğleneceğim. Bana engel olamayacaksın," dedim meydan okuyarak.

Yavaşça kaşlarını çattı. Çenesinde bir kas seğirdi ama hiç aldırmadım. Sonuçta kalabalık bir ortamdaydık, bana hiçbir şey yapamazdı. Her ne kadar bunu deli gibi istese de ki, kendini tuttuğunu görebiliyordum.

"Lütfen, parti boyunca görüşmeyelim," dedim en neşeli sesimle ve ardımda sinirden kuduran bir Kağan bırakıp Melih'in yanına gittim.
~~~~~~
Psikopat Serisi 5 kitaptan oluşmaktadır. (Psikopat, Psikopat2, Psikopat3, Psikopat4 ve Psikopat5)
Kitap satan her yerde bulabilirsiniz❤️
Instagram : MaviMihri

PSİKOPATWhere stories live. Discover now