28

1M 16.1K 3.3K
                                    

Bakışlarım Kağan'ı bulduğunda kalbimin hızla attığını hissettim. En büyük kabusum yanında duran Mert, Serkan ve Emre'yle kütüphanedeydi.

İşte, şimdi sonum gelmişti.

Beni burada nasıl bulmuşlardı ki, hiçbir şekilde anlam veremiyordum. O telefonda konuşan çocuk yerimi söylemişti anlaşılan.

Kağan hafif çatık kaşlarıyla bana doğru yürüdü. Bakışlarındaki kızgınlığa rağmen ürpertici bir sakinlikle, "Sınıftaki o şovundan sonra benden kurtulabileceğini mi sandın?" diye sordu. Ardından, "Seni küçük aptal," dedi aşağılayan bir sesle.

Korkudan nefesim ciğerlerimde tıkanıp kaldı, tedirginliğim git gide artarken Emre'yle göz göze geldim. Kağan'ın aksine daha yumuşak bakıyordu bana. Ama ne yazık ki Emre, benim değil, Kağan'ın arkadaşıydı, onun tarafında olurdu. Bana asla yardım etmezdi.

Ama o gün sokakta bana yardım etmişti, değil mi? Yine yardım eder miydi acaba?

Kağan, "Neden konuşmuyorsun, bana söylemek istediğin yeni hakaretlerin yok mu? Az önce derste olduğu gibi rahatça atıp tutamıyor musun?" diye sorduğunda birkaç adım geriledim. "Benimle ilgili başka neler düşünüyorsun, gerçekten çok merak ediyorum," dedi sert bir ses tonuyla. "Hatta aleyhimde edebileceğin başka sözleri duymak için sabırsızlanıyorum."

Kağan'ın merhametsiz gözlerine çaresizce bakarken ona belli etmeden derin bir nefes alıp içimde kalan son cesaret kırıntısına tutunmaya çalıştım. "Sen söylediklerimi hak ettin."

Kağan'ın dudağının bir kenarı zalimce kıvrıldı. "Hâlâ asiliğe devam ediyorsun ha, gerçekten sınırları zorlamayı seviyor olmalısın," dedi küstah bir bakışla. "Ama sana yeni haberi vereyim, burada senin gibilerden hoşlanmayız."

Mert ve Serkan'ın alaycı gülüşlerini duyunca Kağan'a bakmayı bırakıp onlara doğru döndüm. Emre'nin gülmediğini gördüm, gözlerini kısmış, ifadesiz bir şekilde bana bakıyordu.

Bakışlarımı tekrar Kağan'a çevirdim. Karşımda böylesine kendini beğenmiş, ukala dururken her yanından tehlike akıyordu ve bu hali beni daha da geriyordu.
~~~
Yeni hikayem Tehlikeli Görev'e mutlaka bakın bebekler! Kitaba profilimden ulaşabilirsiniz❤️
Instagram : Mavimihri

PSİKOPATWhere stories live. Discover now