31

984K 15.9K 1.8K
                                    

Dayanamadım ve Kağan'a, "Derdin ne senin benimle! Kütüphanede yaptıkların yetmedi mi?" diye sordum.

Ağır ağır, "O sadece basit bir uyarıydı," dedi. "Beni sinirlendirdiğinde başına geleceklerin küçük bir fragmanı olarak düşün."

"Neden bana karşı böyle zalimsin? Neden benimle uğraşıyorsun?"

Hafifçe kaşlarını çattı. "O kadar sinir bozucu ve şımarıksın ki varlığından rahatsız oluyorum," derken yüzünde yargılayıcı bir ifade vardı.

İncinmişlikle gözlerimi kırpıştırdım. Aslında hiç de sandığı gibi bir insan değildim.

Boğazımda acı bir düğüm oluşunca yutkunamadım. "Ben şımarık değilim," dedim gücenerek. "Beni hiç tanımadan sürekli hakkımda önyargılara varmaktan, bu tarz yakıştırmalar yapmaktan vazgeç."

Israrla bana bakarken, "Öylesin," dedi üstüne basa basa. "Biliyorum."

Delici bakışları karşısında huzursuz olurken, gözlerimi ondan kaçırdım ve elimde sıkıca tuttuğum çantama odaklandım. "Çantamı da mahvettin zaten," diye mırıldanarak üzerindeki çamurları silmeye çalıştım.

Yüzümde hiçbir ifadeden eser olmamasına uğraşsam da aslında alınmıştım ve bunu Kağan'ın fark etmesini istemiyordum.

"Sence bunu umursuyor gibi mi görünüyorum?" diye sordu kayıtsız bir sesle.

Bakışlarımı tekrar ona çevirdim. "Umursamalısın, hatta kahrolmalısın, normal, nazik bir insan başkasına zarar verdiği zaman üzülür," diye çıkıştım.

Sesim normalden yüksek çıkmıştı. İncinmişliğim, kızgınlığımın ardına saklanarak öfkemi körüklüyordu. Neden bilmiyordum, ama sözleri beni hem çok üzmüş hem de çok kızdırmıştı.

"Sen bu çantanın ne kadar değerli olduğunu biliyor musun? Bu markayı %90 indirime girse bile alamazsın! Şimdi senin yüzünden çamur içinde kaldı çantam. Salak!"

Dudaklarında kötücül bir tebessüm oluştu. "Biraz daha çamura ihtiyacın varmış gibi görünüyor," deyip el çabukluğuyla vitesi değiştirdiğinde gözlerim dehşetle iri iri açıldı.

"Hayır, hayır. Sakın!" demiştim ki hızla geriye doğru sürdü ve aynı hızla tekrar önümden geçip yine üzerime su sıçratarak gitti.

Yumruklarımı öfkeyle sıkarken arabasının arkasından tüm gücümle bağırdım.

"PSİKOPAT!"
~~~
Instagram : Mavimihri

PSİKOPATWhere stories live. Discover now