53

846K 17.1K 6.3K
                                    

Bakışlarım Kağan ile uzattığı ceket arasında yavaşça gidip geldi. Olanlar çok garipti, bu an gerçekten yaşanıyor muydu? Kağan benim üşümemi umursayıp ciddi ciddi bana ceketini mi uzatıyordu?

Az önce beni acımasızca ıslatırken bir anda ortaya çıkıp kaybolan o çözemediğim ifade geldi aklıma, belki de gerçekten halime üzülmüştü ve yaptıklarından pişmanlık duyuyordu.

Şaşkın şaşkın, "Bana ceketini mi veriyorsun?" diye sordum şüpheyle.

"Evet. Daha fazla üşümeden giy hadi," dedi mesafeli bir otoriteyle, gayet ciddiydi.

Alıngan bir şekilde itiraz ederek başımı iki yana salladım. "Hayır istemiyorum, senin yardımına ihtiyacım yok."

Kağan sabırsızca iç çekip yanıma geldi. Gözlerim şaşkınlıkla iri iri açılırken dikkatle ceketini omuzlarıma koyuşunu izledim. Bana kırılmaması gereken bir şeymişim gibi o kadar özenli davranıyordu ki inanamıyordum. Böyle kibar diyebileceğim şekilde davranan Kağan olamazdı, bu imkansızdı.

Nitekim işini bitirince kolumu tutarak beni oturduğum yerden kaldırdı. "Benimle gel, seni evine bırakacağım. Islanmış vaziyette burada kalman doğru değil."

"Ne?" diye mırıldandım yine şaşkın şaşkın. Yaşananları anlamakta zorlanıyordum.

"Yürü, gidelim," deyip elimi tuttu.

Şaşkınlığımdan kurtulup kendime gelerek kaşlarımı çattım. "Hayır." Elimi çekip ondan uzaklaştım. "Seninle hiçbir yere gitmek istemiyorum."

"Buket," dedi sabırsızlandığını belli eden bir sesle. "Kıyafetlerin ıslak ve üşüyorsun. Biraz daha bu şekilde kalırsan hasta olursun," diye uyardı. "Bir an önce eve gidip kuru kıyafetler giymen gerek."

Bu sözleri duymamla bir kez daha hayretle  dudaklarım aralandı. Acaba birkaç dakika içinde üşütüp ateşli bir hastalığa mı yakalanmıştım? Şimdi de halüsinasyonlar mı görüyordum? Ya da soğuğun etkisiyle bayılmıştım da düşüp kafamı çarpıp başka bir âleme doğru mu süzülmüştüm?
~~~~~~
Psikopat Serisi 5 kitaptan oluşmaktadır. Kitap satan her yerde bulabilirsiniz.
Şu an www.bkmkitap.com adresinde tüm kitaplarım için %45 indirim var, bakabilirsiniz!❤️
Instagram : MaviMihri

PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin