~5~

4.5K 202 23
                                    

El imi da din cap aprobator si imi face semn ca pot continua .

-Parintii mei mereu erau plecati cu afacerile si eu stateam mai mult singura, iar de cate ori veneau acasă doar tatal meu încerca sa recupereze timpul in care lipseau . Mama era pe dinafară de multe ori, iar de cate ori aveam cina in familie ea nu gatea, stiam ca ea nu stie sa gătească de aceea am zis ce am zis mai devreme.

JiHyun:Dar mama ta nu pare asa, adica...cu noi e altfel.

-Exact asta e, cu voi e altfel, e o prefăcută. Înainte o iertam pentru ca era mama mea si o iubeam. Pana acum 3 ani cand in prima zi de liceu am aflat ca ei au divorţat. Asta m-a facut sa mă urasc crezand ca eu sunt de vină,dar si pe ea.

JiHyun: Cu ce ai fi tu de vina?

-Presupun ca e din cauza faptului ca eram de acord cu tata cand se certau, poate asta a facut-o sa il urască .Tatal meu imi spusese ca nu e vina mea si ca au divorţat pentru ca ei aveau certuri mai mereu, dar am aflat acum un an ca de fapt mama a vrut sa se desparta de tata pentru ca îşi găsise alt bărbat. O urăsc! Ce mi-a facut mie si tatei este de neiertat.

JiHyun:Tatal meu si mama ta se cunosc de trei ani. Posibil ca tatăl meu sa fie acel bărbat de care zici. (Spune aplecându-şi capul in jos trist)

Raman putin uimită de ceea ce zice,dar revin cu capul pe pământ cand imi dau seamă ca nu ar trebui sa ma mire.  As fi extrem de furioasă pe tatal lui JiHyun ,dar cred ca toata vina e a mamei mele. Daca ea isi vedea doar de familia ei era totul bine.

-Nu e nimic! Nu e vina ta sau ceva.

JiHyun:Si din cauza asta te porti asa?

-Asa cum?

JiHyun:Răutăcioasă.

-Posibil, nu stiu. Chestia este ca de atunci nu am mai luat legătura cu nici un prieten si m-am concentrat doar pe studii. Mi-am dat seama ca oamenii sunt înşelători, rai si mincinosi ca viata e crudă.

JiHyun:Ma bucur ca mi-ai spus asta. Sa stii ca iti voi fi alături mereu.

Ii zambesc scurt şi ne continuăm drumul spre casa.

-Despre ce cină vorbeai?

JiHyun:A, deseară fratele meu este liber si parintii noştri au decis sa facem azi cina in familie ca sa poata fii si el.

-Aaa, dar nu mi-am luat la mine haine elegante. Nu as putea lipsi?

JiHyun: Nu, pana la urma cina se face pentru a ne cunoaşte mai bine. (Spune zâmbind) Vrei sa mergem sa-ti iei ?

-Acum?

JiHyun:Da, am cardul de credit la mine daca nu il ai tu.

-Nu, nu e nevoie, il am si eu.

Luam un taxi si mergem într-ul mall .

__________________

Sunt in mall cu JiHyun . Am probat multe rochii, una mi-a placut si am vrut sa mi-o iau, dar JiHyun a spus ca e urata pentru ca era neagră,iar pantofii i-am gasit repede. La rugamintile lui am decis sa o cumpar pe aceasta. ⇩
 

 ⇩ 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sora cu fratii Park?            |editare|Where stories live. Discover now